• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-01-12 20:19:05 följande:
    Snorkis: vad står pundet i? Ska ju dit om en månad ...
    Kollade just upp det - otroligt bra. Hoppas det står sig. Jag ska ju storshoppa
  • fru AM

    JAg hoppas dessutom att Harro's ska ha superrea när jag kommer och att jag ska kunna fynda ett specifikt plagg till min man ... På nätet kostar det 1000 dollar men märket finns på Harrod's. Vad tror ni oddsen är?

  • fru AM
    Snorkfröken77 skrev 2011-01-12 20:21:38 följande:
    AM - Jag väntar på tid för RUL, med S var det i v 20, lite sent kan jag tycka om man nu tvingas avbryta Läkaren pratade om v 18 som i min värld betyder v 19 (han pratar bara fulla veckor förklarde han för mig). Så jag hoppas på det, i sådana fall borde kallelse komma nästa vecka för man brukar få det två veckor innan.
    Du är alltså i vecka 16 nu? 
    Jag tror att bebin mår finfint. Det är fullt normala hjärnspöken du har. (Som jag också hade trots att jag inte varit med om något tragiskt innan.) 
  • fru AM

    BS: Jag tror och hoppas att du klarar dig undan magsjuka! Som sagt sågs ni bara utomhus. (Men hade flickan varit på dagis tillsammans med Iris innan? = inte så bra)

    Angående 12-månaderskontroll så minns jag inte, så jag googlade (nähä?). Gjorde ni 10-månaderskontroll utan anmärkningar så är det nog  bara vikt och längd och småprat som gäller. Hon går väl nu också, eller hur var det? (Vi d 12 månader ska de gärna gå med stöd i alla fall. Hektor var inte upplyst om det så han kunde inte det )

    I mitt googlande hittade jag BVC-personalens manual för 18-månaderskontroll vilket i alla fall jag tyckte var intressant läsning: http://www.webbhotell.sll.se/Global/Bhv/Dokument/Metodbok/Manual_18man.pdf 

  • fru AM

    Tinga. ja, vad sorgligt för morfar: att få dödsbud flera gånger om dagen (eller , han vet ju inte att det är flera gånger om dagen egentligen ... eller? Eller kommer han ihåg det när han får ett nytt dödsbud?). Att hans hjärta ska bli krossat om och om igen måste ju vara fruktansvärt för den som kommer med dödsbudet också

  • fru AM

    När är egentligen rätt tid att prata om saker man stör sig på ...? Inte i morse  i alla fall. Maken är sur som en citron men har motvilligt gått med på att ändra sina morgonrutiner. Han förstår nog egentligen inte varför eftersom det i hans värld är så att han ar ett mycket viktigt arbete och jag "bara skriver lite sådär, och googlar runt på väskor" på mitt "jobb". Och då blir jag RKTIGT uppretad! Bra start på dagen. NOT.

  • fru AM

    Liten, jag vet ... men det är rätt svårt att hitta "rätt" tillfälle. Känns som vi är punktmarkerade av småbarn hela tiden. Förutom sent på kvällen men då är båda så trötta ...

    Hursomhelst så tänkte jag börja i morgon med att antingen gå och träna kl 8 eller låsa in mig i arbetsrummet 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!