Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis tänkte på dig o sambon ikväll vid läggning av A...vi är nu fast i snutteträsket. Ni varnade oss ju för att fastna med en specifik snutte. A har ju blivit en snuttekille då han vägrar napp trots våra idoga försök. Under resan har vi haft med 2 snuttar, en i vagnen o en i sängen. Ikväll låg sängs snutten nerpackad o jag försökte lägga honom med en annan som varit hemma under resan. Han skrek som en besatt lääänge tills jag hämtade den vi haft med under resan, 2 snabba snusningar o han somnade som en stock! Suck!!

  • lanovia 08

    Flamman glömde kommentera Kevin, så himlans kul för tjejerna.

  • lanovia 08

    Blommis, jaaaa så himlans fint det var när E satt i Blompojkens knä. Var något som maken till o med kommenterade efteråt. O du ni fotade ju våran pckning... när vi åkte till stugan fick vi sätta på takboxen plus klämma in hunden mellan ungarna. Då skulle ni varit här med kameran.

  • lanovia 08

    Fru E jag vill också veta. Hur mår du? Vilken vecka är du i nu?

  • lanovia 08

    Flamman när åkrr ni till det stora landet. Jag är glad att du har vettiga oersoner som hjälper dig på den sidan? Det är folk du verkligen kan lita på??

  • lanovia 08

    Viär i stugan o firade midsommarn här igår. Blev både sill o grillat o dans runt midsommarstång. Jag plockade blommor o gjorde kransar. Jag tycker det är kul o mysigt oill dom tur är för tacksamheten är ju minimal. E hade väl sin i ca 5 min. A fick av sig sin o lycksadse pilla sönde den.

  • lanovia 08

    Idag har jag sovmorgon utan A för första gången sedan A föddes. Nu äter han gröt till frukost o funkar att jag ligger kvar själv Jag har lite dåligtsamvete, känns som jag borde upp o kicka upp dagen men främst njuter jag. Lilleman har varit heltokig i natt. Lekat o pratat o sparkat runt som en överspeedad sedan typ halvfem.

  • lanovia 08

    Hvidis stor kram. Välden är full av borden men inte riktigt lika måbga måsten. Ett tips är att skriva ner alla grejer du känner att du borde. Vad måste du göra nu? Vad kan vänta? Beta av en sak i taget. Har du nåfon tanke på vad du vill göra i höst?

  • lanovia 08

    Syrinx har skickat en vänförfrågan på BT. Hitta dig via Hvidis.

  • lanovia 08
    Syrinx skrev 2012-07-05 10:47:10 följande:
    Har skickat meddelande till dig!
    lanovia 08 skrev 2012-07-05 09:33:43 följande:
    Syrinx har skickat en vänförfrågan på BT. Hitta dig via Hvidis.
    Kollade facebook innan jag kollade BT, så jag ägnade mig åt förvirrat detektivarbete först. Men när jag såg klarinetten gissade jag rätt!
    Syrinx vad bra att du redde ut det. Man brukar ju alltid kunna skriva ett meddelande samtidigt som man skickar vänförfrågan, så hade tänkt förklara där vem jag var, men det gick inte igår. Och han inte fippla med det utan hoppades att du skulle godkänna mig.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård