Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis hur har ni det?

  • lanovia 08

    Usch det är så jäkla vidrigt när ens barn inte kan andas normalt! Det suger rent utsagt.


     


    Önskar så att jag kunde få tro att vi skulle slippa det i framtiden, men vet ju så väl att hösten bara har börjat. Imorse gjorde vi slut på en av As mediciner. Jag blir så kontigt ledsen över den åtgången vi har på medicin just nu. Önskar liksom att han kunde få slippa. Samtidigt så borde jag bara sitta ner i båten o hålla käft. Det han har är skitjobbigt o rent vidrigt när det är som värst MEN det växer ju bort. Tänk alla föräldrar o barn som kämpar med mycket värre.


    Daa skrev 2012-10-29 12:15:19 följande:
    Lanovia: jag skrattade själv när jag åt burkmaten, för när vi kommit dithän hade Fälga fått inhalera och blivit en glad flicka som kunde andas som vanligt igen. Axel, som tyngd av stundens allvar varit världens lugnaste ett och ett halvt-åring, hade blivit på bushumör.

    Men det där ögonblicket, när jag satt med lilla ledsna Fälga i famnen och insåg att hon hade svårt att andas, det var verkligen inte roligt. Uschiamej.
  • lanovia 08

    Hvidis, duktig liten tjej du har. Haha skrattar åt goe J!

  • lanovia 08

    Fru E, ja denna graviditetströtthet... Men skönt att det är bra förutom det.


    Vi får en hel del hjälp. Sedan är det liksom mycket som de inte kan göra. Fram tills nu har jag ammat A på natten, annars har mamma sagt att hon ska ta honom för oss. Eller att få T o äta, nu äter hon från pappas händer också innan var det nästan bara jag som dög, knappt ens maken. Men som sagt våra föräldrar försöker det de kan.

  • lanovia 08

    Hejhoj tittar ut ur dimman o in till er här. Jubla aldrig över en natts sömn, eller jo det är väl just det man ska göra, greppa i det positiva. Natten efter den bra natten sov A en timme i taget, o e få gånger han sov lite längre höll E igång. Igår o inatt har vi fått sova något bättre än det, dvs vi har lyckats få 3h i sträck någon gång under natten.


    Fatar inte vad som händer, så här illa brukar inte våra barn sova o def inte E. Men A har ju haft feber o tätt i andningen så det är väl det som spökar hos honom.


    Jag har tvingat mig själv att sluta amma. En del av mig tyckte det räckte andra ville fortsätta med natt o morgonamning lite som det passade mig o A. Men A ville bara ha mer o mer o eftersom det inte är så lyckat att trycka i honom välling/mjölk på natten när han är tät o slemmig (kommer i retur) bestämde jag att det fick vara nog nu. Lika bra att få bort behovet hos honom en att kämpa med gråt när han inte får.

  • lanovia 08

    Ankan vad kul med en tjej (även om det varit precis lika kul med en kille). Det närmar sig nu!!

  • lanovia 08

    Finns mkt mer jag vill kommentera men får göra det senare om jag får tillfälle. Nu ska jag fixa lite inför helg i stugan. Det är dags för den årliga hummerfesten med familjen. *mums* och *mys*


     


    Mamma har sagt att hon vill ta A för oss på nätterna nu när jag inte ammar längre. Tror faktisk hon ska få göra det med glädje.

  • lanovia 08

    Har gått o lagt mig nu. A sover andra natten med sin mormor o mprfar. Första gick bra, får vi se om han finner sig i att vara där hela denna natt... Vi passar ialla fall på att sova så mkt vi kan. Vi fick en hel natt med bara några ensta avbrott av E. kände mig som en ny människa idag.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård