• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nennesjuttioåtta skrev 2011-01-31 22:26:08 följande:
    jag tycker vi bestämmer att pennan ska balanseras på bröstvårtorna. Hänger även de nedåt och ut ur bild så är man ute ur leken (fast man kan ju ha andra, fina kvaliteter för det

    Gäller att inte ha för skelögda rattar heller då.  
    ASG!!!!
  • muggles
    Mopedvin skrev 2011-02-01 10:50:38 följande:
    Då kanske man kan konsultera vinexperten, Lappis! Vita viner ör en gråzon, det enda vi köper i stort sett är Stoneleigh sauvignon blanc. Gillar torra, halvtorra
    Jag kan rekommendera Nottage Hill (inte Notting...) - inte så dyrt men gott tex till vit fisk. Själv är jag mer för "nya världen"-viner än Frankrike - hemska mig...
  • muggles

    Välkommen Mopedvin! Barnmorskor alltid extra välkomna


    Oupsie: GRATTIS till nya familjemedlemmen! Hoppas det inte blev för tungt...


    Vänner: hur harn i klarat er utan DVD i bilen tills nu? Vi har använt en från Moa var runt 1 år tror jag, inne på vår andra nu (köpt på MediaMarkt). Den används även här hemma ibland (både Moa och min mamma har lättare för att få på en film på den än på den riktiga mediaspelaren).


    Apropå barnvakt är jag otroligt glad att vi har det ibland, det underlättar verkligen! Jag är så tacksam så länge min mamma håller sig frisk. Hon anmäler sig ibland och skickar iväg oss på bio (el som sist Thorskogs slott). Och så har vi ju partnat oss med våra kompisar i samma stadsdel - det är också ett tips. Vi "byter" barnvaktstjänst med dem ibland.

  • muggles
    Vännerfan skrev 2011-02-01 17:24:42 följande:
    Löken är i pannan...

    Bliv, Ja, det där med tygblöjor ska ju få dem att bli torra snabbt har jag förstått. För de finns ju inte ens till lika tunga barn som engångs-dito. Synd att ni tröttnade, men jag hade nog inte heller orkat med det. Man har ju nog att mecka med ändå. Tyvärr, för jag gillar generellt saker som är bra för miljön.

    Vet ni, jag tror bestämt vi känner ett par som har det som Liten beskriver det. Blöjfria vet jag iofs inte om barnen är än, men så är deras äldsta bara drygt 2 år. Sen kan man på listan tillägga fotomodellsnygga (både han och hon), vansinnigt effektiva (som maken sagt: "X och Y FLYTTAR snabbare än vad du och jag PACKAR för en helg), kort och gott rika och innehavare av 2 hundar förutom de 2 barnen som kom i tät följd (för att bara ha ett barn och två hundar och samtidigt helrenovera The House var ju liksom ingen match...). Men vet ni vad jag tycker är lite sorgligt? Jo, att de (såklart kanske) jämför sig med par som har det ÄNNU bättre än de själva. Som får ÄNNU mer gjort, som bor ÄNNU flottare än vad de själva gör osv. Jag blev ärligt talat lite bedrövad när jag förstod det.

    Shit, osar bränt...
    Är du säker på att de inte ens har ett lite tråkigt sexliv??? De låter bara för perfekta...
  • muggles
    fru AM skrev 2011-02-01 19:02:07 följande:
    dumheter mamma sa till pappa under förlossningen, dumheter pappa gjorde, se en bild ... Lång kravlista nu!
    Historia från en av mina manliga kolleger: när hans fru födde deras första så hördes ett högt ljud i förlossningsrummet, typ ett högt "knaaak" från svanskotetrakten. Hon oroligt: "vad var det?!" och då svarar den blivande pappan "äh, det var nog bara lite brosk" och hon: "jag frågar väl för fan inte dig!". Han var inte mkt värd efter den kommentaren haha....
  • muggles

    Min erfarenhet av att sluta med blöjor och nappar mm är att vänta tills barnet är redo och när man väl kör då, så går det oftast fort. De måste ha motivation till att sluta bara, deras egen motivation och inte föräldrarnas.

  • muggles

    Imorgon kan ni väl hålla tummarna runt 10-tiden, för då har vi vår UL-kontroll för denna vecka...

  • muggles

    Sorry, var på lunch med maken efter kontrollen (som blev försenad pga ngn annans katastrof), sedan en sväng till några tapetställen och så var det mkt på jobbet när jag kom tillbaka... Tack Tinga för update!

    Uppmätt vikt: Ada (fd donator) 420 g och Beda 525 g (sedan får man väl ta vikten med en nypa salt men sammantaget växer de och frodas)

  • muggles

    Smint: imorgon fredag går jag in i v24. Tänk om de kommer redan v28 - det är bara FYRA veckor dit!!!! (Hoppas inte...)

    Sweet: passa dig för sådana luncher så ni inte blir fyra i familjen (det var väl så Livia kom till?)!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!