• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Förtydligande: en "vanlig" Phil&Teds inline tar inte två liggdelar för bebisar, bara den som är dubbel, i.e. tvillingvariant. Och då är den mkt likvärdig UJ/Easy Walker/BT.

  • muggles

    Klockarbol: vad okänsligt av honom Vad har han för känsloliv eg? (Ursäkta man ska inte racka ner på ngn annans partner men kunde inte låta bli...)

  • muggles

    AM: tunikan Ichi är en utmaning till Mrs Google


    fru AM skrev 2011-01-27 15:14:48 följande:
    Mugglan: men vad tyckte du om Baby Jogger City Elite eller vad den hette då : där de så småningom kan sitta bredvid varann?

    Klockarbol: saknar ord! At du ska behöva läsa annonsen istället för att han kan säga det själv!
    Inte speciellt billig, kostar som en UJ ny. Vet inget om den...
  • muggles
    Oupsie skrev 2011-01-27 16:28:25 följande:
    Även om det inte är så stor skillnad i magmått mellan dig och mig, så är det ganska stor skillnad i kilon .

    Fast jag vägde tyvärr lite för mycket redan när jag blev gravid, men sen gick jag ner i början av graviditeten när jag mådde så illa, och nu ligger jag +10 kg från inskrivningen hos BM. Får ändå säga att det känns ganska ok, med tanke på att jag inte har kunnat röra mig särskilt mycket var jag rädd att jag skulle gå upp mycket mer.
    Ja men jag har inte kommit så långt än ju. Med Moa gick jag upp totalt 14 kg, så jag räknar med att landa ung där denna gång också (visserligen två barn denna gång men å andra sidan kanske de kommer tidigare..).

    Sweet: jag håller med Oupsie att många i dåliga förhållanden inte vill lyssna på ngn som försöker varna. Folk vill gärna göra sina egna misstag och det är svårt att se klart när man är i ett dåligt förhållande. De brukar inte uppskatta att man vill påpeka att deras partner behandlar dem illa.
  • muggles

    Tinga: vi ska titta på vagnen imorgon (det är i en angränsande stad). Den här är 2009 års modell men utplockad ur butik 2010, så använd ca ett halvår bara, vilket känns rätt intressant.

    Ang säng så fick Moa fullstor säng när vi hade flyttat till huset. Hon fick den gamla gästsängen som är 90 bred med resårbotten. Det vi gjorde var att byta ut org-sängbenen till några som var kortare, så sängen står endast några centimeter ovanför golvet (resårbottensängar ska tydligen helst inte stå direkt på golvet för de bör får luft underifrån). Bredvid på golvet har vi en ganska mjuk matta. Under bäddmadrassen har jag lagt en "korv" av hennes gamla spjälsängstäcke (man kan ju ta en handduk också) så att madrassen har uppförsbacke ut mot rummet. Det funkar skitbra!

    Hon har bara trillat ur 1-2 ggr under ett år och då på den tjocka mattan, hon har aldrig slagit sig. Jag hörde att det är bra att de trillar ur några gånger för annars lär de sig inte var "sänggränsen" går, det är tydligen så vi vuxna lärt oss att ligga någorlunda still i sängen .

  • muggles

    Sweet: GRATTIS på födelsedagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hattis: åh vad skönt att det slutat blöda. Visst hade du varannandagsblödning vid MA? Det här känns ju hoppfullt. Men vad bra att du fick ett VUL, det ska du absolut ha. Be dem kolla om det är en el två också

  • muggles

    Vem tipsade om BabyJungle, var det du Fossing?

    Jag har hittat det här (ska se om det går att kopiera in direkt): www.babyjungle.nl/cart.php

    Det är ju skitbra pris! Hmmm, nu blev det ju intressant att köpa nytt från NL istället.

  • muggles
    fru AM skrev 2011-01-28 09:39:05 följande:
    Oj, Lappis! Ambitiöst med japanskakurs - men begripligt eftersom din pappa är därifrån. Den lilla japanska jag kan har jag snappat upp från serien "Shogun" (någon av er andra ålderkvinnor som minns den?) ... "Domo arrigato" och "Dozo" har jag klarat mig på hittills,men då har jag bara försökt prata med en liten tvåårig japansk pojke på Storsonens dagis. Han blev i o f s mycket glad!
    Det enda japanska ordet jag kan är: kampai! (skål). Ja och så hai förstås (ja).

    Liten: va? Erbjuder du inte en SHN-kurs?? Det måste ju ändå vara det viktigaste
  • muggles

    Gud vad BT är seeeegt nu!

    Tror inte min förra länk funkade. Här ser man paketet jag tyckte var intressant: www.babyjungle.nl/special-offers-c-274.html (tvilling-Mountain Buggy + två liggdelar + två åkpåsar för 8200 pix!) Men måste bara få bekräftat att den sidan är en ok sida att beställa ifrån... så jag inte bli blåst. Så vem var det som tipsade???

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!