• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Först ut: sista veckan innan inskolning av lillknatten. Makens sista semester vecka. Efterlängtad mens from hell efter ett oskyddat samlag på helt fel (eller rätt) tidpunkt. Jag vet nu att jag inte vill bli trebarnsmamma just nu... Träffat bästisen idag och det var så härligt. Hon mådde bra och var så skönt harmonisk. Det gör mig lycklig! Har kommit i mina gamla jeanse sim jag hade innan graviditeterna. Tror att de spricker i sömmarna om jag skulle använda dem, men knäppas kunde de iallafall! 0,5kg till och jag är under 70! *dansadansa* Åker till mamma i morgon med hela lilla familjen så de är inte där jag kommer gå ner i vikt precis.... Oroar mig lite för livmodersfamfall- eller framväggsframfall eller vad det heter... Ska ringa barnmorskan/gyn och få kollat upp lite om huruvida underredet är som det skall. Ont från ägglossning till efter mensen och så ska det ju inte vara, bara för att jag fött barn.

    blommis: heja dig och 2,5kg! Håller tummarna ang vagnen och ny bil är ju inte fy skam! Hur går det med löpningen?

  • Hvidbrud

    Blommis: vilken tur att du kom med ut och kollade på vagnen! Stackars dina onda armar. *klappar mjukt med vårdande oljor* . Jo, visst går man in i sina invanda mönster under stress och det är bra att någon ropar Hallå! Vakna! ibland. *hjärta*

    Här är det sista dagen själv med Lillbattingen innan inskolning på onsdag, - då är han 1 år och 3 månader. Storbattingen fyller tre på söndag! Hon är helt torr och blöjfri (men har blöja på natten bara för säkerhets skull) vi körde hårt med att sluta bajsa i blöjan i våras efter en förskräcklig urinvägdinfektion. Sen har det varit belöningar med klistermärken när det kom kiss och bajs i toaletten. Och tillsist klistermärken när blöjan var torr en hel dag. När klistermärkena var slut fick hon hköpa trosor. Som vi gick och tittade på ibland för att öka motivationen. Hon är så duktig och jag är så stolt... Och det är skönt att slipa släpa blöjor. Men nu gäller det att veta var det fins toaletter till hands när vi är ute . Sitter och väntar på ett telefonsamtal- jobbintervju!

  • Hvidbrud

    Just det- köllingen ska i ugnen! Tack för påminnelsen blommis. (här blir det kyckling ganska så väldigt ofta...) med bulgursallad.

  • Hvidbrud

    Ja du. Det är en rekryteringsfirma som söker hud och kroppsterapeut för kunds räkning, så jag vet faktiskt inte. Jag vet att jag känner mig mycket kvalificerad för jobbet så jag väntar bara på att få höra mer... Typiskt mig att söka något jag inte har en aning om vad det handlar om...

  • Hvidbrud

    Ja, det skulle jag också önska att det var. Hon Hr fortfarande inte ringt. Oproffsig är hon, rektyreraren....
    Hamburgare blir väl alldeles utmärkt till två hungriga killar Du, det kanske tillockmed kan vara skönt med en liten springtur? Få igång cirkulationen i axlarna och så lite?

    Nä, nu ringer jag henne själv. Ska hämta loppan på dagis innan tre. Eller...

  • Hvidbrud

    Ninnis! Jag har ju inte kommenterat NuPPet! Så underbart! Grattis! Lilla Pyret!*hjärtar**hjärtar**hjärtar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård