Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E hoppas det inte blev för illa i fallet. Jag kommer inte ihåg, men jag antar att kag oroade mig innan E. Men det har inte varit några problem. man får passa på att ta promenader o aktivera medans barnet sover. Sedan går det inte att preayera o hinna med lika mkt som innan. Men i alla all vår hund lugnade sig o accepterade läget automatiskt när vi kom hem med en bäbis. Det var som om hon fattat med en gång att hon hamnat en rang ner.

  • lanovia 08

    Blommis oj vad det verkar blött hos er. Usch vad folk drabbas.

  • lanovia 08

    Flamman som du säger allt har sin tid. Hur snart åker ni på er tripp?

  • lanovia 08

    Nä nu ska jag sova lite innan A vaknar. Han har sovit uruselt denna vecka. Förmodligen pga av att vi ger honom medicin för luftrören igen. Jg har varit helt knäckt o trött idag. Tack o lov är maken här nu o kan ta honom imorgonbitti om det behövs.

  • lanovia 08

    Flamman förstår att det känns länge utan M, men som du säger tiden kommer gå fort. Du kommer ju ha fullt upp med att träffa gamla kära vänner.


    A sover bättre nu. Så fort vi slutade med medicinen började han sova som vanligt igen. Så nu vet vi det... medicinen är inget bra för sömnen. Men mamma har en vännina som tar någon liknande medicin o hon säger att den är vidrig att behöva ta, känner sig nästan påtänd. Så då kan man ana lite varför A var så rastlös på nätterna.


    HOppas nu vi slipper den något mer... fast det lär vi ju inte göra, men ju längre utan den desto bätre.


    Tur att han började sova bättre för jag höll på att gå under av trötthet. I helgen visste jag varken ut eller in, var bara trött o sur. I lördags fick jag dock sovmorgon, maken var väldigt snabb på att ta honom både på natten o morgonen för mig. När söndagmorgon kom hade jag hoppats på mer avlastning än vad jag fick, då tyckte maken det var hans tur att sova. Jag var fortfarande förbi av trötthet o blev förbannand för att han inte kunde ta A två morgonar. Men det tyckte han att han gjorde... eller ja jag vet inte, vi såg världen från två olika håll o så som jag betedde mig då har jag aldrig förr gjort mot min man. Men där tog tröttheten över allt.


     

  • lanovia 08

    Flamman vilket ljuvligt väder ni har. Gött!! Du får ta med baddräkten imorgon. Här är det riktigt jobbigt väder. Blåser, halvmulet, sol, regn omvartannat. Hoppas det kan bättra sig nu.


    Gräsklippning är ju perfekt gratismotion.

  • lanovia 08

    Är hemma igen efter en vecka i stugan med hela familjen. Det var jättekul att spendera så mkt tid med bror, svägerska och brorsbarn. Men så slitigt det var också. Ju fler barn desto mer intensivt oavsett antal vuxna så är det bara. O även om kusinerna har kul ihop bråkas det också en hel del. Tjejkusinen var rejält sur o less på E mellan varven, hon är inte riktigt van med den konurrensen. E är ju inte bara liten o söt längre, utan nu tar hon lite plats o vill leka med hennes leksaker etc. SEdan har de aldrig spenderat så här mkt tid tillsammans förr. Har som mest blivit några dagar.


    Sedan är vi inte alltid eniga jag o brodern om hur barnfajter ska lösas. Men det är bara att bita ihop o vara glad för umgänget.

  • lanovia 08

    Tittar in o vinkar. Här är vi mitt i semeater. Har så mkt tankar o känslor som skulle behöva ut men får aldrig tid o ork...

  • lanovia 08

    Bonkar igång Fru Es man. Hur mår di Feu E?

  • lanovia 08

    Nämen Leksi så otroligt roligt!!!!! GRATTIS!!!! Tjohooo! ´Men hur gammal är lilleman nu? Letar förtvivlat i minnet... typ 1,5??? eller seglar jag helt ur kurs nu?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård