Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har inte hunnit in sedan i måndags har haft fullt upp hemma. Bla flyttat runt o förberett för hallreperation. Nu sitter vi i i bilen på väg mot oslo. Skall bli mysigt att äntligen komma upp. Vid målet sitter en tante som längtar efter oss och allra särskilt efter lilla E. Medans vi är i väg ska pappa börja med vår hall. Han skall försöka hinna riva takket så E slipper det värsta dammet.

  • lanovia 08

    Ni har skrivit så mkt som jag skulle vilja kommentera men behöver koncentrera mig på vägen innan jag blir illamåeende. Väl i Norge kopplar jag bort internet så att det inte blir så dyrt. Men kommer säkert låna datorn där lite. Så länge kram på er alla. Tänker på eräven de dagar jag inte hinner hit.

  • lanovia 08

    Ninnis vad bra att ni hade det bra på Smögen. Synd att ni inte behövde fika på vägen. Vad gäller Mini har du fått bra råd redan. Det är absolut inte lätt alltid o finns dagar då man som mamma bara gråter.

  • lanovia 08

    Men herregud, hær hænder det grejer! Skønt att høra att allt ær ok med Flamman trots frånvaron. Ta hand om dig vænnen och lyd før jøssenamn alla smarta råd du fått hærifrån. Tænker på dig och skall førsøka kolla in hær med jæmna mellanrum så att jag ser att allt går bra.

    Dfk jobbar du med sådant hær??

  • lanovia 08

    Fru Bygg vad jobbigt med ryggen. Hoppas det går øver snart, med eller utan att lillan tittar ut.
    Har tænkt på vad dumt det ær att man inte får ha sina barn på dagis sista tiden nær man ær hemma innan syskonet føds. Man skulle ju verkligen behøva den avlastningen då.

  • lanovia 08

    Vi har det kanon hær i Oslo. Mysigt att  vara hær och træffa slæktingarna. Igår var vi ute o gick 3-4 h, ner till stan, på stan och sedan hem igen. Jag var helt  utslagen resten av dagen. Idag blev det "bara" 1h promenad. Jag førsøker stretcha ryggen så gott det går nær magen ær i vægen. Kænner att den blir vældigt trøtt men ær så skønt att røra sig.

    Igår kollade vi in sviterna efter attentatet. Efter bomben såg man mest playwoodskivor før alla kraschade rutor annars var det vældigt avspærrat. Vid domkyrkan låg massa blommor till minne av offrena. Dær brast det før mig. Jag børjade storgråta mitt i allt, hormonstinn?? Ja alldeles sækert, men oavsett, alla dessa blommor låg dær som minne av alla som helt utan någon mening blev ihjælskjutna en helt vanlig fredag nær de var samlade och skulle ha roligt. Så fruktansvært hemskt.

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-09-01 12:04:27 följande:
    Sen får vi väl se till att ha en liten träff i Gbg också, när Lanovias bebis tittat ut! Eller vi kanske kan mötas halvvägs!
    JAJAJAJAJA!!! Jag blir så glad av detta inlægg Fru Bygg. Vore jættekul om ni kom eller om vi ses halvvægs.Det ær ju en bit att åka hela vægen. Det måste ju faktiskt gå att træffas utan att det alltid bygger på att jag skall ta mig all way down.
  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-09-01 11:43:31 följande:
    Åh, vad skoj! Hoppas jag hittar lite vettiga mammor här i närheten som också är mammalediga. De jag känner till bor ju i Malmö, utanför Malmö och i Växjö! Ja, för att inte tala om de som bor en bra bit norröver!
    Ja jag hoppas man hittar någon/några med 2 barn i nærheten.  Med andra barnet får man ju inte tillgång till någon førældrargrupp o hade varit kul att ha någon att prata med som ær i samma situation. Men det hittar man nog på Øppna Førskolan om inte annat. Dær finns det ju en hel del mammor.
  • lanovia 08

    Nej nu skall jag gå o vara social igen. Maken har stængt dørren om mig så att jag skall få sitta sjælv en stund. Vår lilla docka ær så ooootroligt mammig. Och det ær lugnt før det mesta, men ibland behøver man få sætta sig sjælv en liten stund.

  • lanovia 08

    Då var vi hemma från Oslo. Kom hem till hallrenovering. Eller de var klara för dagen lagom till att vi kom vilket var skönt när vi kom indrösande med väskor och barn. Så skööönt för de har hunnit göra klart taket medans vi var borta, riva ner gamla, isolera och sänka för att få plats med mer ioslering (vi hoppas på slippa dropp från tak i vinter=glashal yttertrappa) och sätta upp det nya taket. Underbart!!! Slippa en slällning som står i hallen gör ju inget nr man skall ta sig fram med E.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård