Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis hur går det för dig?

  • lanovia 08

    Sitter vid datorn o ska betala räkningar så tänkte jag får passa på o titta in. Slutade ju bara tvärt i ett gnällinlägg för ett tag sedan.


    Daa hur har det gått med sömnen de sista nätterna? Hoppas det bara var en dålig natt för dig. Bakslag får du nog tyvvärr räkna med. Jag tänkte när jag läste det att 2 veckor utan medicin det är ju skitbra jobbat!


    Flamman läser ditt inlägg om blöta döttrar, himlen öppnar sig just på utsidan o A ligger ute o sover. Vi köpte nya regnskydd förra veckan, hoppas verkligen det är bättre än våra förra, annars plaskar han snart i vatten.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2012-09-18 10:43:31 följande:
    Jag är så himla glad! Jag har blivit erbjuden att gå instruktörsutbildning för vår hundtränare, en eftertraktad utbildning som inte kan sökas utan man måste bli "utvald". Den löper över ca två år och igår gjorde jag mitt första pass som hjälptränare. Så himla kul! Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse
    Oh vad roligt!!!!
  • lanovia 08

    Livet lunkar på här. A började hosta o rossla igår kväll igen, så here we go again. F-n för detta, mer medicin o risk för störd sömn på natten. Men jag skall fakstiskt säga att när han fick medicin för 1-2 veckor sedan så sov han faktiskt en kanonnatt på slutet så jag skall kanske inte måla upp den där fule på väggen helt. Men det är bara september månad en lång höst o vinter framför oss o vi är redan inne på medicinering nr 2. Jaja bara att hålla ut.


    Och ja som ni säger detta är något de räknar med att ska växa bort.


    Lillgrabben håller äntligen (?) på att få sin första tand. 9,5 månad är han så det var väl hög tid.

  • lanovia 08

    Blommis vad kul att han gjorde mål, och TRE stycken, bra jobbat!


     

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2012-09-17 11:24:35 följande:
    Jag ska försöka åstadkomma en magbild snart
    JAA! Fast jag tänkte iof se till att få se den live.
  • lanovia 08

    En annan fundering jag har, men detta är inget vi funderar på att ändra utan jag är bara lite nyfiken. E åt välling på natten vilket sedan fasades över til tidigmorgonvälling upp till 14 månaders ålder, då slutade hon självmant o utan att vi gjorde något för det. När nu A också vill ha välling på natten tycker vi inte att det är något konstigt. Men däremot finns det röster runt om oss typ i föräldrargruppen som enbart vänligt o rådigvande menar att det är inte säkert att han är hungrig utan bara för det för att det är mysigt. Detta är något vår BVCsköterska hävdar att de ska inte äta på natten när de inte ammar längre (vilket han bara gör lite nu) utan då är det mer mat på dan. MY GOD det går INTE att få i detta matvrak mer mat på dagen om inte jag ska sitta dygnet runt. Han får ofta bröstet först på natten men då bökar han bara runt o visar tydligt att han inte blir nöjd.


    Det finns nätter då han inte tar välling alls (dessa är få) de flesta vill han ha en flaska. Inatt har han hunnit med TRE flaskor mellan kl 11 och 6. Han formligen svepte dem. Då har jag svårt att tro att han är mätt o bara gör det som en dålig vana.


     


    Hur gör ni andra? Är det någon mer som behöver välling på natten?

  • lanovia 08

    Blommis hoppas verkligen det dyker upp jobb snart!! Fy vilket tungt skepp su verkar ha just nu! Det en är jobbig situation o jag förstår dig verkligen. Men jag tror på er, ni har tagit er igenom kriser förr.

  • lanovia 08

    Ingis va skönt att amningen fular. Grattis en gång till till det lill underverket. Skrattar gott åt bajsoncidenten som höll på att träffa storasyster. Ibland klarr de sig verkligen med ett nödrop. Men akutsnitt?? Varför? Fy förstår att det behövs dahar åter dagar till att bearbeta. Vad tycker storsyster om tillskottet?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård