• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Sitter barnvakt åt min brorson. Eftersom han inte har varit hos oss så mycket och min bror kläckte ur sig lite för sent att han behövde barnvakt så att sonen inte hann "skolas in" hos oss så är jag hos mina föräldrar. Brorsonen känner inte mig så bra heller, så då blev det ännu viktigare att i alla fall miljön skulle vara bekant. Jag tycker att sådant är viktig. Kanske harigt, men hellre för harig än att riskera att utsätta barnet för otrygghet.

    Det var en lång kamp, men till slut fick jag honom att somna. Bara flera timmar senare än han borde ha somnat... Nåja, han har verkat pigg fram tills för en stund sedan.

  • Daa

    Vänta, har inte hockeymatchen börjat om igen? *reser mig upp och välter ut mammas och pappas köksbord i farten*

  • Daa

    Nog skulle man behöva resa sig med ganska så stor attityd och pondus för att välta det här köksbordet...

  • Daa

    Jag är harig. Lite rädd för att inte höra om lilla M vaknar ifall jag går iväg till tvn.

  • Daa

    Vi har ett nytt köksbord. En rejäl sak i furu med rejäla stolar i furu till. Återvinning FTW. Det skulle man också behöva mycket pondus för att råka välta. I alla fall sedan vi skruvade fast bordsskivan. Innan dess var det nära att min mamma rev omkull det.

  • Daa
    Klockarbol skrev 2013-05-13 19:57:44 följande:
    Men jösses Blomman Förvånad

    Hur har det gått med Blompojken och hans tumme????

    Och hur går det med DIG?

    Nu börjar jag bli rejält orolig för det där är ju allt annat än vila och rehabilitering...

    Funderar stillsamt på om jag ska åka och hämta dig och ta med dig hit för lite vila?
    Jag kan erbjuda en sittvänlig soffa och en rackarns massa tv-kanaler, sova får du göra i den obebodda halvan av min säng (sparkas du så sparkas jag o antagligen tvärt om), mat finns det gott om i frysen likaså hemkokt saft. Ute erbjuds såväl trädgårdsmöbler som hammock, blåmesar i holken, talgoxar i farstutaket och kajor i skorstenen, trevliga grannar och en söt liten kyrka utanför köksfönstret (den kan man titta både på och i om andan faller på) om kvällen kan man se och höra morkullan på sin kvällstur och om man har tur, träffa byns kattuggla.
    Om det regnar är det gott om fågelkvitter inomhus också och jag lovar att du inte behöver befatta dig ett dugg med marsvinen! För stunden är det även myror i badrummet men dom behöver du inte heller umgås med om du inte vill.

    Vi dricker gärna te om kvällarna men vill du hellre ha kaffe så får du. Äter gör vi sån't som är gott och det finns såväl mixer som råsaftcentrifug (och en halv frys med bär och frukt) när du ledsnat på paj, kakor och glass!

    Vill du ha nåt att göra om dagarna så finns det utmärkta, lagom långa promenader. På väg eller i skog, vilket som behagas. Åtskilliga är grannarna som är antingen pensionerade eller föräldralediga som man kan slå följe med!
    Det finns 10 låder med olika slags pyssel (allt från pärlor och papper till skinnsömnad och ljusstöpning) och ännu fler lådor med garn om det önskas stickas eller virkas! Min väninna ställer säkert upp så vi kan dra på en liten varprumpa på vävstolen också om det kan vara nåt? Fast då får du lova att inte trilla i trappen upp!
    Böckerna äro legio i vårt hem och till dig, allra finaste Blomman, så lånar jag ut vad du än vill läsa.

    Söta söta Blomman, jag vill ju så gärna att du ska kunna få vara lite rädd om dig nu Hjärta
    Klockarbol, det här har jag glömt att kommentera: det låter helt ljuvligt! Får jag också komma?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård