Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så fina de är Ada o Beda. ♥

    Jo man tycker oftast andras graviditeter går fortare än andras. Egentligen har jag ingen brådska med att få ut den lille, men 3,5 månad kvar känns ändå väldigt långt. Känner mig stor redan nu. Kan inte minnas att jag kände mig så här stor förra gången...

  • lanovia 08

    Ikväll skulle egentligen brorsan och hans familj varit barnvakter till E, vi hade tänkt gå på bio. Men vi hittade ingen film som tilltalade oss. Istället blir det hemmakväll. Känns helt ok nu när vardagen rullat på igen, kan vara skönt att bara vara familjen o ta det lugnt. Jag har bestämt mig för att överraska maken med 3rätters istället.
    Blir inget avancerat men ändå lite smålyxigt.
    På menyn står
    1. Toastskagen eller ngt liknande
    2. Stinas kyckling
    3. Dumlekaka (den lät så god som du bakade Ninnis)

    Så nu måste jag ta mig ut i regnet. Måste iväg och handla dumle. Skalliväg o storhandla sedan men tänkt få bakat kakan medan E är på dagis. Storhandlingen gör jag med E sedan, hon tycker det är så himlans kul att vara med i affären.

    Men tar emot att gå ut i regnet, spöregnar här. Funderar på om hundar verkligen måste ut varje dag??

  • lanovia 08

    Höll ju på att glömma det viktigaste, grattis till trådens 2-åring!!!

  • lanovia 08

    Daa Massa kramar, vilket helvete du gå igenom nu. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att inte få sova.
    Inte konstigt att du blir en som du själv kallar det "häxa" men det är inte kul att behöva dras med sig själv när man känner att man beter sig på ett sätt man inte själv vill.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-08-18 21:06:59 följande:
    Fiiiiiiina magen! När får jag se den live?
    Glömde svara på detta. Jadu, jag hoppas du får se den snart för jag vill se Mini live. Och dig också så klart. Men jag har tyvärr ingen bra lösning på det. Vi har för stunden ingen resa söderut planerad.
    vi har pratat på att det vore skönt med en hotellhelg innan plutten kommer. Men just nu har vi ite pengarna.

    Appropå pengar har vi nu några sköna månader framför oss med full lön för maken och nästan full lön för mig. Detta kommer innebära att vi får in de där nästan 10000 kr i månaderna som vi går minus på att vara hemma med barn. Nu föredrar vi så klart att få vara hemma men skall bli skönt med några månader med lite mera pengar. Dock skall vi passa på att renovera hallen, åka till Ullared och försöka betala av så mycket som möjligt på det lånet vi tog för att lägga plattor på framsidan så är nog inga problem att göra slut på dem.
  • lanovia 08

    Heloise, ojdå det var inget litet besök. visst är det kul med besök men inte alltid man vill ha alla på en gång och isåfall är ju lite förvarning att föredra.

  • lanovia 08

    INGIS HEJ!!!! kul att höra från dig. Även om det verkar vara lite si o så med dig och hemmafronten?
    Har saknat dig här! Kram

  • lanovia 08

    Här har vi haft en kanonhelg. Var innåt landet på dop för en bardomskompis dotter i lördags. Passade på att hälsa på några andra bekanta. Blev en heldag och E hade jättekul o skrattade hela dagen. Kom hem rätt sent men hon somnade gott i bilen så det gick bra.
    Igår fick vi städat och plockat en del här. Fortfarande massor kvar. Vi har lyckats nå den där katastofnivån när det bara måste städas för att ens komma fram i huset och sociala förmodligen skulle klaga över att det bor barn i detta. Så jag skall fortsätta jobba mig igenom idag.
    Vi har ärvt ytterligare kläder från Es kusiner, tyvärr är allt tvättat i parfymerat tvättmedel. Något som jag inte klarar av så allt måste tvättas om. Det tar sin lilla tid och generar klädhögar...

  • lanovia 08

    Leksi, bra att du också får kollat in förskolan. förstår din känsla. Lämna bort sitt barn är inte lätt, men jag tycker att det går mycket lättare redan nu.
    Även om det är olika dagar, idag hade jag lite svårare, saknar henne mycket. Men det är ju bara några timmar innan jag får hem henne igen. Och då är det full fart.

  • lanovia 08

    Fyllda kycklingfiléer? Det måste jag missat helt...
    Tänkte leta upp moussaka receptet och testa det. Något maken pratat på sista tiden också dög det upp ett recept här. Kanon!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård