• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Önskar er alla en härlig fredag!


    *massa kramar*

  • Daa

    Flamman: håller tummarna för att den där fläcken är ok. 

    September: bra kämpat med graviditet och mage. Jag experimenterar just nu med psylliumfrön och sveper varje kväll en härlig drink med 2 msk frön som legat 1-2 timmar i drygt 2 dl vatten. Jag tror att det är lite bättre, men det är svårt att säga än. Har hållt på drygt en vecka.

    Lanovia: hoppas att biologin är med er!

    När folk börjar prata om en trea känner jag hur det sticker till lite. När jag var yngre var jag säker på att jag ville ha tre barn och jag får för mig att det är tre man "ska" skaffa. En sån där känsla om att jag har något att bevisa. Fånigt, jag vet, men ändå. That's who I am.
    Maken har, som jag nog nämnt, aldrig velat ha fler än två och det var en period i våras då det kändes jobbigt. Men så kom sommaren och jag fick träffa flera bebisar i olika åldrar. Jag har burit dem, luktat på dem, petat på de små mjuka händerna och blivit tårögd över livets mirakel och hur fantastiska bebisar är. Ändå har varenda cell i min kropp skrikit: ÅH, så SKÖNT att jag inte har en sån här!  Lättnaden över att jag inte är den som ska ansvara för det lilla livet är enorm. Jag fick nog en överdos av bebis när parvlarna var små.
     Jag hoppas att jag fortsätter att vara nöjd med två barn.

  • Daa

    Snart kommer min brorson hit, lille söte M, ett år och några månader. Vi ska passa honom i helgen. Det är första gången han ska sova hos oss, så det blir spännande. 

    Jag försöker bli kvitt en envis förkylning, men det vill sig inte. Förra helgen var jag ganska hängig, men jag har kunnat jobba i veckan. Ett nytt träningsmål är skrivet i eldskrift: Kom igång igen efter förkylningen, trots att det är vinter.

    Önskar er en fin helg. Kramar. 

  • Daa

    Hej. 
    Idag är det vab för min del. Barnen är ganska pigga nu, så vi får väl se under dagen om det blir förskola imorgon eller inte. Jag försöker att inte tänka på min Att-göra-lista på jobbet, den jag ligger efter med redan nu efter att ha varit upptagen på annat håll under större delen av förra veckan. Detta dåliga samvete. Jag måste lära mig någon annan strategi för att minska antalet Produkter I Arbete, så att det i alla fall känns som om jag är snabbare och att högen minskar. Och framför allt: att kunden inte behöver vänta så länge från det att beställningen är gjord. 
    Men just idag tänkte jag försöka njuta av den extra tiden jag har fått med mina gulliga små pratmaskiner. Som sagt så är de ganska pigga. 

  • Daa

    Det kanske är något fel på mig, men bilden på noshörningen gör mig illa till mods (lika mycket nu som förra gången den var aktuell här). Hade det inte varit för texten "Never give up on your dreams" hade det varit en kul satirisk bild över strävan efter ett ideal som inte är uppnåeligt och inte ens verkligt (såhär i fotoretuscheringens tidsålder...). 
    Hade inte bilden varit så mörk och noshörningen inte sett så plågad ut (intrycket är att den lider ensam med sitt löpband i en källarlokal utan fönster) hade det varit en trevligare bild. Men noshörningen gillar inte det den gör.  
    Jag vill säga till den: Du behöver inte se ut som en j***a enhörning. Enhörningar finns inte ens. Du finns. Du är en noshörning och du duger alldeles utmärkt som du är. Kom, så hittar vi på något roligare (och vill du träna för att må bra kan vi göra sällskap).

    Fast jag kanske har missat något...

    En chokladkaka på 200 gram skulle för övrigt möjligen kunna räcka i några dagar här, men då under förutsättningen att jag glömmer bort den.  

  • Daa

    Kjell: GRATTIS på bröllopsdagen! Jättefin bild och underbar historia om bruden som hjälper stackars fastkörda bröllopsgäster. 

  • Daa
    Hvidbrud skrev 2013-11-21 22:08:41 följande:
    Butiken godkände vårt örslag md stor budjet och alt! Ville till och med ha MER! Så himla roligt Idag har jag varit i kontakt med tryckeriet och "mina" stora posters ska tryckas upp och det blir nog bra. Måste säga att det käns skönt att ha en tydlig roll och veta tydligt vad man gör, att vara specialist, liksom, innom ett smalt område. Det gilar jag. Gruppen jag är i fungerar förvånansvärt bra ihop och 1+1+1 = 5, vi kan mer ihop.  
    Nu är jag så trött att jag skulle kunna sova med en kladig padda utan att märka det, så nu hoppar jag i säng.

    HA en bra nat och morgon! Tjingeling! 
    Wo-hoo! Bra jobbat, Hvidis. Så roligt för gruppen! 
    Så trött att du skulle kunna sova med en kladdig padda utan att märka det?  
  • Daa

    Blommis: håller tummarna för bra MR-besked. Och hoppas att du har en riktigt trevlig kväll. 

  • Daa
    Soldemor skrev 2013-11-21 12:08:00 följande:
    Jag är på så gott humör nu! Chefan är ledig och jag skall ha vikarierande musiker t julnatten, vilket innebär att jag kan excellera (eller vad det typ heter) i julpsalmer utan att någon bromsar och säger att det blir för långt. Vadå långt? Vi firar The Greatest Party Here! HANS födsel om jag får be! Och det finns så många ljuvliga julpsalmer att frossa i så jag blir rent till mig!
    Kjell Präst skrev 2013-11-21 22:49:13 följande:
    Så är det för mig i julottan. Jag vräker på med många psalmer, och alla verser på samtliga!
    Det låter toppen! I år blir det nog julotta för oss, för vår ansvarsgrupp i församlingen fick december på sin lott i år. Lite morgonsega som vi kan vara både med och utan barn brukar viljan inte vara stor nog för att vi ska pallra oss iväg, men nu när vi har lite mer press kan det kanske gå bra.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård