Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis nej det har inte med fodret att göra, inte i första hand i alla fall. Hon slutade ju helt o äta det foder hon alltid vräkt i sig oxkså. Men njurarna är ju försämrade, bieffekt är minskad matlust. O enda sättet att få ordning på njurarna är att äta njurfodret, som hon bara vänder nosen ifrån. Moment22!! Idag vägrar hon nästan köttbullarna också. Fick just i henne lite havregrynsgröt med foder i. Ska försöka snart igen. Hoppas det inte bara var en engångsföreteelse.

  • lanovia 08

    Nu är vi lote nervösa här. Maken har pratat med en nnan vetrinär idag som inte var nöjd med väderna från hundens blodprov. Imorgon blir det UL o ev röntgen. Risk finns för akut njursvikt men det går att behandla. En annan risk är kronisk njursvik,o det var inte så bra spm vetrinären uttrykte det... klarar inte tänka den tanken ut utan att tårarna börjar rinna. Snälla gode gud bevara våran hund!!!

  • lanovia 08

    Hvidis sktbra jobbat med vikten. Vad har du för mål? Bra du är som fizat ansökningar. Heja dig!

  • lanovia 08

    På väg hem från vetrinär med hund i bilen. Halleluja vilken lättnad. Än är inte utredningarna över för de är ännu ej på de klara med vad som felas. Så imorgon bitti ska vi ut o jaga urinprov när hon kissar morgonurinen.

  • lanovia 08

    Urinprov på hind. Det var precis så kkurigt som det låter. Jg hölk i koppel o min pappa gixk efter o sedan gixk vi där alla tre som en amöba, hunden fattade inte varför vi jagade henne när hon skulle kissa o såg heller ingen anledning att kissa då. Men till slut så....

  • lanovia 08

    Akut o kronisk njursvikt var dalska alarm o finns för atunden ingen anledning att ta bort vår älskling. Äpuh! däremot har hon Borelia o det har jag insett att är infen rolig sjukdom. Högst troligt är det denna som gett sig på njurarna o gör att hon inte mår bra. Vi har fått massa medicin, så nu är det mediconering o försöka få henne att äta som gäller. O det är inte lätt vill jag lova. Det är handmatning som gäller. o fjäsk med godsaker. godsaker som duger ena gången men inte andra. Det är skitsvårt o superjobbigt när man samtidigt är själv med två små.

  • lanovia 08

    Vaknade upp imorse o insåg att det är fredag. Det är nästan skrämmande nen jag har varit så begravd i eländet med hunden o 2 sjuka barn att jag helt missat att hela veckan gått. Var så skönt att lämna in E på dagis i morse o gå till ÖF med A. Bara andas lite friskhet.

  • lanovia 08

    Jag kom på igår att vi har en hund som gillar sök o att arbeta, så nu får vi i henne lite mat genom att kasta ut lite i taget på marken så jon får jobba för drt.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård