Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hoppas Hyresnämnden jobbat lite! Poopa popcorn, låter som något Lactulos kan göra bot på.

    Håhåjaja, träna var det. Klent med. Och tjejvasan på lördag. Min partner in crime har slängt in handduken efter en envis halsinfektion så jag får åka själv. Jag har 7,5 mil i benen och det är väldigt effektivt på kroppen iaf, 1 kg kvar från alla gravvokilo och då väger väl tuttarna mer än innan så det är väl +- 0. Fast det syns på vilken sida Pricken låg, magen är inte platt direkt, hhaha! Sista träningspasset ikväll och så får vi se hur det går sen. Håll en tumme!

     Annars sitter jag och samlar kraft till telefonsamtal. Jag hatar verkligen att ringa. Ett är till min chef, han är inte farlig men hade synpunkter på hur vi ville lägga upp deltiden när jag komemr tillbaka. Har han så mycket att säga till om egentligen? Det andra är till ett annat jobb, det värsta samtalet man kan göra. Usch, så gruvsamt!

  • nennesjuttioåtta

    oh jag har mjukisbyxorna med bred mudd (gravvomodell) eftersom alla andra är i tvätten fulla i snor. Ser inte klokt ut, men jeansen är för osköna och det är lite för kallt utan långkalsonger. 

  • nennesjuttioåtta

    AM – C: Den i nougat? Den tog jag till förmiddagskaffet. NEEEEEEEEEj, kom och hämta den bums vettja, den blev magnifik!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – förr vågade jag inte ens beställa pizza! Men påjobbet är man ju så illa tvungen, så jag mimade helt enkelt namnet på mitt företag efter att jag hade presenterat mig (inte till pizzerian, det fick mke ringa), så det blev Hej, jag heter Nenne Nennelainen *mimar och ringer från Pipelipib* jag t fundrar hur många bultar det finns i ölandsbron. Funkade skitbra, fast det blev lite konstig konstpaus där innan jag hade tänkt färdigt jobbnamnet.

    EA – strular tantfan än? Vad säger kliniken? När fyller du och maken år nu igen? 

  • nennesjuttioåtta

    BS – ja, 2004, och har väl knappt åkt slättförs sen dess, så det här kan sluta hur som helst.
    Lappis – "duktigt jobbat" ha, jag har ju inte ÅKT ännu! Och det finns även cykelvasan, nu plockar de ut allt de kan ur varumärket.  

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2011-02-23 12:00:53 följande:
    Dagens ögronfransbild - orkar ni?:


    Men nu tycker jag att det börjar se lite fejkat ut! Inte ens jag är så blå runt ögonen! 
    AM – jobbigt att få matrester i ögonfransarna. 
  • nennesjuttioåtta

    AM *applåder och visslingar* 

    FruMuffins "vad ska han med den till" AHHAHAHA!!! Nä, Pricken har inte fått någon tand än men nu dreglar han mer än nånsin tror jag, och då var det öppna spjäll på dammluckan innan. Jo, han är jävligt cool kille – jag tror inte vi träffat någon som INTE frågat "är han alltid så här lugn?". Jag brukar ljuga och säga "Ja" fast han brukar prata och le mer när vi är hemma. Ibland undrar jag om det är något fel på honom, för han är ju nästan alltid nöjd och glad. Vi kan sätta honom vart som helst och ge honom en pryl och sen tittar han inte ens efter oss (fast vi har ju inte hjärta att lämna honom men oerhört praktiskt när man lagar mat och plockar i köket).

    I fredags natt vaknade han och skrek förtvivlat och grät stoooora tårar för han kunde inte prutta. Det var andra gången sen han föddes som han var otröstlig. Han har ju självklart varit gnällig och ledsen men inte så där, det har alltid gått att trösta fort (typ när han fått alvedonsupp). Det tog iofs bara en halvtimme och en kvart senare hade han somnat, fortfarande snyftandes, men det skär i hjärtat när han verkar ha så ont. Undrar om det var bananen som han hade fått smaka då?

    Och så skäms jag lite för att han är så behändig, när det finns så många som har det så jobbigt. Det måste nog sticka i ögonen. Jag har verkligen inget att klaga på alls och njuter varje dag av vilket privilegium det är att just han kom till oss. Det enda är väl att tiden går alldeles för fort.

    Ja, nu har jag ringt. Chefen svarade och skulle fundera till på fredag om varannan vecka är så bra för just vår verksamhet med snabba puckar. Vi får se. Den andre svarade inte. Typiskt. 

  • nennesjuttioåtta
    _koko_ skrev 2011-02-23 14:51:00 följande:
    *popp*

    (det var champagnen...)
    Tur du förklarade, jag trodde det lät så när han for ned i avloppet.

    Finns det Champis?!
  • nennesjuttioåtta

    men vai helv- Kunde hon inte ringt själv tidigare och berättat om det?!? Fy satan vad tråkigt, jag hade inte heller velat göra A eller B. Men ingen fest – hoppas hon skäms och ersätter dig duktigt! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!