• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: Vilket youtubeklipp!  JAg lånar det till min FB  - hoppas ok!

  • fru AM

    Tack för utförlig info Mugglan! Jag tittade precis i galleriet och tänkte att det var precis som du sa - att det var utrinblåsan man såg. Härligt att läget är perfekt - det tycker jag det ska förbli! JAg håller nu tummarna för att de ska hålla sig inne så länge som möjligt! (När är det BF nu igen? Början av juni?)

  • fru AM

    Men nu blir det Snorkissons som "får araben" !

  • fru AM

    Piggelin: Precis ... när man nu ibland bara har ett barn att ta med så känns det som "semester". Jag och maken brukar säga att vi numera inte kan förstå hur folk med "bara" ett barn kan tycka det är jobbigt. (Skämt åsido - det kan jag ju visst förstå. Man upplever ju allt utifrån SIN verklighet, inte någon annans)

  • fru AM

    Men Piggelin: har du bytt namn innan ni gift er?

  • fru AM

    Snaily: kul ändå (tycker jag) attni funderar på att flytta till Stockholm. Har ingen aning om vad man KAN jobba med som civ ing i maskinteknik men med praktisk preferens - en sak som jag tror kanske kan passa är att bli en mycket framgångsrik fastighetsskötare för något större fastighetsbolag eller på ett företag som tillhandahåller såna tjänster (typ http://www.nca.se/Property+Services__.html ) ... Eller är det helt fel?

  • fru AM

    BS: vilka trixiga uppgifter man fick! JAg gick nog bet på månlampan ... men här är vad jag hittade:


    Månlampa: http://www.littlefairies.se/lampa-mane/672-0  (fast bordsmodell – för fönsterbrädan?)

    Taklampa - månliknande: http://www.houseofhedda.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=103&artnr=globMOONVitr&visa=1-9999&Sort=Beskr&Visn=Std (vit)

    lite mer månfärg: http://www.houseofhedda.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artgrp=103&artnr=globMOONLatte&visa=1-9999&Sort=Beskr&Visn=Std


    Ångkokningsskål: Tupperware: http://tupperware.se/xchg/nordics/hs.xsl/1147.html


    Finns även en skål av märket Dafra: http://www.dafra.se/sitespecific/dafra/files/daf_angkok_1001.pdf som bör finnas på något av följande ställen:  http://www.dafra.se/aterforsaljare/


    Ytterligare en ångkokarinsats för mikron: http://www.bagarenochkocken.se/shop/


     


     

  • fru AM

    Grattis September till pickande hjärta på VUL! Håller tummarna såklart!

    Grattis Izzie till plus! Håller tummarna även här!

    Snaily - har inte riktigt hängt med i uppdateringen vad gäller Ynglas färdigheter, men misstänker att hon inte riktigt vill samarbeta med vagnssovning ...  Är det så att hon vaknar när vagnen står stilla? Jobbigt ju! En sak som jag ångrar att jag aldrig testat på något av mina barn är vyssan lull-tassar till spjälsängen - såna "fötter" som får sängen att röra sig lite med hjälp av barnets egna rörelser - kanske kan vara en läsning på sikt i alla fall för sängsovning.

    Vaknar hon när vagnen stannar oavsett om hon sovit 5, 20 eller 45 minuter? 

    Kan tillägga att min Storson VÄGRADE att ligga i vagnen över huvudtaget de första tre månaderna och jag var lite mesig och harig och oerfaren och lät honom hållas och bar honom runt i sele istället. Tills jag fick nog och gick ut i Lill-Jansskogen och tränade honom. Där kunde ingen höra honom skrika ... Utom ett hunddagis som blev helt skrämda från vetttet ...

  • fru AM

    BS: Cervera är bara en av försäljningsstället för det MÄRKET - ev har de inte just den produkten. KAn du snoka reda på ett Tupperwareparty någonstans så är det ju superkvalitet på de grejerna. JAg har haft en redningsbägare(gräddvispbägare från dem i 20 år nu. Som ny.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!