Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nä nu ska jag ta mig i kragen snart släpa mig uppför trappan snart o försöka lura i hunden medicinen. För hon kommer definitivt inte bli friskare om jag inte medicinerar o jag har bara inte orkat idag. Har inte orkat se på när hon sorterar ut medicinen ur köttbullen o spottar den på golvet. Jävla smarta hund!

  • lanovia 08

    Blommis o Flamman, Tack! Era ord, ni fick mig att gråta en skvätt inanna jag bet ihop o sedan känner styrkan igen. Det här skall gå! Att vår förbaskade hund nu vägrar köttbullar o bara vill ha ost, jaja jag får väl se sporten i att komma på vad hon vill ha o JA hon ska bli frisk!

  • lanovia 08

    Blommis häftig väggen blir. Du är en spdan underbar mamma! Hoppas skorna kommer till nytta o ayt isen i magen gör nytta. Hur går det med villavagnen?

  • lanovia 08

    Flamman så tradigt med dina föräldrar. Finns det något envisare iböand? Hur känner du i allt detta med sjuk mamma?

  • lanovia 08

    Flamman, samboskap vilken underbar sak att fira. Tjoho!! Vad häller din mamma.o sorgen tycker jag att dina känslor låter normala o inte minsta vodrga. Har hört folk säga liknande förr när någon vatit sjuk länge.

  • lanovia 08

    Fru E hur var semestern? Tycker också det är häftigt o alldeles underbart med din graviditet. Blir så glad!!

  • lanovia 08

    FruE igen, A är bättre. Han är inte bra o får fortare sova sittandes i vagnen men sover mkt bättre. Dock är det meningen att hans kur ska vra färdig idag men så bra är han inte så vi får nog fortsätta medicinera. Men så skönt det är när han sonver bättre. Allt blir lättare. Hunfens sjukdom blir också lättare att hantera.

  • lanovia 08

    Daa vi har provat med föräldranas hund, de brukar trigga varandra rejält att äta. Det hjäkpte inte. Deras hund dyker ner i skålen o våran bemödar sog inte ens med att titta ner i sin.

  • lanovia 08

    Hej alla fina. Vill bara titta in o säga att jag lever o sakanar välfigt många här jist nu. Hur har ni det? Vi kämpar pp med våra sjikdomar vilket gjort att jag inte riktigt orkat sktiva här.

  • lanovia 08

    Ninnis bätte ja men inte bra. A har fått en extra medicin, förhoppningsvis hjälper den lite till så han snart kan få ligga ner o sova. Dessutom är nu remiss skickad till Drottning Silvias barnsjukhus, läkaren vill utesluta cystisk fibros och hjärtljud. T fick sin sista pencilinkur igår. Matlusten går upp o ner. När den ör på topp får hon knappt i sig en halvdagsportion.Blir återbesök hos vetrinär snart skulle jag tro. Dessutom har vi E hemma från dagis idag. Feber o ont i halsen. Var hos läkare iår o fick pencilin utskrivet men hon tyckte vi skulle kolla om det gick att klara sig utan. Sömnen i den här familjen har varit apkass sedan i fredags, det börjar märkas på mog o mannen. Men vi kämpar på.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård