• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Godmorgon! Vilken härlig kväll Ninnis! Vad såg ni?
    Flamman: ja, du har blivit fotbollsmamma!
    Jag förstår att du vill ha in dina föräldrar till stan! Det är ju förfärligt att inte kunna nå di ut i tid. Kramar till dig!

  • Hvidbrud

    Lanovia: åh herre hjärtans bad jag känner igen mig och Gud herrehjertans vad jag känner igen MIG efter bara tre dagar (9-14) med bÅda barnen på dagis. Jag kan höra mg själv tänka bortom all allert-het som varit påslagen de senaste tre åren. Man tar slut på allt! Du år trött och upp rullar två arnsmamma och du är jättebra! Med tank på omständigheterna. Jag hör hu ledsen du är bakom orden och jag känner hur du egentligen menar bättre. . Och jag vet hur det känns. (så ryter jag på mina ungar som om himmeln höll på att falla ner eller jag skriker så jag skäms... Men "aom" jag kan andas. Det lättar.

  • Hvidbrud

    Fu sy: härligt att allt går bra. Men fy för tro ande mens! *skäller på ÄL och säger att den sak sköra sig denna gången!" och iiiiiihhh! Så kul md syskonflrsök!!!!
    och IiiiiiiiHhhh! Snart är det nAog trådbebis på gång! Trådmoster Hvdis är klar!a
    Ninnis: tack kära du! (maken klagar över vrlöksandedräkt och jag bara ler )

  • Hvidbrud

    Jag har inte hört mer, men jag gissar på imorgon!

    Ninnis: maken klagar över att jag jag luktar vitlök. Det kan jag inte förstå.... Gott var det iallafall!

  • Hvidbrud

    Igår var det höftrullningar son gällde iallafall! Hon ska skriva när de åker in! Då rapporterar jag! heja Ingis!

  • Hvidbrud

    Daa: så glad jag blir när jag läser hur du mår! Hoppas att det håller i sig, eller blir lättare att svinga upp dit genom livets toppar och dalar. Det förtjänar du! *hjärtar*
    Spännande med inskolningen! Det kan ju vara spännande att se hur de har det när de (tvillingarna) är separerade. Brukar ni göra olika saker med dem var för sig? Tycker själv att det är guld värt att vara ensam med ett av barnen ibland och kunna ge det hela min uppmärksamhet.

    Idh är j på dagis 9-3. Lite snörvlig och rossliga har vi blivit allihop av denna inskolningen, men Så är det ju att börja på dagis.
    Rektyrerartanten ringde förresten idag. Bättre sent än aldrig. Blir intervju på onsdag. Vet inte om jag vill det längre....:-0 *mopps mopps* Slås av ett ögonblick av självinsikt och ser var mina barn har fått sitt "får jag det inte sov jag vill, vill jag inte ha det alls" ifrån. Eller det är nog snarare en fråga om mognad... Dags att visa barnen den rätta vägen.

  • Hvidbrud

    Ingis: vilket härligt sprudlande inlägg! *hjärtahjärtahjära* Så spännande med storbarnsavdelningen. Vad tyckte hon själv? Och stor klapp på axeln för konstruktiv kommunikation! Du är bäst! Och ja, efter så mycket förvärvar tycker jag att slapp-metoden kommer lagom till pass! Puss och kram

  • Hvidbrud

    Och jag kan inte vara mer enig: fru e är en strålande vacker helig gral! Och Ingis och Ninnis också för den sakens skull. *slängerinlitestoravarmabultanfehjärtanharockså*

  • Hvidbrud

    Fina lilla K! Och stora T! *hjärtar*

    Idag saknar jag min lille plutt så att hjärtat värker...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård