Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    *rap* Hemma ifrån middagen, mycket mätt och go. Mums vad gott vi har ätit. och trot eller ej men vi var INTE på Jensens. Jag lovar!!
    var så skönt att sitta ner bara vi två och prata i lugn o ro.

  • lanovia 08

    Daa jag är helt övertygad om att du är en jättebra mamma till Parvlarna. Blir så rörd nrä du berättar om deras tvillinglycka, hur de letar upp varandra.
    Sedan att de inte sover så mycket, jag tror nog du skulle märka om de sover för lite sett till vad som är det bästa för dem. Sedan att de sover för ltie för ditt bästa är en helt annan sak. Jag är helt hundra på att du tar hand om dem kanon.
    Vad gäller rutiner och mönster är det så olika från familj till familj och barn till barn. Vi har aldrig lyckats få till några rutiner. Medans andra alltid äter varje dag kl 17 äter vi någon gång mellan 17-18.30 som ex. E verkar klara sig bra ändå. Hon kanske (???) skulle mått bättre av fasta tider men har itne märkt att hon itne mår bra. Vi har liksom bara inte fått till det, ett hus som skall skötas, barn som skall leka och äta, hund som behöver sitt och allt annat däremellan, varje dag blir som den blir.

  • lanovia 08

    Muggles vilken fin bild på Ada och Beda.

  • lanovia 08

    Blommis vilka obehagliga kryp du har träffat på.

  • lanovia 08

    Nej nu har maken redan tatt sig i säng skall krypa ner vid sidan om honom och hoppas på en godnatts sömn UTAN kramp i vaderna.

  • lanovia 08

    Klarade mig utan kramp inatt, men om det fortsätter som det börjat skall jag helt klart ha magnesium i tanken. Tack för tipset.

  • lanovia 08

    Jag vill också ner under täcket igen. Men mest för att jag är på värdelöst humör, trött och ont i kroppen. Var nog itne den mest tålmodiga mamman i morse. Var inte riktigt upplagd för att jaga runt efter en 1½ åring när hon skulle kläs på.

    Igår vaknade E kl 23 och bara skrek så hon fick komma in till oss o sov därefter väldigt gott hela natten. Dock valde hon att större delen av natten sova sked med mig, en arm upp på min mage och tätt tryckt emot mig. Supermysigt men lite jobbigt för min redan stela och ömma gravidkropp som hade behövt byta ställning några gånger. Så min sömn blev det väl så där med. Jag fösökte ändå ta det med en klackspark och njuta av det, ända tills maken i morse säger till E "här är tjejen som sovit tvärsöver sängen hela natten" ????? What!!!! Hur fasiken bär han sig åt för att alltid ha det så trångt när hon ligger i sängen när det är MIG hon ligger tryckt emot. Jag blir tokig!!!!

  • lanovia 08

    Blommus vad duktig du är. Bra jobbat skönt att BMI närmar sig.

  • lanovia 08

    Daa grattis på födelsedagen. Hoppad dagen blir lika underbar som du o att du fått sova gott.

  • lanovia 08

    Daa grattis på födelsedagen. Hoppad dagen blir lika underbar som du o att du fått sova gott.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård