Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles vilken härlig helg ni haft. Inte fel att bara släppa loss och skita i ev sömnbrist någon gång ibland. Det behöver man!

    Jobbigt när tjejerna kör omlott på nattvaket.  Men skönt att  de sover nu hoppas du har möjlighet att vila lite samtidigt.

  • lanovia 08
    muggles skrev 2011-10-03 12:16:30 följande:
    Jag hörde ett "da" från Beda idag Vad kul, nu börjar de jollra på allvar...
    Tjoho!
  • lanovia 08

    Ninnis vad skönt att det gått bra med rallylydnad och med Mini. Sånt är ljuvligt för själen.
    Hur mår knät och handleden nu?

  • lanovia 08

    Jag har varit på rep ikväll (ett halvt sådant) det första på över en månad. Det gick inget vidare, gjorde ont i magen och jag blev yr. Hade lite ont redan innan jag åkte men ville ändå försöka. nu är frågan om det blir något mera rep innan bebisen är ute...???
    Men jagär rätt nöjd ändå för det var så skönt att bara komma iväg o att träffa kompisar.

    Ett riktigt plus i kanten på denna dag är att jag fått träffa Fru Sy och Orvar. Var helt ovetande om att denna möjlighet ens fanns idag tills jag slog i gång datorn efter lunch och hade ett meddelande på fejjan. Blev snabbt och spontan och var nog något jag verkligen behövde. Tack för trevlig fikastund Fru Sy.

  • lanovia 08

    HOppas både mammografin och rättegången går bra imorgon Blomis. Och sushi, mums!!!

  • lanovia 08

    Har läst vad ni skrivit under dagen men inte haft möjlighet att kommentera och nu är det blankt här...

    Men kommer ialla fall ihåg att vi har ett födelsedagsbarn här. GRATTIS finaste Elise!!! men håller med Hvidis om att du borde låta mamma sova längre på morgonen.

    Och grattis till killen som fyller 3 mån.

  • lanovia 08

    Men herregud vad är det med Internet/våran dator idag??? Både Fejjan och BT går i slowmotion. Tryck ett tryck, vänta, tryck igen, glöm inte andas djupt däremellan för det krävs tålamod.

    Orkar inte posta emellan då det tar sådan tid.

    Hvidis jobbigt med Es tänder, hoppas att alvedonen hjälper och hon fått sova lite idag.

    Blommis hur har det gått idag? Tuttarna totalt ihoptryckta?? *skrattar åt Ingis som plockar fram pumpen* (du är tokig tjejen)

    Muggles, maken är i Torslanda och spelar fotboll ikväll. Fick för några sekunder den briljanta idéen att jag skulle kunnat åka med o träffat dig o se dina söta tjejer. Sedan insåg jag att det var efter sovtid för små barn så tanken skrotades fortare än kvickt.

    Det mest intressanta med datorn/BT är när jag försöker scrolla neråt och sidan flyger uppåt- *morrar och känner att jag inte har tålamod för detta*

  • lanovia 08

    Men lilla vännen då. Fy vad jobbigt. Hoppas verkligen febern vänder nu och vad skönt att maken kan stanna hemma. Men förstår inte riktigt vad du skriver, vad sa 1177 att du inte skulle ge febernedsättande eller? Huvva det förstår jag om ni inte kan hålla er undan vid så hög feber. man vill ju gärna får ner den lite.
    Egentligen skall man väl inte ta/ge nedsättande just för feber, den finns där ju av en anledning det är ju kroppen som jobbar själv. Men så lyckas jag aldrig tänka när det gäller mig själv eller E.

    Är det bara tänderna eller är hon förkyld också?

  • lanovia 08

    Hvidis vad skönt att febern försvunnit. Usch inget kul när de blir så dåliga.

    Ingis jag förespråkar på absolut inga vis att inte ge Alvedon eller annan febernedsättande. Som jag skrev så tar jag det själv och ger Ellen så fort hon kommer över 38-ish och verkar fortsätta uppåt. Barn med höger feber vill man inte ha. Men rent biologiskt OCH så länge febern inte blir så hög att det blir risk för anfall eller uttorkning så borde man låta kroppen sköta det själv. Ialla fall som vuxen. Men som sagt inget jag lever efter själv. Jag försökte bara förstå varför 1177 sa till Hvidis varför hon inte skulle ge Alvedon för det brukar ju annars vara rådet man får därifrån.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård