• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa, du får gärna utveckla dig mer här om du vill. Hoppas de bra nätterna blir fler och fler, och att du får kuratorssamtalet snart.

    Syrinx, krya på dig! Du fick det att låta riktigt mysigt att vara sjuk

    Fru E, jag tror vi sa lördag till söndag (1-2 oktober).

    Lanovia, Ullared är alltid trevligt, men dyrt Vi ska dit i november. 

    Leksi, hoppas du har fått vila lite nu i helgen.

    Hvidis, vad gott det lät! Hoppas ni hade trevligt.

    Flamman, hur har helgen varit? Fylld av musikermys? 

  • Ninnnis

    Vi hade en mysig dag igår med gudsonen med familj. Vi passade på att fråga om de vill vara gudföräldrar till Mini, och de blev jätteglada. Gudsonens mamma grät till och med en skvätt

    Kvällen tillbringades med god mat och resterna av chokladcheescaken till efterrätt. Imorse fick jag sova 1,5 timme extra eftersom maken gick upp med Mini och dessutom lagade ägg- och baconfrukost. Vi hade planer på att åka till skogen idag, men eftersom jag fortfarande har ont i knäna bestämde vi oss för att stanna hemma och mysa i soffan istället. Och vi har faktiskt en bit cheesecake kvar  

  • Ninnnis

    Fru E, vad tråkigt att du också har ont i knäna. Jag minns att du har pratat om ryggontet tidigare. Hoppas du får bukt med bådadera. Kram på dig!

    Ska vi försöka ses med vovvarna snart förresten? 

  • Ninnnis

    Nej, nu ska jag, maken och vovven krypa upp i soffan i väntan på att Mini ska vakna.

    Förlåt om mina inlägg idag är så där läskigt gullepluttiga, men det känns så himla mycket bättre när jag har fått sova lite extra och maken och jag funkar som ett team även när det är jobbigt, istället för att tjafsa. Och eftersom jag har klagat en del sista tiden så vill jag tala om att det faktiskt känns bra nu. Ett varmt bad på egen hand med ett glas vin följt av lite vuxenmys igår kväll hjälper ju också till på humöret  

  • Ninnnis
    dfk skrev 2011-09-18 14:51:00 följande:
    Ninnis, du får vara hur gullepluttig du vill. Gnällig har jag aldrig uppfattat dig!
    Tack!

    Till råga på allt (säger man så?) så har Mini varit på myshumör (läs: sovhumör ) idag och gick med på att sova flera timmar på mitt bröst. Vi har legat omlott i soffan och myst alla fyra hela eftermiddagen, sen gick vi en promenad i regnet. Det har varit den härligaste söndagen på länge ♥ 
  • Ninnnis

    dfk, vad jobbigt att du är så trött och att tjejerna tjafsar. Hoppas du får en lugn kväll och att du får sova gott inatt. Styrkekram!

  • Ninnnis
    Ninnnis skrev 2011-09-18 12:45:10 följande:
    Hvidisen, vad säger du om lunch/fika/promenad snart?
    Hvidis igen, de har barnvagnsbio nästa onsdag (den 28:e) klockan 11, hade du velat gå på det?
  • Ninnnis
    Syrinx skrev 2011-09-18 18:02:19 följande:
    Ninnis förresten, hur är det med ditt knä? Ska du boka en tid för professionell hjälp eller försöker du ordna det på egen hand? 
    Jag vet inte riktigt. Min pappa är läkare (dock inte knäspecialist) och brukar röntga knät med jämna mellanrum. Så jag vet att det "nya" korsbandet som konstruerades för 15 år sedan också har slitits av och att menisken är trasig i vänster knä. Ny operation är ingen garanti för att det håller bättre på lång sikt, enligt ortopeden. Jag ska träna sådant som stärker och undvika sådant som sliter, typ.

    Jag tror jag avvaktar lite och eventuellt ber pappa röntga det friska knät också om det inte blir bättre av sig själv. Just nu funderar jag på hur smart det är att träna agility just nu, med allt vad det innebär av springande och annat.  
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård