• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Skrev ett långt inlägg, som försvann, och innan jag insåg detta så har jag hunnit höra om en kollega som hastigt avlidit. Så nu ska jag nog avsluta mig på jobbet, grubbla litet över hur bräckligt livet är, hämta lillkillen tidigt på dagis och krama honom litet extra.

  • Ore

    Sorry om jag sänkte fredagsstämningen för någon med mitt inlägg... Inte min mening alls - jag ska ff dricka mitt vin ikväll och njuta av livet för uppenbarligen vet man aldrig när det tar slut!

  • Ore

    Hallå i tråden!

    Vinkar till Gemma, och erkänner att jag nog någon gång varit inne i "summan av"-tråden.  Fast jag minns ärligt talat inte så myckket, det känns mest som ett svagt minne som ligger i bakhuvudet...

    Jag var också på PoP i helgen, men det blev bara en mössa där.

    Iofs så kanske jag höll igen litet för att jag bara några dagar tidigare gjort en stor beställning på ullkläder och strumpor från Minimundus?

    Bra med 1 kg ner, PB! Heja dig!

    BS: Bajstuta *skrattar*. Blir till att leta upp en ny tuta/ringklocka, alltså...

  • Ore

    Fru E. Stackars Buster...


    Allt väl med dig annars?


    Mugglan: Trodde som du, att bönor och linser var väldigt bra proteinkälla och har därmed inte tänkt på att det inte skulle vara lchf-vänligt.


    Tror jag håller mig till min väl beprövade metod - massor med träning, när det gäller att hålla mig i trim. Så behöver jag inte utesluta bröd, potatis och annat gott!

  • Ore

    Godmorgon i tråden!

    Började skriva ett inlägg igår, men sedan blev det helt plötsligt litet onsdagsaktiviteter hos oss

    Har nu bokat tåg till huvudstaden den 17:e, tyckte jag fick tag på jättebra alternativ. Intercitytåg som bara tog 20 min längre tid än X2000 (få stopp, antar jag...). Men muttrade litet när jag insåg att det jättebra priset på ca 360 kr tor höjdes med en hundralapp för att jag skulle få garanterad sittplats. Allvarligt, ingår inte det i priset längre??? (Eller var det för att jag köper biljetter som student, eftersom mitt Mecenatkort gäller hela september ut...)

    Hur som, jag anländer strax före halv ett, om tåget följer tidtabellen någorlunda.

  • Ore

    Nenne: När kommer du till *förklarar varför du skakar och studsar*.

    Hoppas det är pga bra saker, studsandet tycker jag tyder på det

  • Ore

    Och hyperventilerar också, spänningen stiger

  • Ore

    Jomen dansar, det MÅSTE vara bra....

    *nyfiken i en strut*

  • Ore

    Nenne: Nu får du sluta hålla mig (och AM, som verkar lura i kulisserna enligt den gröna pluppen) på sträckbänken längre...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!