• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Stackars lille a! Jag räknar starkt med att han är sitt pigga jag i morgon . Längtar ju efter honom (och hans MOR!!!!!). Jag infinner mig i området vid 12snåret! Ring bara Ingis Iiihhh! Det blir en farlig cocktail för mig att ta vara enda ikkeimpregnerade kvinnan i sällskapet. Ea: passar det dig också då? Jag tänkte mata j hemma och hoppas på att han somnar i vagnen, men han är inte att räkn med med sömnen mer.... Godnatt mina darlings!

  • Hvidbrud

    Jihu! Min j sover i vagnen så jag börjar nog vandra mot parken lite sakteliga nu. Vi ses

  • Hvidbrud

    Hej från en trött mamma med mensvärk. Idag tvivlar jag stark på att vi någonsin blir fler än två barn i fotbollslaget... Hu. This too shall pass

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen Ninnis! Glömmer aldrig, eftersom vi firar bröllopsdag idag! 4 år sedan idag...

  • Hvidbrud

    Här har vi också S-E-M-E-S-T-E-R! Härligt! Barnen sover med mätta magar (grillad kyckling och ris med favoritgönsakerna äter de så det sprutar genom öronen båda två, toppat med citronmarinerade jordgubbar och glass. Följt av varmt bad och gonattvisa) Så nu är drinken blandad, muttan vaxad och nu ska vi fira bröllopsdag och semester i ett! Maken somnade i soffan halv nio igår, efter att vi varit på restaurant och ätit gott. Liiiite sur blev jag, men han har lovat att ge dubbelt upp idag
    Vi firade ju blomsterbröllop så jag köpte en så vacker passionsblomma åt honom. Så nu du blommis, nu sitter du på första parkett!

  • Hvidbrud

    Syrinxs: åh, så ledsen jag hade blivit av av ett så t besked. Så ytterst märkligt! Många kramar! Och så roligt med bra kontakter!
    Soldenor: stackars lilla pluttan då! Krya på henne.
    Flamman: ha en härlig semester nu du! Kram!

  • Hvidbrud

    Hej alla! Hoppas att ni har en underbar sommar och har njutit av värmeböljan som drog över södern....
    Jag måste bara vräka ur mig lite.... Är ju hos svärfamiljen. Har varit här i nästan en vecka nu och allt har varit frid och fröjd tills idag. Vi var hos en av mostrarna i hennes kolonistuga och det hade blivit ganska sent, och j började bli både mammig och lite gnällig- många som vill pilla och dra och holla och hoppa och få en reaktion. Farmor vill hålla, och det får hon såklart, men j gnäller och vill tillbaka till mig. Då säger hon: gå ut gå bort och sjasar med handen som till en hund. Jag blir harm, men går in i ett annat rum. Han lugnar sig men efter några minuter gnäller han igen, då kommer j's faster och tar över och går ut med honom. Jag hör hur han gnäller och säger som när han är trött och vill sova. Jag går ut och säger hej, ursäkta, men nu tar jag tillbaka honom för han är trött nu. Då blänger hon på mig och säger: nej, han är inte trött! Åååååhhh! Jag blev svart i blicken, tryckte j i hennes armar, gick igenom stugan och smällde igen dörren bakom mig och stod där och skakade av ilska. Nog att jag har PMS och sömnbrist och överreagerar, men fan vad arg jag blev! Det låg så mycket mer bakom hennes ord och blick att jag blir vansinnig! Maken kom ut med j och undrade vad som hänt- fast han hade ju redan sin ide och höll med de andra. Gissa vem som blev ännu argare. Jag blir arg och ledsen bara jag tänker på det!!! Klart de vill umgås med sina brorsbarn, när de ser dem så sällan, de har haft jättemycket tid med dem. Men det är mina barn, jag är deras mamma och jag vill dem väl.
    Jag bad om ursäkt för mIn starka reaktion tog ungarna och fick skjuts hem. Nu susar de så sött och jag har egentid...

    Funderar på att åka in till stan själv i morgon i ett par timmar så kan de ha dem för sig själva. Om jag inte brytt mig om ungarna hade jag helt enkelt bara åkt hem. Gått på arbetsintervjun jag blivit kallad till och skitit i hela jävla tjocka släkten. Men... Det gör jag inte. Jag stannar, pratar, ger plats, böjer mig. Föreställer mig att jag är ett pilträd i vinden. This Too Shall Pass.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård