Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa om du vill utveckla det mera så får du gärna. Tar gärna del av dina tankar.

  • lanovia 08

    Skönt i alla fall att höra att du sover bättre även om bakslag sker. Men varje narr med sömn är ju ett långsamr steg åt rätt håll.

  • lanovia 08

    Skriver på mobilen o något har hänt på sistonde för jag ser inte det jag skriver. Riktigt störigt o gör också att jag inte ser stavfel.

  • lanovia 08

    Och varför blev det en så ilsken gubbe på inlägget? Inget jag valde medvetet.

  • lanovia 08

    Ullared var bra. Dyrt som alltid. Men vi fick köot mycket bra o även lite nya kläder till den lille. Vi har ju en hel delvredan men hittade bla en söt body. Höll oss till käder som passar båda könen då vi inte helt vågar lita på ultraljudet.

  • lanovia 08

    Ninnis vad skönt att höra att det känns så mycket lättare och att du och maken jobbar bättre som team. Det är inte lätt alla gånger, särskilt inte när båda är trötta. Jag tycker ibland det kan vara svårt att komma ihåg ordet sammarbete, fokuserar lätt på hur trött JAG är och det gör han också....

    Vilken mysig lördag ni verkar ha haft och vuxenmys är alltid bra för själen.

  • lanovia 08

    Syrinx vad mysigt med en bebis i familjen.
    Jobbigt att du blev så trött hoppas du kan vila några fler dagar innan du måste köra i gång i högt tempo. Känns som riktig klassiker när man ligger hemma i soffan o känner sig sååå pigg o rastlös, sedan försöker man hitta på något eller går o jobbar. Tio steg utanför dörren är man klart redo att återgå till soffan.

  • lanovia 08

    Ingis härligt att du hade det så bra i London. Låter som bra för maken att få ta Loppan lite.
    Grattis till att du blivit (ingift)faster! Ojoj det gick fort att få ut den killen. Var det första barnet för dem?

  • lanovia 08

    Syrinx glömde svara på frågan om kön. Enligt vad vi o barnmorskan kunde se på UL är det en liten kille som ligger o väntar i magen. Det är dock inget vi vågar lite helt o hållet på...

    Oh vad jag har börjat längta efter den lille. Skall bli så spännande att se vad som gömmer sig i magen, ok dels kön men även vad för person, blir han/ (hon) lik sin storasyster i utseende och sätt eller blir det en total motsatts??

  • lanovia 08

    Har förresten precis kommit hem från BM. Allt så bra ut. ATt jag känner mig större den här gången måste vara inbillning för det är inte någon direkt skillnad på magmåttet.
    Jag har gått upp 14 (!!!!) kg. Hon frågade om jag äter mycket? Och nej jag tycker inte det är så farligt. Klart jag behöver mer mat än när jag inte ger energi till en bebis men jämfört med hur hungrig jag var sist så nej. Hon konstaterade då bara att, jaja då hör väl du till dem som lätt går upp i vikt under graviditet, kroppen tror väl kanske det är svält på gång... När hon sedan såg att jag vid denna inskrivning vägde 3 kg mindre än vad jag gjorde när jag skrev in mig med E blev hon totallugn och tyckte att då behöver jag verkligen inte oroa mig. Så nu skall jag försöka sluta oroa mig så för min vikt o inse att jag inte är som alla andra, eller många andra o går upp max 10 kg.
    Blev dock själv förvånad för jag trodde jag vägde lika mkt vid båda inskrivningarna inte att jag hade lyckats tappa ytterligare 3 kg. Mycket trevlig överraskning. Då skall jag minsann lyckas även denna gång.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård