• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag vet inte vad hon tänkte... Mamma, stygga som i sockerbagaren. Är du stygger så går du gå. sa hon.... Mitt lila hjärta. Som hon snackar just nu den lilla loppan!*hjärtar*

  • Hvidbrud

    Ok Ingis! Låret bra! Jag ska in om min brors kontor för att hämta bilstolen- hoppas på att vi kommer ut här ifrån innan nio. Så längtar vi. Kram! Och kram för bra män, flamman!

  • Hvidbrud

    Tack för en underbar trådfika idag Ingis! Oj vad vi ynglar av oss! Tack för god mat, fika och sällskap!

  • Hvidbrud

    Ninnis!!!!!! Iiiiiiiihhhh!!!! Åh! Så härligt för er! Grattis grattis grattis! *skuttar runt på små moln*

  • Hvidbrud

    Läser i vått och torrt del 5... Ingis har precis varit på inskrivning med ballabus, blommis man är på burken och Ninnis var pinis och får mig att fnissa hela tiden. Blir rörd och tårögd för ni är så himla fina alla underbara tjejer och allt vi varit med om tillsammans! Herre min je! Kraaaaaaaaam!

  • Hvidbrud

    Usch, min bror och svägerska har precis gått ifrån varandra Fy så trist. Fina ungarna som kommer i kläm. Vad kan man göra för att stödja? Hu.

  • Hvidbrud

    God morgon alla finisar!

    Tack för omtanke om min bror. Han har uppenbart en slamkrypare någonstans, så jag är så arg på honom och tycker att han är både en fegis och en omogen odåga just nu. Lämnar frun i skiten så där. Nä, fy! Förhoppningsvis kommer det något gott ur detta, var det nu ska ha gömt sig ett frö till något som nu kan få luft och ljus till att spira. Tårar ska trilla och vrede som ska up och nya drömmar och visioner ska vävas. Sorgligt är det i alla fall.
    Nog om det...

    Vi är på utgång. Mot vårdcentralen. E har fått konstiga prickar som blivit till sår. Började för tre veckor sedan och idag var där många prickar i samma område. Kan inte hitta något som liknar...

    I eftermiddag kommet barnens kusin och ska bo hos oss och sommarjobba här i malmö i fem veckor. Hoppas att vi får det jättemysigt Nä, nå får vi rusa! Pooooooss!

  • Hvidbrud

    Flamman: åh, det minns jag! Jag var smygläsare i tanttråden... Tror att jag nöp en liten tår för tt det var så gulligt av Kevin Så roligt om det lyckas att få träffa honom. Lycka till på talangtävlingen!

  • Hvidbrud

    Daa: det var troligen excem som blivit infekterade, trodde doktorn. Vi fick asolsprit och salva. Det har blivit lite bättre fast prickarna har blivit fler, så vi får kanske gå tillbaka i morgon. Tyvärr snappade båda ungarna upp en hostbaselusk på vårdcentralen i väntrummet, så gnälliga trötta ungar idag. E ville gå på dagis i alla fall, så det fick hon. J håller på att somna och Z (makens systerdotter) är första dagen på sommarjobbet och maken jobbar också. Överväger att träna lite eller vila lite... Hmm. Träna får det nog bli om jag ska komma i min nybeställda kinaklänning, som jag ska ha när vi ska gå på stora jallajallabröllopet i augusti! Den är så fin på bild och jag hoppas att de syr den minst lika bra... Fast man vet aldrig- det är som att köpa grisen i säcken...

  • Hvidbrud

    Daa: konstig är jag också och det var jag som liten med. Men det gick mina klasskompisar finna sig i... Bra att du tar tag i den känslan och arbetar med den. Kom i håg att du är som bäst när du är precis den du är*hjärtar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård