• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fika någon?

  • Hvidbrud

    Ho hoooo från söder! Har överlevt och laddat batterier. härligt med lax flamman! Mums!

  • Hvidbrud

    Så härligt med alla växande magar i tråden! (po.p har 70%på gravidkläder just nu i Malmö iallafall.)
    Ingis: att han inte får in det i skallen snart... *targummiklubbani högstahuggochstårredo*
    Här hemma har vi vardag igen. Barnens kusin, som skulle bo här i 5veckor har åkt hem efter tio dagar. Hon tyckte inte att jobbet var något för henne... Nä, det är er tungt jobb att jobba städ, men det ger pengar och trevliga kolleger och hon skulle komma i betydligt bättre form ön hon är nu... Jag måste erkänna att jag blir både arg och ledsen när jag ser hur extremt dåliga vanor flickebarnet har. Önskar att hon hade önskat lite hjälp men det är svårt att ändra vanor. Jag kan ju bara berätta för henne vad jag vet, men kg vill ju inte vara bemästrande heller. Det funkar ju inte. Nå. Det var bara lite svamlande tankar så här en tisdagsmorgon... I övrigt börjar det närma sig med dagisstart och jag vet fortfrande inte vad jag vill göra i höst. *tryckerundantankenförenkänslaavpanikspridersigikroppen* Någon som har ett bra, roligt, engagerande, livsbekräftande och välavlönat arbete till mig? Inboxa mig gärna!

  • Hvidbrud

    Ingis: här har vi en blöjbägrare till! Men nu är det andra dagen på dagis utan blöja och hon har kommit hem i samma trosor! Hurra! Hur gick det för ballabusan då?

    Här har jag världens mammigaste kille hemma. I morse fick jag klaustrofobi och fick springa och gömma mig. Men mammamammamammamammamammamammamammamamma förföljde mig... Blev frustrerad och började gråta. Sen kändes det bättre. Hjärtklappning och magkatarrkänning och kan inte somna på kvällen.... Många borden och inget blir gjort. Kanske dags att öppna ögonen och se att väggen är skrämmande nära... Borde hitta jobb borde städa borde sälja ut ur källaren borde vika tvätt borde träna borde leka mer borde förbereda j till dagis borde leka med broderns barn borde ringa och höra hur svägerskan har det borde hitta jobb (igen) borde skriva cv borde vara ute i fina vädret borde borde borde. Sätter mig här lite. Sorry för neg-inlägg...

  • Hvidbrud

    Tack för alla kramar, underbaringar! Jo, jag är ju bra på att inte ha måsten här i livet. Tvätt och städ tar malen alltid, för det är han så bra på Men, jag har knåpat ihop ett CV som gav mig lite mer plats i lungorna att andas med och jag fick be mamma om ett lån (som hon själv erbjudit sig) och fått betalt en sur sur sur räkning som har spökat i över två år nu- räkning betald=case closed! Hurra! Frihet! Och human avbetalningsplan till mamma. Så kan jag känna något annat än en kall klump i magen, när jag märker efter, Hittade ett ställe som jag kan tänka mig att söka oombedd (vad det nu heter på svenska). Man vet aldrig. Kanske behöver de just mig just 1sept! Det skulle vara i samma branch som i kph. Det gillar jag ju. Och känner mig bra på och tycker att det gör en större nytta. Värre med avlöningen, men man ska ju börja någonstans?
    Ingis och trosorna!!! :-0:-0:-0 (inte samma trosor eller våta trosor var ett tag sen....)(i vått och torrt väl att märka) Ser fram emot att se vad som dimper ner i inboxen!

    Daa: med att förbereda j för förskolan är bara en sån enkel sak som att lära honom somna utan att amma honom till sömns.... Det har de flesta avklarat vid dagisstart... Parvlarna kommer klara det galant!

  • Hvidbrud

    Syrinx: tack för att du delade med dig av din underbara bröllopsberättelse! Så strålande vackra ni var. Klänningen blev ju jättebra, härligt att se en med armar på. Och så bra målande beskrivning på er hemfärd All lycka i framtiden önskar jag er! Och Inboxa gärna var man kan hitta dig på fb.

    Jag vill också gå på barnvagnspromenader med er nästa år!!!! *glömmeralltomfoglossningskrikandetrotsungarochsömnlösanätterochgårochsätterpåmakenibästaägglossningstider*

  • Hvidbrud

    Blomman: här går jag och planerar att logga in för att fråga dig om magen och så läser jag svaret innan jag ens har hunnit tänka på hur jag skulle formulera mig! Hurra! Och grattis till löpningen. Jag sprang också i lördags- helt spontant en kilometer barfotalöp. Och jag var chockad att det inte var jobbigare än så. Det var brorsonen som utmanade mig och jag hoppade på den . Klappar oss ikke-löpande som springer ändå.
    återkommer. Nu ska barnen göras klara för dagis! Kram!

  • Hvidbrud

    Jag fikar gärna varje dag Har en red velvet cake botten i frysen att locka med...
    fru e: och hur har du det då? Jag är ju nyfiken så jag kan spricka!

  • Hvidbrud
    Vad bra att du kontaktat sjukgymnasten! Redan v 14! Andras graviditeten bara flyger förbi men ens egen föregår i sniiiigeltempo...
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård