Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis hitta nya kläder som man känner sig fin i är verkligen inte lätt efter en graviditet. Hoppad du httar något brs. Har glömt när dopet är.

  • lanovia 08

    Ninnis förresten, har nog kanske lugnat sig lite här. Imorgon ska jag åka o hämta pappa så ska han hjälpa oss bli klara med hallen i helgen.

  • lanovia 08

    Just därför måste jag sova nu för tänkte åka tidigt nu så jag hinner genom stan innan värsta risningen.

  • lanovia 08

    Sådär ja då var jag hemma igen. Gick upp halv sju imorse, hann mysa lite med E medans maken tog hundpromenad. Strax efter 7 åkte jag upp till mina föräldrar, 10 mil bort. Fick en god och mysig frukost hos dem. Sedan rullade bilen söderut igen, denna gång fylld med massa verktyg, en stor hund och min kära far. Kära folk hallrenoveringen fortsätter, denna helg hoppas jag att den blir så gott som klar. Det är lister som skall upp, ett hål i väggen skall göras större och där skall en garderob in. Sedan blir det bara till att spackla och fylla i nya spikhål i listerna så borde det vara klart.

    Maken var så sött lycklig också, för att få ihop logistiken med rusningstrafik men ändå få ner pappa hit någorlunda tidigt så han skulle hinna göra något idag så blev det maken som fick lämna på dagis. Första gången för honom och det var typ det enda han pratade med E om igår kväll. Hur kul det skulle bli att få vara med henne på morgonen och få lämna på dagis. Hjärta

  • lanovia 08

    Klockarbol kan inte din historia alls, men verkar vara ett jobbigt elände och som att du går igenom typ det samma som Flamman.
    Vad skönt att komma iväg till din mamma i helgen.

  • lanovia 08

    Hvidis vad obehagligt med febern. Har ni varit på BVC ännu?

    Då var jag inte helt fel ute när det gällde dopdatum för jag hade 15 oktober någonstans i bakhuvudet.
    En vecka med svärmor kan kräva ett sådant mantra ja. Men om jag inte missminner mig gick det jättebra sist (?)hon var nere hos er när J var nyfödd. Så försök hålla lite positiv känsla. *övar in Hvidis mantra för kommande tillfällen*.

    Fast jag har upptäckt att den värsta irritationen som jag hade vid förra graviditeten och därefter över svärmor har blåst över. och det är skönt. Nu är jag mest jäkligt besviken på mina. Det snackas väldigt mycket men görs väldigt lite. De vill jättejättegärna träffa oss, nästan jämt om de fick välja. MEN det är alltid på vilkoret hemma hos dem. De passar jättegärna E, men alltid under premisserna hos dem. Ja men bara för att vi behöver hjälp några timmar vill vi inte alltid att hon skall sova borta. Eller vi har också ett hus och fullt upp här, mer fullt uppt än dem har. Kan inte de komma hit någon gång? Det har pratats så mycket om att svärmor skulle ta ledigt en dag i veckan för att avlasta mig med E, detta sa hon redan innan hon föddes. När det någon gång var tal på att något sådant ev kunde behövas då maken hade nytt jobb på gång, då var det ju inget hon bara kunde göra så där. Nu är hon ledig varannan torsdag. Har inte sett henne en enda torsdag ännu. Man kan faktiskt komma hit och umgås med sitt barnbarn ÄVEN om jag är hemma. Jag är hennes svärdotter, kanske inte jättefarligt att umgås med mig....

  • lanovia 08

    Ninnis vad mysigt att besöka jobbet. Och kanelbullar! *mums*
    Vi har inga kvar i frysen och jag har inte hunnit bakat tänkte jag skulle ta tag i det när det lugnar ner sig lite här.

  • lanovia 08

    *torkar tårarna* Helosie jag blir så lycklig o glad, ok du skriver itne att allt är kanon för all framtid men du har fått de bästa nyheterna som går att få för stunden. Hurra vad ajg blir glad!!! Duktiga underbara Elise. Och duktiga underbara föräldrar, som har varit perfekta för henne, det har du ju fått bevis på idag.

  • lanovia 08

    Muggles det tycker jag absolut vi skall göra!

    Härligt med mysigt besök hos svärisarna. Och att få med sig lite att fylla frysen och magen med.
    Det är nog lite just det jag kan sakna hos mina svärisar som i mångt o mycket är kanon. Men de ser aldrig att man kan behöva hjälp med annat än barn.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård