• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    PB: du har så rätt i din analys ang resande mm!

    Ninnnis: och jag håller med - sedan vi skaffade hus ser vi till att vara hemma en del på semestern. I år lär vi tex inte åka på ngn utlandssemester men som tur är har vi havet nära!

    EA: vad är det för spännande trippelgnugg ni har ägnat er åt???

  • muggles
    Daa skrev 2011-03-26 11:32:20 följande:
    Muggles: finfin mage. Tänk att Ada och Beda bor där. <3
    Ja tänk. I sin lilla tvåa *nu skulle jag vilja göra ett hjärta*
  • muggles

    PB: tack för tips! Hade faktiskt hoppats på lite experttips från dig! Hade varit så glad om kaprifolen tagit sig för den växer vilt ganska nära här så den borde trivas utan alltför mkt skötsel. Klematis tycker jag är jättefin men har lärt mig att den ska klippas och ansas (beroende på sort) så jag avvaktar lite. Börjar lite lugnt och ökar till svårare sorter efterhand... Jag kanske måste sätta kaprifolen lite längre bort från där det rinner ner bara? *funderar* Fick den av min svärmor så hon kunde ju ge oss ett skott till kanske... Jag har lärt mig en massa nya sorter som jag tycker är fina: Rosenskära, Malva, Näva, Silverax (ditt tips!), ...

    Jag frågade min mamma (som har erkänt gröna fingrar) om hon någonsin trott att jag skulle bli trädgårdsintresserad och hon svarade "näe! men roligt att folk kan ändra sig"

    Jag drömmer ju om pioner som är min favoritblomma (och som även var min mormors favorit så det är lite nostalgi på det sättet med) men vet ännu inte var jag kan tänkas ha dem... Sådär stora ljusskära, nästan vita *drömmer*

    PB förresten - vet du hur svårt det är med stockrosor? Man ser dem överallt nere i Skåne men inte här i Bohuslän, så ev trivs de inte här (för långt norr ut?)? De skulle göra sig fint mot vår södervägg tänker jag annars... Men det kanske är en massa skötsel mm med dem också?

  • muggles

    Heloise: låter uschligt jobbigt med Elises ätande Påminner lite om Piff och Puff i granntråden (fast Elises problem är att hon somnar ifrån eller?).

    PB: förresten, visst är det skittråkiga utgifter med bil! Kommer ihåg när jag var singel och hade bil själv  - en 10 år gammal Audi 80 - och hade sparat undan 4000 kr till att köpa nya vinterdäck. Då pajade fördelardosan och så behövde kamremmen också bytas - det gick loss på 7000 kr, vinterdäcken ej inräknade Blä.

  • muggles

    PB: nej inte mer bilräkningar nu!

    Villemoa: grattis på födelsedagen!

    Våra krokusar har börjar komma upp! *vågen*

  • muggles

    Flamman: jag blir riktigt förbannad över din mans attityd när jag läser. Bäst jag inte skriver ngt mera om det

  • muggles

    Stort grattis till Andbeyond för Mary! Men usch för bristningen!!!

  • muggles

    Heloise: ljuvliga!!! Jag fick dagens skratt efter en jobbig natt (ont som f-n i fogarna).

    Vi var på TUL igår; Ada och Beda väger knappt och drygt 1400 gr och är pigga och livliga. v32 imorgon!

    Daa: när var det du födde? V36 el 35?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård