• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: jag inser när jag läser ditt inlägg om Ynglas skrikande att det ständigt finns ngt nytt att lära sig! Det låter inte som att det finns ngt magiskt trix som mer sömn el mer mat kommer att fixa det, utan ni får väl dras med att hon är lite skrikig ett tag. Men du verkar vara på rätt väg mha den där boken iaf. Jag kanske frågar dig igen vad den hette om några månader el så (hoppas inte)

    Frullan: KRAM!

    Tinga: ring affären först, jag kommer inte ihåg om det var exakt Babyproffsen el Babyland men ngn av de mer kända kedjorna var det iaf.

    Här har Moa också varit sjuk (smittar tråden eller?! ). Vi fick flänga in till jourvårdcentralen igår kväll när hon haft 40 gr feber hela dagen (trots Alvedon) och enl sj.v.upplysningen misstänkte de urinvägsinfektion. Men det var det inte. Och idag är hon nästan frisk!

    Oupsie: hoppas det går som smort för Daisy att komma ut och att du redan vilar upp dig nu!

  • muggles

    PB: du är GRYM på att rimma! (Lika imponerad varje gång.)

  • muggles

    Ore: paraplysulkys och terräng går normalt inte ihop. Det är möjligt att MacLaren är bättre kvalitet men jag vet flera som kört sönder paraplyvagnar typ Carena i sand. Vi använder vår som resevagn och ibland när vi ska till stan och vill ha koll på Moa. Men snö, lera, sand mm kan du glömma... Alla vagnar med mindre hjul funkar sämre i jobbig terräng.

  • muggles

    UJ med liggdelar och sovpåsar beställd på nätet - check. Gah, känns mer än lovligt spännande att beställa ngt så dyrt på nätet.

  • muggles

    Liten: fast dagliga bad - är det verkligen bra för barn?

  • muggles
    Hattis skrev 2011-01-31 20:38:15 följande:
    Någon som vet mer säkert? Snaily? Telis? Mugglan? Cicci?
    Jag har aldrig åkt snowboard. Men på surfbrädan har jag för mig att jag hade vänster fram och sas styrde med höger.
  • muggles

    BS: jag tror inte bad i sig orsakar öroninflammation (behövs det inte bakterier för det?). Men enl ngt jag läste så sitter en del av vårt immunförsvar i vår hud och badar man varje dag så tvättar man bort det där lite skyddande hudlagret. Kanske inte så viktigt för oss vuxna (vi duschar väl oftast minst en gång per dag) men viktigare för barn. Plus att de har känsligare tunnare hud så att de lättare kan få problem. Själv skulle jag aldrig orka bada Moa varje kväll men det är jag det...

    PB: just det - GRYM sammanfattning också, du fick nog med mer än jag kom ihåg...

    AM: jag menade just det att som jag har förstått det så är MacLaren i en klass för sig när det gäller paraplysulkys (så ta inte åt dig) men de märken jag har haft erfarenhet av (betydligt billigare) är inte så bra.

    Porchez: kul med Sälen, hoppas du kan koppla av! Jobba 13 dagar i rad lät inte nyttigt...

    Nenne: wow! Och jag tänker "men rulla redan, han som är så liten"  - jag verkar glömma hela tiden att han ju inte är så liten längre.

    Nä nu måste jag kolla på Gynekologen!

  • muggles
    viktualia skrev 2011-01-31 21:05:46 följande:
    penntricket funkade utan problem.. men så drar jag ju F-kupa också...
    Är det jag el ni som fattat fel? Men penntricket är väl just att pennan INTE ska fastna under brösten...? Alltså att man inte har hängbröst... trodde som sagt jag.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!