Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Oj vad A utvecklas just nu. Sitta själv på golvet itan stöd kan han men har knappt gjort det. Det verkar han tycka är svintråkigt. han ålar fort som tusan o kommer nog inte krypa. just nu är hans stora mål i livet att stå stå o åter stå. Läggningen på lvällen blev genast svårare. Han som somnat direkt när vi lägger honom ska nu resa ddog o bråka.

  • lanovia 08

    Blommis visst kan det vara svårt att inte ha åsikter gentemot andra föräldrar o deras uppfostran / rutiner. Ibland är det rätt att säga nåfot ibland inte. men säger man något kan man ju tänka igenom innan hur man ska göra drt. Anklagande o i flera dar visa i allt som händer o sket ayt man tycker något är fel. Det är dett dåligt sätt enligt mig. Däremot konstruktivt ge förslag o väl införstådf i att föräldrarna gör så gott de kan o inte dömande komma med alternativ. Det akn vara ett mycket bra sätt. Drt gjorde min svägerska när hon såg hur vi lämpade med E.

  • lanovia 08

    E gjorde inga framsteg utan visade bara tydligt att hon tyckte det blev för mycket toatjat. nu kör vi pott-tränar blöjor, som hon tror är troso. Tjatar inte om toa utan går bara dit o sättet oss när hon redan kissat, det gör hon på ehet onitiativ oftast. Snart mognar hon nog en bit till så hon säger till innan o onte precis när hon kissar.

  • lanovia 08

    Ninns JaJa Ja. Klart vi vill ses. När på dan är det? Om du har vovvarna antar jag att det är lättast att ses här hemma.

  • lanovia 08

    Ninnis, klart vi ska lyckas ses!!! De enda tiderna jag har nästa fredag är inlämning o hämtning av E på dagis, 9 resp 14. Men det kan ju du följa med på om du råkar vara här då. Dvs om du kommer hit? Stan blir väl bara onödigt bökigt med hundarna. Ska han till varuhuset för företaget? Isåfall är det ju precis andra sidan stan, men vill du kan jag hämta dig om han behöver bilen, är inte E med har jag ju en ledig bilstol i bilen.


    JA jag vill att träffen ska bli av om det inte märks.

  • lanovia 08

    Flamman ärkeaset fortsätter i sin vanliga stil märker jag. Kan du inte gå in på en bank o höra vad som gäller med det kort du fått?


    VAd oroligt o jobbigt med din mamma. Förstår att du inte vill ha dem själva mitt ute i skogen, hoppas de kan sluta envisas snart.


    Just det där pratade jag o mamma om för ett tag sedan, (ho jobbade innan pensionen inom nattpattrullen), hur sjukt långa sträckor de har att köra på nätterna. Långt ut i skogen ska de till någon gammal, lagom där så larmar det hos någon annan på andra sidan kommunen. Att de kör 30 mil på natten verkar inte vara helt ovanligt. Visst de gamla skall få välja själva o behålla sin värdighet etc. Men det är rät många fler som skulle kunna få vård o bättre vård om man kunda lyckas samla ihop de gamla i tätorterna lite bättre.

  • lanovia 08

    Här märker jag att vår smått jobbiga vår börjar komma ifatt mig. Jag tänker allt oftare på hur sjuk A faktiskt var vid sina tillfällen, litenheten att sitta själv med ett spädbarn på akuten som rosslar o har svårt med andningen. De två gångerna jag faktiskt var på väg ut i korridorena för nu får inte min unge luft, lagom tills han började andas igen. Fy f-n alltså. Jag vet att NInnis frågade mig hur jag mådde, då ryckte jag nog rätt bra på axlarna o sa att jag har inget val annat än att göra detta för A. Och så var det ju, men nu kommer verkligheten springandes.


     

  • lanovia 08

    Ska egentligen fila lite på 2 jobbansökningar nu, men orkar inte riktigt, är så skönt att bara sitta lugnt o inte göra något speciellt mer än att skriva här. Den sista tiden har vairt riktigt intensiv här. Jag vet inte hur jag skall skriva detta utan att låta som en klagande mamma för det vill jag inte, jag njuter mest hela tiden av mina två småttingar, jag älskar detta liv. MEN denna sommar har varit helt befängd, vet inte om det är för att E varit hemma så många veckor eller för att det varit sommar o vi varit ute o hittat på mkt på dagarna. Men det där med att sätta sig ner i soffan o vila har knappt existerat, när barnen somnat har vi haft att göra o pilla med hemma (sånt som måste göras) till kanske halv elva, då är det kvällsmacka o sova som gäller. Vi börjar känna oss rätt slutkörda nu o försöker att blunda o dra ner på måsten för att verkligen sätta oss. Men det är inte lätt, för vissa saker är faktiskt måsten. Men nu när E är på dagis har jag lite lättare att hinna greja lite på dagen, det underlättar.

  • lanovia 08

    Oj vad tiden går, nu ska jag hämta hem lillfia.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård