• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu har dagens första omgång gäster gått. Jag har precis promenerat en timme med vagnen och vovven (maken tittar på Tour de France, snark ), och nu hoppas jag hinna med en dusch innan det är dags att förbereda för kvällens gäst.

  • Ninnnis

    Vad är det för värld vi lever i? Fruktansvärt och obeskrivligt är vad det är

    Vi har massor av vänner I Oslo efter att ha bott där i fem år, och mina föräldrar och syster samt bror med familj bor ju i Norge (dock inte i Oslo).

    Vi har haft besök av två av mina norska väninnor under helgen, och det känns såklart extra nära att något så fruktansvärt händer i Norge. 

    Det får mig att inse hur lyckligt lottad jag är och att visa mina nära och kära lite extra uppskattning. Man får verkligen ta vara på de man har. Att sätta sig n i den skräck och bottenlösa sorg offren och deras anhöriga drabbas av, det klarar inte min hjärna av. Fy f*n...

  • Ninnnis

    Min lillasyster har vänners vänner som var på ön, vissa var fortfarande saknade igår kväll. *ryser*

  • Ninnnis
    Leksi skrev 2011-07-22 22:18:34 följande:
    Åh då skulle du ha svårt för mig! Det är väl ingen egenskap jag är direkt stolt över men rätt långsint är jag nog. I alla fall tills jag känner att allt är utrett och jag har fått säga allt jag velat säga, då först kan jag släppa det. Och ibland tar det ett tag innan jag kommit fram till vad det är jag vill säga.
    Sån är jag också... Maken tycker att allt är bra bara det har gått fem minuter och vill då kramas, men för mig är inget förändrat förrän det är utrett eller åtminstone ordentligt genompratat.
  • Ninnnis

    Lanovia, bra att ni är nöjda med ergon. Jag tror det får bli en sån. Hoppas mag- och benontet går över. Och du, du är världens bästa mamma till lilla E! Leksi skrev väldigt bra, tycker jag.

  • Ninnnis

    Imorse var jag så fruktansvärt trött att jag knappt vaknade när Mini vaknade och ville ha mat. När jag hade ammat färdigt gick maken upp och tog med Mini och vovven ut så att jag fick sova två timmar till. Det var verkligen guld värt. Jag har dock grym huvudvärk, så jag tror det blir en lugn innedag idag. Det passar iofs vädret...

    Det har varit ganska intensivt med diverse besök de senaste dagarna. Det har varit jättetrevligt, men idag är det skönt att inte ha någonting inbokat.

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-07-23 23:03:37 följande:
    Fru E hur går bröllopet med Buster?
    Ja, hur har det gått?
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-07-24 20:02:05 följande:
    Inte för att det hjälper ett endaste dugg, egentligen, men jag tyckte det var lite fint att se alla olika länder och flaggor och figurer, så jag är med och håller handen, hur kvällstidningssnyftigt det än må vara. Det är sonen med. Vi är ju vana att kramar online så,varför inte?

    www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke....
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Vi är också med och kramas.
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-07-25 09:40:29 följande:
    Ninnis-bet/nafsade er vovve något eller testade gränserna? Lanovia, Fru Sy???
    Nej, vår vovve har aldrig bitit eller nafsat, men han var ju 1,5 år när vi fick honom. Jag tror valpar är mer benägna att göra så.

    Testat gränser har han dock gjort.
  • Ninnnis

    Fru E, vi korrigerar hunden direkt när han gör fel, och berömmner omedelbart efter när han gör rätt/slutar med det oönskade beteendet. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård