• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Am: Just det ja, det är ju inte så långt bort. Där har jag ju passerat på väg ut till Lidingöloppet (även som bilförare) så dit borde jag kunna ta mig utan att få hjärtattack Verkar inte heller vara sååå svårt att svänga ner på Engelbrektsgatan, och åka förbi och hoppas på litet tur.

    Återstår att se vad jag bestämmer mig för... Beror kanske litet på om jag får sällskap också, Vickan kanske är litet mer världsvan än mig och tycker att det är lugna gatan att ge sig in i Sthlms-trafiken

  • Ore

    AM: Just därför vill jag helst inte ha med lillkillen heller. Särskilt inte som han säkert kommer vara pigg och utvilad efter att förhoppningsvis sovit i bilen på vägen upp... Men men, jag vet ju inte än om jag kan få barnvakt. Och det är litet moment 22 att lämna över honom till maken, för då kan inte maken bygga på huset, och jag vill infernaliskt gärna att det ska bli klart så snart det bara går.

  • Ore

    Lappis: Ja, det borde väl funka bra, tycker jag. Ska utrusta mig med gps, så kommer det säkert gå galant

    Så får det nog bli!

    Porchez: Om du inte har bokat tågbiljett än, och kan tänka dig att vänta någon dag till eller två med detta, så ska jag rota litet i barnvaktsfrågan. Har jag barnvakt så får du jättegärna åka med mig! Samma om Vickan inte följer med, då har jag gott om plats i bilen. Om Vickan och trollet ska med, så misstänker jag att det kan bli litet väl tight med plats, eftersom det då är två barnstolar i bilen.

  • Ore

    Aaah, nej det gör han ju inte förstås... Fast han har en infernalisk fart i sina ben, och är väldigt pigg på att jaga både fåglar och katter...? Och säkerligen hundar också, om någon sådan skulle dyka upp...

  • Ore

    AM: *Vinkar tillbaka*

    Askersund är för övrigt ett mysigt ställe, vad jag minns

    Snorkis: Spännande! Hoppas det är på gång snart, och att ni snaaart får krama och gosa med er lilla Leffelina!

    Mugglan: Skönt att du fått litet praktisk hjälp med din mamma! Och att A&B är mönsterbebisar än så länge

    Snaily: En väldigt bestämd liten tjej, Yngla Vrålhungrig men vägra annat än liggamning efter simmet... Men förhoppningsvis får hon snart kläm på ätandet (här räknar jag kallt med att det är extremt ovanligt att råka ut för alla problem som Tinga hade med P&P) och då borde det ju bli lättare.

    Till lillkillen började vi med gröt, men vi var också i ett läge där han verkligen inte var nöjd med enbart bröstmjölk längre. Han led inte heller av någon tuttförvirring. Men eftersom jag enbart kunde amma med amningsnapp så hade han aldrig ett "helt naturligt grepp", och redan på BB sa de att amningsnapp och flaska var inga problem att kombinera. Så det borde ju kunna vara en lösning om ens barn vägrar att ta bröstet p.g.a. flaskvana?

    Tinga: Hoppas Gdansk är riktigt trevligt!

    Vänner: Låter som att lillprinsen hade skoj på prinsens dagis

    Vickan: Har du bestämt dig om nästa lördag?
    Förresten ska jag till dina trakter på torsdag, hälsa på min väninna som bor i din håla Tittar gärna in hos er också om ni är hemma och kan tänka er ett besök...

    Jag har skaffat mig extralångt ledigt, genom att flytta en semestervecka hit. Tyckte min semester blev så sen annars, och att man fick bra valuta i 11 dagars ledighet på 5 semesterdagar

    Har även tänkt mig ett besök i Göteborg i början på nästa vecka för att få snusa nyföding hos en väninna i Säve, och därifrån är det ju ganska nära till Mugglan...?

    Nej, nu är det dags att ge sig ut och springa. Litet lagom vintungt huvud, var på en trevlig tillställning igår

  • Ore

    Vickan: Läskigt med bilen. Själv lägger jag alltid i växeln. Eller ja, nu har jag automatväxlad bil, så då löser det sig självt... Däremot kan jag glömma handbromsen titt som tätt.

    Synd att du jobbar på torsdag

    Jag har för övrigt ordnat barnvakt till lillkillen nästa lördag, så jag har en hel tom bil på vägen upp till Sthlm, ifall någon eller några vill bli upphämtade på vägen

    Izzie: Ha en jättetrevlig semester!

    Snorkis: Hälsa Leffelina att sovmorgnar får hon spara tills EFTER att hon är född!

    Porchez: Har dåligt om egen erfarenhet eftersom jag lyckades hitta maken när jag var 17, men det där med ex som kommit oerhört mycket längre än en själv måste kännas rejält kan jag tänka mig. KRAM!

    Flyttdatum för oss står än så länge skrivet i stjärnorna... Någon gång i höst hoppas jag på, just nu känns oktober som att det skulle vara rimligt men det lär säkert hinna bli november. Beror litet på hur mycket maken jobbar också, han är själv litet kluven till hur han ska göra med allt jobb han blir efterfrågad till. En viktig detalj är ju trappan (som jag ältat här en hel del), som vi inte har köpt in än. Där har vi en liten likviditetsbrist, av slaget att maken måste göra bokslut i sitt AB innan han kommer åt sina pengar. Så för att inte behöva utöka lånet, så är det bra att vänta tills efter aktieutdelningen... (Ta ut det som lön var tydligen inte förmånligt...)

  • Ore

    Oupsie: Hoppas tabletterna snart ger annan effekt än bara biverkningar

    Snorkis: Ingen Leffelina än?

    Tinga: Polsk mat gjorde inget bestående intryck på mig när jag var där heller Så er taktik med att äta på de stora hotellen lät bra.

    Telis: Lätt och fräsch är vad jag också brukar leta efter. Har på senare tid haft Ralph från Ralph Lauren (den som AM nämner), Gröna Be delicious från DKNY (som Liten nämner) samt Moon Sparkle från Escada. Var på håret att köpa Happy från Clinique någon gång, minns jag. Så den kvalar nog också in bland tänkbara kandidater

  • Ore

    Instämmer i att parfymer måste testas på! Har råkat ut för att en parfym som luktade gott på flaskan, förvandlades till något som kändes som en blandning mellan gammal svett och kräk. Mindre skoj!

    Vickan: Trist med buckla på bilen - massa krångel.

    Grattis Mopedvin på födelsedagen!

    Dagispresent: Har jag inte ens tänkt på... Hjälp! Antingen har vi heeelt missat om detta fixats gemensamt. Eller så kör de var för sig på vårt dagis - jobbigt... Kanske kan fixa litet hembakt till fikat? (Med fixa så menar jag att jag ska inse att jag har tidsbrist, och leja ut bakandet till mamma istället...)

    Har varit en sväng i 'stan' idag, främst för att kolla på köksblandare (denna blir det www.badshop.se/tapwell-light-180-koksblandare/12327-0, jag ger efter för makens i mitt tycke litet smaklösa val med led-ljus i kranen)

    Har även hunnit med att göra en förfrågan om ytterligare en trappoffert. När vi nu sent omsider bestämt hur den ska se ut... Samt beställt kort på lillkillen till oss och halva släkten. Hann även in på MQ-rea och hittade två linnen, en jeansklänning och två koftor *nöjd*

  • Ore

    Just det ja, Light Blue har jag ju också haft som parfym! Hur kunde jag glömma det? Hugo Woman har jag också haft, men det var länge sedan. Det var alldeles för många som hade den då, minns jag...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!