Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nähä drt här med radbryt funkar inte för mog. Trodde jag fatta när MSW förklarade...

  • lanovia 08

    Ninnis vad kul det låter att vara hjälptränare.

  • lanovia 08

    Verkar som att det är fler som har svårt att hinna hit just nu. Men måste bara jubla lite, ikväll ligger A ner i sin säg o sover för 3natten på rad!!! Fatta hur underbart efter att han fick sitta upp i över 3 v!

  • lanovia 08

    Flamman vaad härligt med tjejkvälll! Visst brukar ni ha det ibland?


    Ärkeaset kan slänga sig själv i det mest äckliga utedasset, för bättre än så behandlar inte er. Fy F-N! Bra att du berätade för tjejerna. Bätre det än att det kommer från någon annan på skolan eller byn om rykterna nu har börjat gå.


    Hur reagerade tjejerna?

  • lanovia 08

    Leksi vilken fin mage. Bry dig inte om kommentarerna, folk har bara behöv av att få tycka när det är gravida kvinnor.


    Jag fick höra liknande saker andra gången o motsattsen första gången, alla tyckte jag var sååå liten. det roliga var att hos BM var magen nästan identiskt stor båda gångerna... hoho jaja. Iof kände jag mig också mkt större andra gången men inte var det några tvillingar ialla fall....

  • lanovia 08

    Blommis kklart du ska ha FB!!! Själv har jag inte lagt ner denna tråd. Går bara så mkt energi o tid till de små, 2 som 4-benta. Vi får verkligen inte sova bra just nu. E o A turas om att hålla störa vår sömn. Glädjen är doxk att A sover liggandes! Tyvärr sover han sämre då. Jar soviy apkass o snart 2 v nu, vi är tröööötta.

  • lanovia 08

    Hej hopp jag skulle bara gå in o se om någon hade skrivit något idag... oh ja det hade ni, kära nån tjejer vad ni legat i! Ljuvligt att se. Men jag förbjuder mig själv att läsa ikapp. Imorgon ska vi på bröllop o jag har varit svintrött sista dagarna. Ska jag på något vis ha rätt att sucka över trötthet o urdåliga nätter så är det bums i säng nu. Hoppas jag kan läsa ikapp snart.


    Tills dess kram till er alla o ljuvligt att se lite aktivitet här.


    Måste bara uppdatera lite snabbt. Hunden är fortfarande inte bra, o det väntar återbesök o medicinering ett tag till (kanske resten av livet), men hon har börjat äta inomhus. Tjoho vad det är ljuvligt!!! Det gäller fortfarande att överlista henne o luras lite men framsteget är enormt.


    A... ja han lät sämre idag igen men jag drog upp medicineringen o hoppas kunna mota Olle i grind.


    Japp sova var det! Inte läsa här... INTE läsa här.


     


    Nattie!!

  • lanovia 08

    Ok imorgon får jag vi gnälla högt över trötthet. Nu sitter vi på akuten med A. Han blev supertät o vi vågade inte stanna kvar hemma. Tjena vad fort det gick!

  • lanovia 08

    Ninnis drt gick fort på skuten. Han fick andas ventolin o sedan fick vi åka hem. Han har fått falsk krupp grabben. Vi är på väg till bröllopet nu. Mina föräldrar är hos oss så de tog bsrnen imorse så vi fick sova lite längre. Men fy 17 va trötta vi är.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård