• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten - nja, jag känner väl mest att jag har mer att ge av mig själv på jobbet än vad jag hittills gjort. Jag var lite seg under våren, men nu har jag massor av roliga arbetsuppgifter och tjänsteresor på gång, så jag vill satsa fullt ut och se vart det leder. Hade det bara handlat om jobbet kunde jag varit på resande fot hela hösten, men jag har ju en familj jag vill försöka hinna med också. Hittills är resor redan bokade till Tyskland, Danmark, Spanien och USA, plus att vi ska till Dubai med familjen, så det blir inte så mycket skrivbordsnötande i höst. I like!

  • Tinga

    PB - du vet vart du ska vända dig om du vill ha tips om en fantastisk agriturismo i Italien! I avvaktan på resa är god italiensk mat hemma inte så dumt. Själva firade vi 10-årig förlovningsdag igår med att äta hjortfärsbiffar med stekta kantareller serverade på mitt surdegsbröd med en sallad till. Inte så italienskt, men väldigt gott.

  • Tinga
    passionsblomman skrev 2011-09-01 14:39:53 följande:
    Och JA jag veeeeeet och tänker minsann utnyttja alla reserfarnas bästa tips, den dagen jag också har så mycket att göra på ett jobb att även min familj har råd att planera en resa eller två. *längtar*
    Kram!
  • Tinga
    passionsblomman skrev 2011-09-01 14:39:53 följande:
    Hörru, du ska veta om en sak: varje gång jag fryser in ännu en liten påse kantareller eller annan svamp tänker jag: Japp!! för det här blir gott att ta framoch gräddstuva när Tinga kommer och har sin surdegskurs...
    Haha, säg inte så - då kanske jag inte vill att någon annan kommer; mer kantareller åt mig själv då!
  • Tinga

    Nähä, dags att hämta på dagis! Kram på er!

  • Tinga

    Hej igen! Tänka sig, det blev lite tid över nu ikväll.

    Nenne - är så glad för din skull!

    September - lycka till, när det nu händer! Äpple

    Lappis - är det så eländigt alltså att det är totalstopp på att skicka papper nu? Sorry; har inte hängt med alls här på sistone. Fy fabian, som Pippi skulle ha sagt. Kram!


    Trevlig resa, ni fyra som ska iväg! Vilket påminner mig om att jag har en färdigskriven reseberättelse om vår sommarsemester. Ska genast se till att den hamnar i resetråden, ifall nu någon är intresserad.


    Jag tänker också på er alla här, även när jag inte är närvarande så mycket, och jag försvinner ju inte för gott, utan det blir i perioder här och där, när tiden bara inte räcker, knappt ens till det mest nödvändiga.

  • Tinga

    Lappis - Usch, vad trist att det är så segt. Föds det färre barn i Korea nu, eller är de bara bättre på att ta hand om dem själva?

  • Tinga

    September - jobbigt & nojigt att vänta, men snart är bebisen här.

  • Tinga

    Liten - glömde kommentera igår, men självklart kan vi köra surdegsbakning på lämplig trådträff. Och vill någon ha skickar jag gärna ett surdegskex. Har precis satt en deg för ett olivbröd med vetesurdeg.

  • Tinga

    Att säga att vi haft glamour här är väl att ta i, men vi har ätit en väldigt god grillad lax med karibisk kryddning, ugnsbakad sötpotatis med mango & ananas och så en kall limesås till det. Mycket gott & det blir ordentligt sting på laxen med den där karibiska kryddningen (ingefära, piri piri & paprikapulver bl a). Till det en Riesling från sommarens tur i Alsace.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!