• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Bruttan har skrivit på FB, allt verkar vara ok! Hon nämnde iaf inget jordskred

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-09-12 11:16:48 följande:

    Ninnis, mycket kloka ord från BVC, och mycket klokt tänkt av dig. Du är suverän, vet du det. Du besitter verkligen en mental styrka, ett lugn, är så insiktsfull. Jag beundrar dig!


    Det ÄR jobbigt de 3 första månaderna. Sen är det som att det blir lättare... att bitar faller på plats... man får vila en stund och hämta andan och njuta... Tills det är dags för nästa fas Men då är man redo för den igen. Så där rullar det på.


    Kram!


     


    TACK sötaste Flamman!

    Jag känner mig inte alltid så lugn och insiktsfull, så det kändes väldigt  bra att höra. Kram tillbaks!

    (och så mysigt med musikern )
  • Ninnnis

    Heloise, vilket underbart inlägg! Jag är så glad över att ni har en grupp som känns bra, där ni kan utbyta erfarenheter och förstår varandra. Härligt!

    Syrinx, vilken otacksam människa!

    Lanovia, kloka råd från Hvidis & co. Hoppas lunchdaten blev trevlig

    Villemoa, tänk så stora dina fina tjejer har blivit!

    Ingis, jag hade inte möjlighet att svara när du ringde, sorry! Är du hemma ikväll? Maken din får förresten bara ta sig i kragen och ställa upp.

    Fru E och Hvidis, hur tänker ni inför trippen till Blommis? 

  • Ninnnis

    Jag har varit och fikat hos min nyvunna mammavän i dag, mycket trevligt! Nu ser det ut att bli ruskväder igen, så vi kurar inomhus. Mini sover i selen på min mage och vovven sover i sin hundsäng. Shit pommes frites vilket väder det var igår kväll förresten! Är lite stolt över att vi kom iväg på agilityträning trots vädret. Det gick till och med bättre än sist

  • Ninnnis
    start september skrev 2011-09-13 18:04:10 följande:
    Tack för grattis Ninnis - lägger tacket här för säkerhets skull
    Då passar jag på att gratta en gång till här! Så skönt att allt gick bra. Och vad gulligt det lät med syskonkärlek ♥
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-09-14 11:30:35 följande:
    Logger här och myser med min fine kille i sängen. Han har slocknat och jag borde ju gå och görs något förnuftigt som att diska eller röja, men det är så skönt här... Hur var det nu mitt nya mantra var....?
    Att mysa med J är viktigare än att röja!
  • Ninnnis

    Villemoa, du är så duktig! HEJA dig!

    Soldemor, det låter inte som att din chef riktigt ser vad du faktiskt gör? Skönt att du snart är lite ledig i alla fall. 

  • Ninnnis

    I natt sov Mini från kl 19 till 02! Så länge i sträck har han aldrig sovit tidigare. Sen ammade han lite ca 04.30, 06.30 och 08 (om jag minns rätt). Därefter gick han med på att sova på mitt bröst fram till kl 10. så himla skönt! Och mysigt

    Jag är lite orolig för mina knän. Det högra har varit trasigt länge (korsband och menisk) efter innebandyskada för 15 år sedan, men jag har lyckats hålla det relativt bra med hjälp av stärkande träning. Jag är dock ganska van vid att det smärtar av och till. Nu börjar jag få ont i både det vänstra och det högra. Det är lite "meniskkänningar" i det högra, och idag kan jag knappt stödja på det. Kanske är det många långa barnvagnspromenader och agilityspring som gör sig påmint? Förmodligen snedbelastar jag också pga skadan i det vänstra. Jaja, jag har smörjt med liniment, har knäskydd på och försöker vila knäna så mycket som möjligt (inte så lätt med bebis och hund hemma...). Förhoppningsvis blir det bättre.

    Sådärja, ett riktigt egoinlägg!

     

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-09-14 12:29:14 följande:
    Och duscha länge och vaxa djungel-armhålorna och lian-benen.... Urskogsmuffen får vara orörd, den är ju så gott som fridlyst.
  • Ninnnis

    En annan sak, jag har en hel kasse plommon som jag behöver göra något med. Är det någon som har tips på vad man kan göra med dem? Bakverk, sylt eller något annat gott?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård