Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    bra att ni mailbombar! Barbarer! 
    Sen är vi väl inte bättre här hemma i Svedala där de jagar och kör på vargar med skoter och slår ihjäl dem med "trubbigt föremål", men någonstans måste man börja.  

    Håller på att baka munkar så jag ska skynda mig innan Pricken vaknar...

    Lappis – WEHOOO för plats 42!!! Jag vinkade som tusan, vi kanske t o m möttes?

    Mopedvin – stuga it is! Eller fäbon (fast det beror på att stugan ligger på en fäbod) 

    what else

    Snartis – jag fick ett blodtrycksfall (??) i kön på konsum i vecka 13-14 nånting. Himla obehagligt och jag minns knappt att jag kom därifrån men som tur är så finns det stolar utanför (för alla pensionärer, pundare och alkisar ?!) så jag fick sitta där och äta ett päron och andas lite. Jag har alltid haft lågt blodtryck och det steg lite på slutet av graviditeten så det låg väl på normla nivå på slutet.

  • nennesjuttioåtta

    Och precis när jag själv börjar friskna till efter två veckor så blir Pricken förkyld. Idag har det varit en gnällig Prick som inte vetat hur han skulle göra. Skrattaaaahahahuuuuuhuuuuuuuuuehehehheheihihiiiiuuäääähhhh... Och jobbig mamma som torkar snor hela tiden, eller kommer med den förhatliga snorsugen. Vojne vojne. Så mat är inte intressant längre, inte heller gröt. Men det gäller att vänta ut honom tills han rä skithungrig för annars hugger/gnager/biter i bröstvårtorna och blir förvånad när jag skriker AAAJjjeeeeh och inte skrattar med honom. 

    Koko – Det är vanlig bulldeg med mycket kardemumma (jag brukar ju mortla kärnor men det gick tydligen med gammal malen som gick ut 2007 också, hehe )! Som jag formade som ringar, lät jäsa igen och sen snurra dem likt rockringar runt fingret innan de doppades i 180 grader olja (jag tog solros-). Leila har bra recept! Hon gjorde med fyllning också men det orkade inte jag, det blev bara med hål i och kristyr och strössel eller socker.  Jag har aldrig gjort munkar innan så det var kul att det var så enkelt att göra, men det imponerar på andra för det ser ju snyggt ut! Sen doftade jag munk resten av dagen, fast det kände jag inte själv, men jag hämtade upp maken och han sa att hela bilen luktade som stortorget.

    Lapinette – woaah, vilken prisökning! Här verkar det snarare vara tvärtom. Ett hus i kvarteret är ute för flera hundra tusen under vad vi gav fast vi vet inte vad som skiljer, vårt är nästan sunkigare (fast vi har ju rustat några rum iaf). Inte så kul om vi ska flytta...

    MSW/BS – men hänger det på maten då, ni kanske behöver öka ämnesomsättningen med lite hederliga promenader eller så? Jag vet att tiden är svår att få tag på, men det är det enda som funkar på mig för jag orkar inte hålla på att tänka på vad jag äter. Nu är jag ju tinywiny men likväl med en fläbbläpp ovanför byxlinningen som envist satt där redan innan magen spändes ut av en jätteprick.

  • nennesjuttioåtta

    MSW – såg att du varit på spinning, så glöm mitt töntiga inlägg ovan! 

    Parnassia – Hej på dig, hoppas det är en vändning ni skådar och att det snart är slut på tröttmösseriet!

    Muggles och Snorkis – Det är väl inget gnäll om man berättar om hur man mår, det behöver ju inte vara tradiraj i kroppen även om sinnet är det och tvärtom.  

    Snorkis – tog mig inte heller upp själv efter förlossningen, trots starka mediciner som jag var helt yr av. Usch, var så rädd att alla stygn skulle sprätta iväg. Och vilka tråkiga grejer på alla hjärtan, att inte folk kan tänka före. KRAM!

    Tänk, när jag läste ikapp i förmiddags så hade jag fler grejer jag skulle skriva men det är poff borta 

  • nennesjuttioåtta

    Krya på er, magsjuka och förkylningar, vilket skräp!

  • nennesjuttioåtta

    Kängu ? heja dig, klart du ska vara nöjd! Det borde vi väl alla vara, egentligen. Och jo, det är jag nog också, om det inte vore för den förhatligt fula haka (som snart kommer att försvinna in i halsen) jag begåvats med. Men förutom den, så är jag också nöjd. Jag tänker oftast inte på den och är jag tillräckligt snabb att ducka, eller ställer mig bredvid någon som är lång så hamnar den ju ur bild. Och så vore det kul att vara en sån där amazon som AM eller koko som är en 2-3 meter högre än lilla jag (fast jag tror ju att jag egentligen är så lång också och att kameran ljuger ? men om jag var så lång skulle ju hakan komma med i bild). Eller en fin hy ? apropå det, nu ser mitt ansikte ut som ett sprängt babianarsle istället för röven, det syntes åtminstone inte Är det amningshormoner?!? Snaily ? Åh önskar att ni får sova skönt och att Yngla vaknar som sitt vanliga jag i morgon!

  • nennesjuttioåtta

    Hattis ? Meen ååh, är du OCKSÅ förkyld?!? Fasen vad trist! ja det blev lite hejkon bejkon eftersom Pricken vaknade mitt i själva doppandet, och sjuklingen var sådär happy av att bli satt i barnstolen med Pippi att gnaga på. Men det gick att doppa 2, fräsa på dem, lyfta Pricken och dansa runt lite, sätta ned honom igen och ta upp dem innan han hann bli alltför högljudd. Och sen repetera.

  • nennesjuttioåtta

    Hattis ? sorbet lät ju verkligen som ett straff men förstår, halsont är verkligen vidrigt och om man inte får äta något som lindrar... gah! Strepsils, är det också no no? Vet att Zyx är förbjudet iaf. Japp ? 3x15 lyft med Prick ger tränade armar

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – just att resa sig upp och gå, jag gick som en fällkniv (lätt med jättemage...) till toan på jobbet. Det är ju som att halka på en herrcykel och landa på stången – fast smärtan går inte över som när man fått smaka metall med muttan. Jag är så glad att foglossningen är borta, vidrigt! Hoppas det går över snart för dig, det verkar ju hoppfullt iaf!

  • nennesjuttioåtta
    BrudSommar2006 skrev 2011-02-22 22:19:57 följande:
    Jag dras ju med en del fysiska komplikationer från Iris födsel som gör att jag inte kan motionera eller ens gå så jättemycket, dels har jag en bäckenbotteninflammation som verkar bli permanent, jag tänker i vart fall inte ta fler kortisonsprutor, dels har jag ett diskbråck som de inte vill operera men som inte verkar läka ut heller. Jag kan fortfarande inte vända mig i sängen, har jag väl lagt mig blir jag liggandes om jag inte försöker ta spjärn och lyfta runt rumpan med händerna för jag kan absolut inte lyfta eller ens hasa bäckenet för det skär som en kniv i ryggen. Har jag gått mycket under dagen, säg mer en en halvtimmes promenad plus att jag kanske städat lite hemma, blir det olidligt att ens försöka ligga ner och sova. Jag kan heller inte stå riktigt rakt utan står/går lite lätt framåtlutad för det är som en låsning i ryggslutet som gör att jag inte kan räta på mig ordentligt. Så detta betyder ju att jag får fokusera mer på maten. Jag gissar att min skolios och lite olika benlängd inte hjälper till att få det att läka eftersom det blir viss obalans i kroppen redan från början. Onekligen drömmer jag mig ibland tillbaka till före juni 2007 för sedan dess har det bara gjort ont. Kiropraktor, naprapat, massage, läkarbesök, kortisonsprutor, akupunktur har inte hjälpt. Fast jag menade inte att gnälla om det, jag ville bara förklara att för mig så blir det mer matfokus än att motionera massor.

    Vad dum jag är, det där har du ju berättat förut! Usch, vilken mardröm att inte kunna röra sig utan att ha ont. Jämt!
  • nennesjuttioåtta

    Där sa du något, BS ? mot sängen!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!