Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Alltid kul när något går i arv.

    Maken brukar påstå att E fått mitt temprament också. = kan bli tvärilsk för ingenting (det värsta är att jag itne kan protestera)

  • lanovia 08

    Är maken hemma nu Ninnis? Gick det bra att vara själv?

  • lanovia 08

    Det värsta med att jag har ont idag är inte att jag har ont. Det är att jag känner mig så jäkla värdelös. Maken skulle varit iväg på träning idag. Det är itne ofta han får tränat nu förtiden så jag tyckte verkligen han skulle få komma iväg. Men eftersom jag itne lyckats laga mat och inte orkat gå tillräckligt med hunden så fick han ta tag i båda grejerna nu och finns inte en chans för honom att hinna till träning. För honom är det lugnt och han ser det som självklart. Orkar inte jag så får han göra det, jag bär vårat barn som han säger.
    Men jag känner att jag suger fett!

  • lanovia 08

    Jag vet så väl att ni och maken har rätt. Men när jag väl sitter där och knappt orkar ta hand om min dotter då har jag svårt att inte få de dumma skamkänslorna.
    Idag har det varit en mycket bättre dag. Visst har jag haft lite ont men jag har klarat av att röra mig o göra lite ialla fall. Hjälpte kanske med en siesta mitt på dagen. Lät bli att gå ut o gå när E skulle sova utan la henne i spjälsängen, smart sätt att se till så vi borde fick en sovstund. Hunden fick så snällt vänta några timmar extra på sin promenad. Hon är den som drar kortaste strået just nu, men väl ute fick hon en lång promenad och sedan jaga boll så hon blev nöjd hon med... till slut.

  • lanovia 08

    När det gäller rutiner så säger jag Pass. Vi har aldrig riktigt lyckats i detta ämne. Eller jo nu när hon går i dagis så har vi lite mer rutiner. Men annars var det mer sömn när det behövdes och mat när det behövdes och gick att få in under dagen. Gissa om man har känt sig som ett UFO bland alla som skall ge sina barn lunch 13.00 och mellanmål 14.30 pip etc. Men för oss har det liksom aldrig fungerat.

    Däremot sov E väldigt mycket och länge på dagarna. Men det var E det och jag gjorde absolut ingenting för att hon skulle sova länge, hon hörde bara till dem som behövde det. Daa du behöver itne fundera på om dina sover för lite, behöver de sova så gör de det.

  • lanovia 08

    Blomman hoppas ni får trevligt och firar rejält!!! Och vad gäller fogden... vem går inte charma med en kantarellmacka?

  • lanovia 08

    Spelar Alfapet (Wordfeud) mot maken på mobilen. Just nu är vi inne på de sista orden och det är fullt krig. Jag ledde tidigare med närmare 40p. Men han har lyckats med riktiga pangord på slutet och kommit i kapp. Nu leder jag med ett poäng!!! Gaah!

  • lanovia 08

    Flamman din exmaken upphör aldrig förvåna mig. Eller snarare inget förvånar längre. Jag är så glad över att du ialla fall har tagit ditt beslut i det hela o verkar ha det bra med musikern.
    BRA att du ringde och pratade med polisen.

  • lanovia 08

    F-N jag förlorade denna omgång. Tredje gången gilt! Senast igår lovade jag mig själv att jag itne skulle börja spela denna skit på mobilen. Men då laddade maken ner det på min telefon och startade en match. Nu sitter jag här..... in the shit och kan inte sluta.

  • lanovia 08

    Hade tänkt att läsa ikapp allt som skrivits här idag men har bara hunnit ströläsa. Har distraherats av ett blöjbyte av en stackars sovande tjej och tävlingen mot maken. Får se om jag hinner läsa lite imorgon.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård