Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis maken o jag har lyckats reda ut begreppen o han menade inte så som jag tolkade det. Visst förstår han att det är jobbigt för mug att ha henne som plåster. Men han kan inte mycket göra. Det är inte många nätter hon sover hos oss men de nätterna duger endast jag. Han har försökt lägga henne hos sig men då skriker hon. Mammig järnet.

  • lanovia 08

    Flamman tror absolut dina barn kommer förstå dig. Vad han än söger är det inte du som gör dem faderslösa det är han själv. Det är han som gjort det han gjort och som säkert skulle göra det igen om du tar tillbaka honom.

  • lanovia 08

    Idag har vi ju en 2-åring i tråden!! Hipphipp HURRA och massa grattis till Busan!

  • lanovia 08

    Ingis, det är väl så att det är inte jättemycket jag o maken bråkar om, men är det något så är det sömnen och särskilt på morgonen om båda är trötta. Då är vi inte helt klarsynta och lyhörda på vad den andra säger...

  • lanovia 08

    Hoppas alla har en bra helg. Vi håller på med renoveringen, just nu målas väggarna. Jag får lite dåligt samvete av att bara sitta men jag klarar inte hjälpa till. Min kropp har sagt till nu, det räcker! Har ont och sammandragningar.
    Så jag försöker intala mig att om de andra gör nytta i hallen så gör jag nog med att bära på ett barn. Dövar dock inte lusten att hjälpa till.

    Idag har vi varit på kalas, min brorsdotter har fyllt 4år. Väldigt trevligt och E leker så bra med sin kusin, de har väldigt roligt ihop även om det skiljer 2,5 år. Den äldre kusinen är det lite för stor åldersskillnad till.

  • lanovia 08

    Hmm här syns då inget från Leksi. Skumt.

  • lanovia 08

    Här var det då verkligen lugnt. Vad gör alla?

    Jag har inte klarat av att göra mycket idag, får ont och sammandragningar för minsta lilla så jag har hunnit med många tittar här men det är dött som i graven. 

    Imorse rann tårarna här var nog mest orolig, men egentligen behöver jag nog inte vara det har ju känt den lille sparka. Men hade jätteont, vilade och det blev bra reste mig upp o gjorde rent toaletterna i väldigt lugn och skön takt. Men likförbaskat hade jag jätteont efteråt. Hade en gång en plan på att ha E hemma från dagis imorgon o träffa en kompis med barn. Men denna plan har jag nu lagt åt sidan. Hon skall def till dagis o jag till soffan. Ev kan jag åka till kompisen o äta lunch men utan något eget barn att lyfta.

  • lanovia 08

    Jag skrev via chatten på facebook tii Bruttan igår. Inget svar fastän hon såg ut stt vara online. Lite orolig börjsr man bli. Hälsa henne om du ringer Blommis.

  • lanovia 08

    Ninnis härligt att ni haft en mysig ´helg. Välkommen tillbaka.
    Du handleden...hur illa är det? Jag fick jätteont när E var liten, slutade med att jag fick gå till sjukgymnast, jag gick väl efter 8 mån tror jag, borde gått bra mycket tidigare. Men fick ialla fall övningar så jag kunde bygga upp handleden igen.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-09-12 09:55:44 följande:
    Jopp...SkämsKyssDrömmer
    Gillar!!!!!!!!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård