• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kram till Snaily! Och håller tummarna för PBs make. Återgår sen till min dvala, har sovit i stortsett hela dagen! När ska jag få mina krafter tillbaka?

  • porchez

    Hej mina vänner. Läser och läser men ändå inte ikapp, måste återigen fråga? Vart tar tiden vägen?? Julgardiner, bak eller godis finns inte i mitt hem. Griljerat julskinka och postat julkorten (idag efter x antal vänder när jag glömt dom) mer jul är det inte hos mig. Och just nu vill jag inte fira jul eller nyår alls. Jag orkar helt enkelt inte! Men stor kram till er alla!!

  • porchez

    Sömnbrist ikväll och ägnade den åt att läsa ikapp! Och vad ser jag! Underbara Snorkfröken, tårarna rinner, stort grattis och jag önskar mer än allt annat att du snart (tids nog) får hålla ett friskt levande barn, ert barn i din famn. S syskon. Och jag förstår att det är svårt att njuta av den här graviditeten. Men hoppas du får allt stöd du behöver, självklart finns vi här i tråden, när du vill!

  • porchez

    Lugn dag på jobbet, så jag hinner både läsa och skriva. Kul att höra hur ni julpysslar/inte julpysslar hemma. Alla har sin grej de gör och klart det är olika om man har barn och inte samt ålder på barnen. ---- många på mitt jobb hittar ingen julstämning iår alls, vet inte vad det beror på. Värdet är iaf. som det ska även om det har sina nackdelar, Zozo hoppas ni kommer iväg som ni ska. Och jag hoppas min systers tåg går som det ska så hon kommer hem i jul. Vill inte fira jul utan henne, räcker med att det är första julen utan morfar som dog i februari ( eftersom vi firar hemma i hans och mormors hem så är det väldigt påtagligt. Pappa firar jag inte heller med längre sen han och mamma skiljde sig. ----- Snaily vet inte om jag sagt något men kram och hoppas du får hjälp. Har inga råd att ge, det har du redan fått från andra kloka mödrar här i tråden -------- och kram till PB, jag som bara drömmer dagarna i ända om att träffa min andra hälft, så är det lite skönt att höra att allt inte enbart är en dans på rosor förlåt om jag tar din ilska till något bra för mig! För jag vet hur det är, jag har bott ihop ned en karl som inte kunde göra mycket rätt ---------- säkert mycket mer jag vill skriva, men hoppas jag får lite mer tid att "hänga" med er i julhelgen. Nu ska jag packa ihop mitt på jobbet och åka hem! God Jul på er så länge!

  • porchez

    Värdet = vädret! -------------- Fru E det konstiga är att jag inte känner mig stressad, bara att tiden försvinner. Gissar på att det är för att jag inte fått tillbaka krafterna sen jag hade influensa, så allt jag gör är segt och jag vilar/sover mer, även om det är några sömnlösa nätter ibland, typ i natt när det var hjärnspöken de luxe i mitt huvud ----------------- nu ska jag gå och hämta min pizza, orkar inte ens laga mat och tröttnat på mackor och fil

  • porchez

    vickan - vad skönt att ni kom fram, gått bra att köra?

    FruE - de var det jag gjorde i natt, men de blev bara ett stort grattis inlägg till Snorkfröken, kom ju av mig helt

    Det jag gjorde igår när jag var som mest ledsen var att ringa en gammal vän, sen pratade vi över en timme, känns så bra när man erkänner - jag mår skit och behöver prata!

    Jag som trodde att jag mådde så mycket bättre när jag var inne och skrev sist, och nu har jag inget bokat besök på nästan en månad hos kuratorn, skräp också!

  • porchez

    vinkelivink snaily!

    Skönt att det gick bra hos doktorn, hoppas de inte hittar några allvarliga fel, att det bara är brist på nånting som du lätt kan åtgärda och bli piggare snart... Eller vad som bara du får må bra snart! Men förstår att jul inte är så speciellt just nu, men det får ni ta igen nästa år!

  • porchez

    Fru E - jag har gått en gång i veckan, mot slutet ,varannan vecka, för att jag varit sjuk och svårt att hitta tider, men nu inför jul och eftersom jag kände mig bättre så bokade vi nästa tid i mitten av Januari. Jag kan ringa honom när jag vill, men han skulle vara ledig mycket också, och jag orkar inte blanda in någon ny människa nu.

    och du har helt rätt, helgerna är jobbiga, jag trodde verkligen inte det, jag som älskar jul? men det påminner mig ändå om hur ENSAM jag känner mig (OBS! känner mig, jag är inte så ensam egentligen)

  • porchez

    julklappsinslagningen gick så där, både papper och snörre tog slut och jag har inte kommit halvvägs! Stora paket i år, eller så är det mindre papper på rullarna nu för tiden! (tror på det sistnämnda) !!

    Får köpa mer och fortsätta imorgon
    hade ändå tänkt åka till den stora shoppinggallerian imorgon och försöka hitta nåt nytt att ha på mig till jul, sista miuten jag vet, men fick den glada nyheten att jag inte behöver betala någon hyra i Januari, så jag tänkte unna mig något trevligt. Jag har tänkt mig en pälsväst, ni vet en liten kort modell, men som alltid när man vet vad man vill ha så hittar man det inte... 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!