• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag har ett konstigt och fånigt i-landsbekymmer: min make är på mig om att göra en önskelista (vi är inte så duktiga på det här med att komma på presenter till varandra, så vi brukar höra oss för när det närmar sig födelsedag) inför att jag fyller år. 
    Det enda jag kan komma på som jag vill ha är det för hög prisnivå på:
    *en smartphone (det börjar kanske vara dags för en sådan snart)
    *en ny gitarr (den jag har börjar vara lite sliten även för mitt användningsområde (barnsånger med parvlarna) (jag blir helt matt när jag tänker på att jag har haft den i tjugo år. Och inte kommit längre (effektiv tid har den i och för sig kanske inte använts mer än motsvarande två år ))).
    *möjligen nya löparskor.
    Att jag inte kan komma på någonting har tryckt in mig i en liten kris. Jag skulle förstås kunna tolka det som att jag är härligt obrydd om prylar och mitt utseende, men just nu fixar jag inte det, utan känner mer att jag är en slätstruken nolla helt utan hobbies, intressen och koll på vad som är snyggt. *gnäll* 

  • Daa

    Just nu känner jag mig så nöjd, för jag har klarat mitt träningsmål! Det såg mörkt ut där ett tag, men alldeles för en liten stund sedan plockade jag min sträcka på strax under den tid jag önskat. 
    Men mest nöjd är jag med att jag inte bara kommit igång med att träna efter min förmåga och mina omständigheter utan även att jag har fortsatt. 

  • Daa

    Flamman: vilka jobbiga saker att behöva tas med! *kramar om*

    Klockis: kramar till dig med.  

  • Daa

    Blommis: så underbart det skulle vara om du slapp mer kortison! *håller tummarna*

    Tack för dina fina ord. Jag kände senare att mitt inlägg lät ganska gnälligt och jag lovar att det låg mer bakom än bara det där med födelsedagspresentönskningar. 


    passionsblomman skrev 2013-08-27 10:51:25 följande:
    Daa, är det inte högst märkligt (och väldigt väldigt dumt) att det är så mycket lättare att "fixa" att tänka negativa saker om sig själv? Borde inte tanken transportera sig lika enklet via hjärnans synapser om den är plusladdad? Nu är jag ju vare sig fysiker, kemist eller biolog, men jag tycker det voore mest logiskt. Ändå; gång på gång gör vi sådant där mot oss själva. Trycker till, gör oss plattare och mer tilltufsade än vi alls behöver vara. Snacka om onödan! När du är en vacker och vital kvinna mitt i det härliga livet, med ben att springa på, röst att sjunga med och förmåga att spela instrument. Det är ju underbart och du är en skön tjej med härlig humor som borde få hur många presenter som helst bara för att du ens finns!

  • Daa
    Norrskensflamman skrev 2013-09-06 11:09:21 följande:
    Blomman hälsar. Hon mår bra och kikar in här idag/ikväll. Skönt!

    Skönt. Jag undrade också.
  • Daa
    Norrskensflamman skrev 2013-09-06 09:53:33 följande:
    Tack Millan, snällt att du förklarade för mig. Jag har nu varit i kontakt med en som arbetar med sådant här på daglig basis.Fick rådet att gifta oss och skriva inbördes testamente. Tjo...Så jag får väl vänta på ett frieri då... 


    Ja, det är en snårskog det där med juridiken. Ni har en hel del att fundera på, musikern och du. Så enkelt det hade varit att bara få vara.
  • Daa
    Hvidbrud skrev 2013-09-04 19:59:41 följande:
    Skolan rullar på. Det är kul men jag ifrågasätter lite HUR jag ska få ihop yrket med min etik och moral, men jag och en annan kvinna har snackat lite om det och kommit fram till att vi nog hittar en väg som är rätt... Jag tröstlöshet ju inte masskonsumtion Men min utbildning går ut på att sälja all skit som säljas kan, bara det presenteras på det rätta sättet.... Ja ja.



    Knepigt, Hvidis. Skönt att du har någon att diskutera med om det. Jag tror också att du kommer att hitta en väg som är rätt.

    Jo tack, sömnen fungerar bra. Min läkare och jag kom överens om att jag ska fortsätta med antideppen ett tag till, för det finns egentligen inget riktigt bra argument för att kämpa för att sluta när det är så svårt. Däremot har jag släppt min halva sömntablett och den verkar jag klara mig bra utan. Såååå... det går lite framåt
  • Daa
    Hvidbrud skrev 2013-09-06 12:16:29 följande:
    ! gick in i v. 19 idag! TVUL nästa vecka! Det kittlas och fladdrar där inne!


    Åååh! Hjärta kittlet och fladdret!
  • Daa

    Klockis: härligt jobbat med dörren! Är jag fånig som känner mig stolt över dig? I vilket fall som helst, så glädjs jag med dig över att det är klart och att du grejade det. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård