• Piggelin1

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fuskstäda gör jag jämnt! Fast just nu städar maken mer än jag, eftersom han är hemma. Fast han är mkt nogrannare än jag, så för honom tar det betydligt längre tid. Slarviga jag kan inte förstå varför det i hela friden tar sån tid ibland...

  • Piggelin1

    Märks det att jag är understimulerad på jobbet?!

  • Piggelin1

    Nä, men det gör däremot min bror. De bor i S, vi bor i E.

  • Piggelin1

    Aha, vi hade Amanda första månaderna på ett dagis i Å, innan vi fick plats hos dagmamman i vårt område. Har glömt vad dagiset hette, men det fanns stora gräsmattor utanför & barnen var ute mkt.
    Funkade OK, inget speciellt sådär & inte superengagerad personal, men vi visste från början att det var tillfälligt & att hon skulle få flytta över till dagis eller dagmamma i vårt område efter några månader, så då kändes det ändå OK.

  • Piggelin1

    BS - jag har kört cerazette i åtskilliga år & det funkade bra för mig!
    Nu efter lilleman blev det hormonspiral (mirena eller ngt tror jag den heter) & det funkar OK förutom spottings stup i kvarten. Har tänkt ringa MVC om det, men har inte kommit till skott än.


     

  • Piggelin1
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 13:02:58 följande:
    Men vi har kompromissat. Hon ska klä ut sig och så ska hon o jag öppna dörren och skrämma alla ev Halloweendörrknackare För henne är det också själva utklädningsprocessen som är det roliga!
    Låter som en bra idé, kanske ska satsa på den. Amanda har pratat om Halloween flera ggr under veckan nämligen, men hon känns alldeles för liten. Tipstack!

    Hon påskade i våras & då hade hon suttit hemma & ritat teckningar innan, som hon lämnade när vi var runt hos kusinerna & dagmamman.
     Just det förresten, min brorson kom på Halloween förra året & då hade han med sig en korg med clementiner som hans mamma målat som skrattande/urkarvade halloween-pumpor. Tror jag ska knycka den idén i framtiden!
  • Piggelin1
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 11:58:56 följande:

    Nä fan, när flickorna var riktigt små och man aldrig fick sova hade jag NOLL sexlust. Och det säger exet förstörde vårt förhållande. Ja, ja, han kan ju skylla på det. Han fick sig ändå minst två ggr/veckan. Om inte mer.


    Herregud!! Två ggr i veckan & ärkeaset hade mage att klaga?!?! 
    Här är vi båda glada om vi får till det en gång varannan vecka...
  • Piggelin1

    Mugglan Två själar, en tanke! Jag associerade direkt till Stugmannen jag med när jag läste Flammans kommentarer om exet!! Jeeesus, den mannen (Stugmannen) går verkligen till historen som världens störste egoist.

    Stugmannen är en av mina mindre lyckade ex/pojkvänner - TACK & LOV hann vi aldrig flytta ihop under det dryga halvåret vi var tillsammans mer än lite sambos på försök i hans älskade STUGA över sommaren, vilket tack & lov öppnade mina ögon för att det var HELT fel!

    Herregud, den mannen var ngt i hästväg vad gäller egoistisk & att allt skulle göras enligt hans premisser. Sexet var nog fasen bland det sämsta jag varit med om (STACKARS hans ex som han var tillsammans med i sju år - jag hoppas vid gud att de hade det bättre i sänghalmen än vi, STACKARS henne annars...). Han var ego på ALLT, inkl sexet & jag minns att jag vid ngt tillfälle lite fint & försiktigt försökte påpeka det där att han gärna fick göra det lite bra för mig med (det känns ju ändå lite pinsamt/jobbigt att dra upp det) - & fick till svar ngt i stil med "Men det blir ju inte JAG tänd av?" Den kommentaren har gått till historien & figurerat på många tjejmiddagar efter det - om han bara visste...

    Heloise - tror det var du som skrev det - jag fick också otroligt mkt mer sexlust under båda mina gravidteter. Inte utan att jag ibland önskar att jag hade haft kvar lite av den nu mellan varven

    Kollade in "Så mkt bättre" på svtplay igår kväll med alla Ledin-låtar & satt & fick värsta gåshuden & mindes vilket jättefan av honom jag var för tjugo år sen! Hade liksom glömt bort det! Rocktåget vid Fästningen i Varberg sommaren 1991 - VILKEN konsert! Tror min kompis & jag stod nästan längst fram! Alla minnen kom tillbaka …och mindes även för all del en & annan tryckare jag dansat till "Snart tystnar musiken" Det var tider, hihi

  • Piggelin1

    Hoppas alla haft en fin helg!

    Själv verkar jag fått en släng av njursten igen - sex år sen senast. Inget riktigt anfall med sån där smärta a´ la "föda barn" (fast föda barn var fortfarande värre. trodde jag faktist inte innan), mer molvärk bak i ryggen. Käkat Voltaren & borde nu ringa vårdcentralen innan det blir jobbigt på riktigt.
    *Måste komma ihåg att dricka mkt vatten, måste komma ihåg att dricka mkt vatten*

    Detta i kombination med usel nattsömn två nätter på raken = lagom mosig & trött. Men annars har det varit bra - middag hos vänner i lördags kväll & mysig fika på stan med en Sthlmsväninna  & hennes två barn (Mugglan & PB:  vår toastmaster på festen). Härligt att vara bortbjuden i lördags - det händer rätt sällan nuförtiden. Inte för att vi är så himla aktiva inbjudare vi heller just nu..., men iaf desto roligare när det väl blir!

    Okidoki, dags att jobba lite...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård