Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis känner väl igen problemet. E var likadan ibland tog hon fladkan ibland inte. Vi testade alla möjliga sorter utan någon större ljusning. Sedan fick vi rådet att testa MAM och det gick mycket bättre. Det gick inte felfritt med en gång men märktes klar skillnad. Har ni testat MAM?

  • lanovia 08

    Trevligt med lite spam Muggles.
    Vad bra att det gått så bra att gå ner i vikt. Bra jobbat!!!!!! Och ge inte upp inte en omöjlighet att komma tillbaka till startvikten helt och hållet, men kan ta lite tid.
    Mysigt med lunch på en av öarna. Har ni något bra stället ni brukar åka till?

  • lanovia 08

    Själv satte jag mig egenltligen framför datorn för att bla skriva här men känner att jag är alldeles för gnällig för att kunna få ur mig något vettigt.
    Kroppen säger åt mig att vila idag och jag lyder. Men jag blir i gengäld stressad, vem skall spackla, slipa och måla lister när jag sitter här på feta röven? Ja typ ingen... Om inte maken hinner men när vi väl tröttat ut hundarna (vilket är lite mera jobb med föräldrarnas) och fått i oss middag plus att han vill hinna se sin dotter också, ja då är vi rätt trötta och redo för vila.
    Men jag får väl bara andas djupt 3 gånger och inse att vi hinner. Listerna går ingenstans, det är bara det att pappa kommer ju hit och hjälper oss nästa vecka förmodligen, men han får väl börja bygga garderob först.

    Fördelen med att solen inte lyser ute idag är att jag inte behöver stressa upp mig över att inte få målat ute ialla fall.

    Gnäll gnäll gnäll jag är inte världens roligaste just nu. Igår kom de kära trötthetstårarna, kroppen protesterade, tröttheten tog över hand och jag vill bara orka mera än vad jag gör!

  • lanovia 08

    Men i allt gnäll som jag just nu häver i mig är jag egentligen glad, har en helt underbar dotter som förgyller dagarna. I magen ligger en krabat som är aktiv och gör sig påmind och om inte allt för länge kommer han titta ut och bli en del av våran familj. :-P

  • lanovia 08

    Blommis jag är jättenyfiken på vad det är för aktivitet du har börjat med på dagarna. Kan du inte berätta? Eller inboxa om du inte vill skriva här??

    Solde vet inte om jag kommit ihåg att gratulera till titeln, gör det i såfall en gång till nu.

    dfk skönt att det gick bra hos tandläkaren. Härifrån har du alla sympatier. Tandläkaren är jag inte rädd för än då länge, men det är bara för att jag aldrig behövt laga eller dra ut någon tand. MEN jag är livrädd när det kommer till spurtor, ingrepp av något slag och sjukhus så jag kan ana  hur jag hade reagerat om jag måste laga något hål.
    Hoppas du kan slappna av lite nu fram tills nästa gång.

  • lanovia 08

    Hur är barnvagnsbion Ninnis och Hvidis?

    Blev det någon mer som träffades i Sthl än Villemoa och Flamman? HOppas ni har trevligt!

  • lanovia 08

    Måste upprepa Ninnis fråga hur vet ni hur varm mjölken/vällingen är? Har ni/har haft termometer eller uppskattar ni med hjälp av finger och handled.

    Skall helt klart ta till mig tipset om varmare mjölk för jag tror nog vi bangade på att få den tillräckligt varm till E. Kan vara bra att komma ihåg till nästa.

    Ninnis en annan sak att tänka på är ju att även dricka ur flaska kräver träning. Har man t.ex hållt upp en månad är det inte alls säkert att lillen vill nästa gång även om det gick bra förra gången. Plus att precis som Daa skriver är det väldigt mycket faser och humör som spelar in.

  • lanovia 08

    Fru E fin bild på Buster.
    Ditt besök i Göteborg innebär jobb hela dagen eller?

  • lanovia 08

    Flamman hur går det med huvudvärken? Jobbigt att behöva spy på flyget, blev det migrän av det? Inte illa att kunna ringa och beställa hemleverans.

    Tack för kramen. Den behövs. Just nu är det bra och läget under kontroll. Men verkar bara gå att hålla humöret upp till middagstid sedan kommer tårarna och tröttheten som ett brev på posten. Hormonstinn gravid kvinna! Keep away!!!!

  • lanovia 08

    Blommis låter som ett trevligt projekt du har just nu. Kan tänka mig att det är skönt att komma iväg lite, träffa nya människor och bilda lite kontakter.
    Vad är det för eget du vill starta?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård