Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jaha, det var inte alternativen som hade A eller B framför sig, men det var så jag menade.

  • nennesjuttioåtta

    Mugglan – jag njuuuuuhuhuuuter! Som sagt, det slår nog om så småningom...  Ooh vilken härligt mage! Jag kollade i min dagbok och jag hade sf 32 v 33+6. SF 39,5 i v 41+0... Apropå tvillingar, jag har en kund vars fru fick tvillingar (fullgången, hyffsat), där barnen vägde över 3 kg båda två. Moderkakan vägde 1,5 kg bara den. hon måste haft en jähääättemage!

  • nennesjuttioåtta

    Mugglan – ja det känns jättesurt, särsklit som jag ju nu måste ladda om för att ringa igen. Hade han svarat så hade det ju varit över nu

  • nennesjuttioåtta

    men visst var det en fin dag idag? Solsken, fågelkvitter från alla håll och synd bara att det blev så himla kallt för annars hade det ju nästan varit vår i luften. igen. Men värmen kommer, håll ut!!

  • nennesjuttioåtta

    oj, jäklar! Nu har jag läst ikapp allt vad ni skrivit sen i torsdags och minns knappt något.

    AM – Vilken baluns! Tappade du en sko nu igen?

    Vickan – Stackars foten! Är den svullen?

    Lappis - lantchips och löjrom till champagne alltså? Funkar sikrom, för det har vi ett par hg i frysen? Hoppas du år ett bra erbjudande från din ex-chef! 

    Snartis – vi har en citygross   och är jättenöjda (känns som jag redan skrivit detta). Jag har testkört den på alla möjliga lantisvis:  grusvägar, snömodd och t i m dragit den i djup lössnö (en stig som visst inte var så bred) och Pricken höll sig kvar i. 5 stjärnor! Hoppas ni kom iväg på middagen!

    Jag har också en supergammal Husqvarna – om den någon gång pajar (tveksamt)  kan den nog användas som betongsugga för att förhindra fartdårar här utanför.

    Jo, jag kom i mål. Men nästa gång (if ever) ska jag nog träna lite mer innan. Det var jobbigt.

  • nennesjuttioåtta

    just det  – grattis till septembers VUL! Eller det känns som jag skrivit det också.

    Snaily – lät hysteriskt roligt med din rallydag!

    Lappis/Ore eller någon annan som har koll. Hur vet man sin maxpuls på ett ungefär? Jag hade pulsklocka men den var ju inställd på maken så den exploderade. Typ. 

  • nennesjuttioåtta

    Grattis till herr och fru (!!!!) PIGGELAINENS!! *kNultrumpeter!* Hoppas ni fick en fantastisk dag!

    Sweetie – vilken jobbig magsjuka lillskruttan verkar ha haft, om och om igen ! Skönt att hon är frisk nu! Och vad trist med minuset, men var ju lite väl spännande där ett tag.

    Smint – fy faaaaaaan vad otäckt med din kompis förlossning! Jag läste högt för maken och han såg ut som han fått en propp – helt askgrå. Vad hemskt! Hoppas allt gått bra med den lilla! 

     

  • nennesjuttioåtta

    Angående perfekta förhållanden. Jag tycker ändå att det är viktigt att man iaf försöker tro att det är det mest perfekta förhållandet –  för just mig, även om andra kanske hade velat ha det annorlunda. För man är väl ändå värd det bästa? Dåliga dagar kan jag komma på många dumma saker med min man, men de bra dagarna, som tack och lov är i stor majoritet, så kan jag inte komma på en enda som är av stor vikt. Inget som jag inte kan leva med. 15 år, going on 16. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!