Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman låter som du haft en väldigt bra helg över stora hela. Skönt att exet tog sitt förnuft till fånga för en stund ialla fall. Önskar han kunde göra det för gott så ni kan gå vidare som vänner och barnen kan få en vettig kontakt med honom.

  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-09-11 21:04:47 följande:
    Nä nu knorrar maken.... 

    men jag måste bara skriva en grej.

    Vet ni, jag tänker på er alla flera gånger om dagen. Kanske inte jättelånga tankar, men ni finns i mina tankar rätt ofta.
    Igår när jag stod o diskade så stod jag o tittade på min fina rabatt....tänkte då på Blomman o hennes stora trädgård, läskiga varelserna o sagoslottet.

    Så är det med mkt...ser jag en hund tänker jag på Ninnis o Lanovia.
    Ser jag grannkatterna tänker jag på Solde, Blommis o Hvidis.
    Ser jag Leila bakar eller annat bakprogram (rätt ofta) så tänker jag på Fru E o hennes underbara efterrätter!

    Ser jag mammor med mage, eller barnvagn eller så går tankarna till Lanovia, Hvidis, Heloise.

    Ser jag en traktor tänker jag på Bruttan!

    Var gång jag pratar med syrran (det är rätt ofta) så tänker jag på Flamman.

    Ja ni fattar nog nu....

    tänker på er alla!
    HjärtaHjärtaHjärta
  • lanovia 08

    Men vart tog alla gröna pluppar vägen???

  • lanovia 08

    Fru Bygg hur har du det?? Hur mår du nu?

  • lanovia 08

    Nu är E på dagis. Det går så bra för henne där, hade några dar då det var svårt att lämna henne men det har släppt för stunden. Oftast är det snarare så att man får ta leksakerna ifrån henne o bära ut henne i kapprummet när jag hämtar henne. Sitter ner o leker med henne en stund men någon gång måste vi ju gå hem...

    Jag skall använda den här stunden till VILA. Skall försöka blunda så effektivit det går: nej då vi har ingen tvätt som behöver tas om hand eller damm som behöver bort. Jag skall SITTA. Tror nog kanske t.om. att jag skippar lunchen med kompisen. Vill så himlans gärna träffa henne då det går månader mellan tillfällena men jag vet inte om jag orkar. Hela min kropp formligen skriker efter vila.

    Blir väl inte piggare av att skruttan vaknade 4.15 inatt o sedan låg o vred sig emellan oss 1½h innan hon somnade om. Hon har tänder på gång och det märks väldigt väl; på humöret, på sömnen och.... i blöjan! Herrejösses vilka fyllningar hon gör.

  • lanovia 08

    För mig var det lyften av E som slet, alltså gjorde det väldigt ont även när man rörde handleden i sidled så där hjälpte ialla fall inte handledskydd.
    Oh vad synd att vi inte befinner oss närmare varandra för då hade du kunnat fått övningar och lånat boll av mig.... om det är det du behöver vill säga.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-09-12 10:17:59 följande:
    Sötis! Jag har också tänkt på det, hur ofta ni dyker upp i mina tankar
    Instämmer. Jag går ofta och berättar saker för er. Saker som händer till vardags, tyvärr kommer mycket av det aldrig på print här.
  • lanovia 08

    Hur går mammalivet/föräldrarlivet annars nu? Känns det något lättare?  Har du det o maken bra eller mkt irritation?

  • lanovia 08

    Låter ändå bra Ninnis. Skönt att det mysiga överväger det jobbiga. Låter som bra råd du fick på BVC.
    Jag menar absolut inte att förringa era problem det är bara det att man precis som du skriver fastnar i ett evighetsperspektiv fast det i själva verket går över jättefort.

    När E var liten sa svägerskan o mamma till mig att det är alltid värst de första 3 månaderna. Det tar några månader för bebisen och föräldrarna att komma in i det nya och anpassa sig. o de första månaderna är det ju verkligen ett kolli som bara sover äter och skriker.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård