Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis har missat att svara, så tråkigt att du inte kommer imorgon. hade ju varit så mysigt. Hoppas du kan komma med upp snart!! Hurmår du nu? Frisknat till? Fy för magsjuka.

  • lanovia 08

    Fru E skönt att du mår så bra. Jag vill också se magbild.

  • lanovia 08

    Ingis hur går det? Händer det något mer? Jobbigt att gå med värkar. Så skönt att prata ut medmagen.

  • lanovia 08

    Idag var vi på barnmottagningen med A. Han har fått diagnisen förkylningsastma o vi kan alltså vänta oss meer rossel. Förvånade väl inte direkt. vikten var läkaren nöjd med.

  • lanovia 08

    Hvidis kämpa på! Du klarar det här. Förstår att det inte är ditt drömjobb, men hoppas verkligen att det snart dyker upp någon som kan låta dig hålla på med det du vill.


    Oh vad jag känner igen känslan av att vilja ta hand om sina egna barn. Jag tycker 15h är perfekt att lämna bort E för att hon ska få stimulans men jag har redan nu stenångest inför den dag vi båda ska jobba...


     

  • lanovia 08

    Fru Bygg det tar tid att komma in i nya jobb ställ inte för höga krav på dig själv.


    Hur ser det ut i höst ska båda du o maken jobba heltid? Förstår dina ångesttankar, med tanke på vad jag skrev i inlägget ovan. Det är ju bra att ni har massa roligt att se fram emot i höst, det gör det lättare att vandra mot mörkret.


    Och hurra hurra nästa helg kommer ni ju hit!!!'

  • lanovia 08

    Fru Bygg, Ninnis o Hvidis tack för omtanke.


    Tror det låter som jag är riktigt nere men så är det ju inte, bara det att tänka på våren som var gör mig ledsen. Maken säger att jag ska släppa det nu, allt har ju gått bra. Jag försöker, men det är inte lätt. Dock bävar jag inför hösten o alla förkylningar. Jag orkar inte tanken på medicinering o sömnlösa nätter. Men det får jag ta när det kommer.


    Vad gäller E o pottan har hon blivit mycket duktigare, nu lyckas vi nog få 50% (minst) på rätt ställe. HOn har ännu pottränarblöjorna på sig men vi funderar på att köra på trosor hemma för att hjälpa henne koppla steget längre. Känns som hon börjar bli mogen för det, men vi får se...


    Problemet kan jag tycka är att potträning tar tid. Helt plötsligt ska hon sitta på pottan o ha mitt sällskap där samtidigt som jag höll på o mata A. Ja då får ju han stackarn sitta hungrig vid bordet o vänta...

  • lanovia 08

    Flamman hur är det då meningen att du skall kunna använda kortet har han tänkt??

  • lanovia 08

    Ingis hur går det? Hur långt har du gått över nu? Vräkningen närmar sig, hoppas hyresgästen flyttar ut innan.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård