• Piggelin1

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tillbaka igen, läkaren hittade inga stenar, men tydligen är ultraljud inte speciellt tillförlitlig metod för att hitta grus i njurarna, det måste vara förkalkat grus för att synas lärde jag mig. Gissar att det var ett första steg & utifrån detta blir det ev CR (typ skikt-/magnetröntgen). Jaja, den som lever får se, det löser sig & skulle jag få ett riktigt anfall, så har jag medicin hemma nu.

    Lanovia, jag har dålig koll inser jag - ingen aning om var Herkulesgården är. Får googla på det. Fortfarande en liten stadsråtta som bor i mig, månntro

    Mugglan - varsågod , steel with pride - korvgubben & låtsaspengarna gick absolut hem bland barnen! Laddade ner en bild på en gammal papperstia, som vi sen printade ett gäng av. (hmmm, när försvann de egentligen & ersattes av guld-tian? Jag minns inte längre.) Har ett svagt minne av att in egen mamma agerade glasskiosk på barnkalas när vi var små, dvs gjorde strutar med glass till oss. Måste varit därifrån idén kom.

    Kalaset gick bra - lagom många barn. lagom många lekar & tempo - kände mig som värsta lektanten, blev alldeles varm & svettig på kuppen Fick mersmak inför nästa år!

  • Piggelin1
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-21 14:23:06 följande:
    Men din vecka låter rätt härlig, Piggelin! 4 hellediga mornar o kvällar! Va lyxigt! *dagdrömmer.........tappar upp ett ångande bad med massor med bubblor o mängder med tända ljus i badrummet, sätter i gång mysig musik på stereon, stänger av telefonerna, häller upp bubbel i fint glas o dukar fram jordgubbar o choklad o en god bok...ansiktsmask......rrrrttsssssrttttssss(sir väs) o sjunker ner i det varma badet.......lyxig hårinpackning, bodypeeling o en härligt mjukgörande lotion.....lite manikyr o pedikyr med fint lack på naglerna o lyxig handkräm som topp.........sveper in sig i en stor badrock...brygger en stor kanna the o tänder fler ljus o fortsätter att läsa bok varmt nerbäddad i soffan*
    Mmmm! Inte säker på att det blir badkar, jag är tyvärr lite för otålig för det (känns som om det tar hundra år att fylla karet & sen är jag nöjd efter fem minuters bad...), men en massa njutande lovar jag att det blir!
    Har även lite planer på att komma till skott & börja greja med en hissgardin som jag köpte mtrl till för typ ett år sen....  Tyget var dessutom schweindyrt liksom hela hissgardinsattiraljerna, så jag borde vekrligen passa på att iaf börja med att mäta & klippa till, nu när jag kan göra det alldeles ostört.
    Imorgon ska jag ut & äta med en väninna & på onsdag träffa en annan kompis. På torsdag blir det lite massage efter jobbet & kanske en vända på stan också (bra med Nordstan som stänger åtta...). Det gäller att passa på!
  • Piggelin1
    muggles skrev 2011-11-19 13:02:19 följande:
    Jag är också otroligt trög för jag fattar fortfarande inte i så fall. Var det inte bara pga neo?
    Men jag fattade inte ens att det var neo & inte att den lilla flickbebisen var ngn annanstans än hos MSW, mao jag fattade liksom inte ens riktigt vad det var på bilden, eller iaf definitvt inte VARFÖR det var en personsökare på bilden eller vad kopplingen var.
    Trögare än trögast = jag.
  • Piggelin1

    Men herregud, BS!! MS
    Mkt kan vara SKRÄP, men detta var tamejfan största skäpet ngnsin
    Så jädra tråkiga nyheter, BS.
    Många många kramar

  • Piggelin1

    STORT GRATTIS till lilla pojken, Lanovia! Underbaet att väntan är över! Kraaam!

  • Piggelin1

    Hej alla goa tjejer & Gott Nytt År på er!
    Må 2012 bli ett riktigt bra år för allihopa här.

    Hela nov-dec försvann i en himla fart utan att jag hann skriva ngt alls här, men strax före jul läste jag iaf ikapp lite. Ni finns i mina tankar!

    Vet inte om det är ngn idé att skriva några kommentarer såhär långt efteråt - så jag nöjer mig med lite extra kramar till er allihopa!

    Fast ärkeaset kan jag ju inte låta bli att kommentera - sicken IDIOT, vilken himla tur att han lämnat landet nu, även om det är jobbigt för tjejerna. Lugn & ro - det är vad ni behöver för ett bra tag framöver. ...och sen så ler jag stoooort varje gång jag läser om musikern, vilken MAN han är! Vilken DRÖM! Det är er så väl unt!

    Heloise - jag blev alldeles tårögd av ditt inlägg <3 Skönt också att ni bestämt er ang test också, & att ni är rörande överens.

    BS, gott att höra att du mår lite bättre & bra med bromsmedicinerna. Ett Äpple till Dig!

  • Piggelin1

    Första dagen på jobbet idag efter julledigheten - såååå segt & jag hade värsta ångesten igår. Tur att det bara är två dgr & sen tar jag ytterligare några dgr ledigt.
    MÅSTE verkligen ta ordentligt tag i jobbletandet nu - det är verkligen dags för mig att göra ngt nytt. Jobbångesten kommer väl lite av att jag känner mig rätt vilsen i vad jag exakt vill framåt. plus besvikelsen över att det inte blev/verkar bli ngt med det andra jobbet som jag blev kontaktad angående innan i höstas. Tre intervjuer & de verkade superintresserade & sen blev det bara tyst efter deras bekräftelsemail när jag skickat in mina lönekrav & meddelat att jag verkligen var intresserad. Sabla märkligt & trist. Ringt en gång & även mailat, eftersom de inte hörde av sig som utlovat, men inte ett ljud tillbaka ...och jag som hade hört att detta var en firma med professionellt folk Aldrig variot med om ngt liknande faktist, speciellt inte när man varit där tre ggr.
    Jaja, nog gnällt om det.

    Kändes supertrist att lämna familjen i morse & Amanda-gumman var otroligt upprörd & ledsen Jag ville också att jag skulle vara hemma idag Hjärta

    Oj, lunchdags, kollegan hojtar. Ha det så länge!

  • Piggelin1

    Tillbaka från lunchen, jag passar på att skriva lite till...

    Har haft en jätteskön julledighet. Maken var sjuk några dgr innan jul, men antibiotikakuren gjorde susen, så nu är han som vanligt igen. Vi var några dgr hos mina föräldrar - lugnt & mysigt & lyxigt att bli lite bortskämd. På annandagen firade vi jul hemma hos oss med delar av maken familj. mysigt det med.

    Nyår blev jättelyckat & väldigt roligt, kaos var bara förnamnet, men alla som var med var ju i samma sits - vi var åtta vuxna & sju barn - förutom vår lilleman så var alla barnen i åldrarna 4-9 år.
    Vilken skillnad mot tidigare nyårsfiranden, men ändå på ett positivt sätt Det blir liksom annorlunda nu!
    Förra året var det bara vi själva, lilleman var bara drygt en månad gammal & det passade perfekt då. Året innan firade vi bla med Mugglan, då var det tre tvååringar som alla somnade hyfsat tidigt - & det kändes nästan som ett vanligt vuxennyårsfirande (alla som var med då, hade inte barn), jättertrevligt det med.
    Nu var det FULLT ÖS hela kvällen Alla, både barn & vuxna verkade ha så himla roligt & alla hjälpte till där det behövdes. Lilleman slocknade vid nio - otroligt att han var glad & vaken så länge! Det var väl att det hände så mkt & han fick så mkt uppmärksamhet. Amanda somnade vid tio-halv elva i soffan, men de andra barnen höll ut till tolvslaget
    Dock var vi i säng strax efter ett - så speciellt sent blev det inte, men det gjorde inget eftersom vi började vid 17-tiden. Fast lilleman har fått hemsk hosta igen, så jag vaknade varje/varannan timme (varvat med att Amanda drömde mardrömmar två ggr) - så jag var helt borta igår fm, dvs trött pga sömnbrist & inte för stort intag av alkoholhaltiga drycker

  • Piggelin1

    Heeeej Mugglan!
    Nä, raketfart är det svårt att uppbringa på Amanda med. Ibland går det, försöker hitta ngt tävlingsmoment mellan varven - vem är snabbast typ. Fast det går långt ifrån alla ggr. Amanda har jullov denna veckan med, men eftersom jag bara jobbar idag & imorgon, så är det hyfsat lugnt ändå för maken. Nästa vecka är det vardagslunk igen... Om du vill att Moa ska leka med ngn imorgon, så tror jag inte att de har ngt bokat vad jag vet.

    Vad betyder sjuvar?! Gungar/Stå & väga?

    Kul med sällskapsspel, det gjorde vi med mannens familj på annandagen, dels Sybarit, dels M.I.G.. Skoj!

    Tråkigt med din stackars mamma, Mugglan, hoppas att det inte blir värre, utan snarare bättre snart. Det blir ju så himla tungt för dig med, när du är ensam om alltihopa.

    Lanovia förresten, maken var på Pappis första gången precis före jul! Tror att han fick mersmak även om lilleman mest kröp runt ute i korrridoren & trappan hela tiden...

  • Piggelin1

    Hej BS Skrattande

    Vi har inga bestämda nyårstraditioner egentligen, vilket jag tycker är rätt skönt.
    Så tar vi det lite som det passar just då & det året.
    Två av de tre familjerna bjöd vi in precis före jul respektive efter jul - skönt när man inte behöver ha ngn gigantisk framförhållning, men ändå får ihop det på ett bra sätt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård