Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och vad dina parvlar behöver bäst vet du o maken, ingen annan. Ni kommer klä dem o ge dem den uppfostran som passar dem bäst.


     

  • lanovia 08

    Blommis bra gjort att ge dig ut springa, vem vet kanske du kommer på att det är lite skönt o trevligt medans du springer där tillsammans med sonen.


     

  • lanovia 08

    Jag har börjat fundera på vad jag skall hitta på efter årskiftet, meningen är att jag ska börja jobba. Men alltså konsultföretaget har precis sagt upp 20 pers och det företag där jag har störst chans att få uppdrag gör sig av med konsulter... Ja ni hör ju... Känner risk för uppsägning...


    Men har börjat smida lite på planer tillsammans med maken. Men fortfarande krävs mycket tankar. Funderar lite på att starta eget, men måste få till det så att vi inte på något vis försummar barnen.


     


     

  • lanovia 08

    Blommis jag tror ju chansen är större att jag är förvirrad. Jag är glad att jag har två skor på mig när jag lämnar hemmet.

  • lanovia 08

    Ja jag sa ju att jag högst troligt var helt ute o cyklade...


    Men nu är det banne mig nära!!


    Heloise så mycket tankar o så mycket som händer hos dig just nu. Alltså dina föräldrar kanske borde ha lärt sig det där med ekonomi och att tänka efter vid det här laget?? Fy vad tråkigt.


    Förstår alla dina tankar o funderingar. Kan bara säga vad jag sagt förut, tankarna är fullt normala o många har man även om storasyskonet är syndromfrtt. Men jag är helt säker på att ni kommer klara detta helt galant!!


    Heloise skrev 2012-07-06 22:59:58 följande:
    Nej, inte den 7e den 11e på onsdag!
  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2012-07-09 15:20:38 följande:
    hoppas det inte var två "par" skor du har på dig....känns som stor risk för att stuka fötterna.

    Jag är osså glad att mitt huvud sitter fast....för annars hade jag nog glömt det någonstans....jobbigt att leta efter det när man inte kan se o höra det snacka oavbrutet....
    Haha! Ja så går det som det går också.
  • lanovia 08

    Jag är helt jäkla slut nu o tänker nog gå o lägga mig istälet för att kommentera mera. A är inne i en superjobbig nattfas, han vaknar mitt i natten o ligger vaken o babblar o sparkar i flera timmar innan han somnar om någon kort stund innan det blir morgon. På dagarna får jag ingen chans att vila, är i stugan o här är även bror med familj, så 4 barn o mina är de minsta. Jag har o göra även om jag får hjälp...

  • lanovia 08

    Även här vill ju utbringa ett stort HURRA för Heloise m familj! Nu är hon här o ett mkt fint namn!


    Det här med barn som föds får mig att bli så lycklig o ödmjuk varje gång det sker. Största undret varje gång! Det är så häftigt!

  • lanovia 08

    Blommis huvva för tidig morgon med hunden. Nä han får nog lära sig knipa lite!


    Men vad duktig du är som springer. Hurra hurra!


     


    Jag är väldigt sugen på att springa nu, har inte gjort det på snart 2v. Men denna vecka tror jag inte det lyckats. DEt är körigt att inte ha maken här. Ok för det finns andra som kan hjälpa mig, men det är också fler barn som stökar runt o fler som ska ha mat etc etc.


    Men det är mysigt att vara tillsammans allihopa. Inte ofta vi är det en hel vecka åt gången. Det njuter jag av även om det finns saker som stör. Skillnader i uppfostran t.ex. Men det är bara att ta sig igenom o se det positiva.

  • lanovia 08

    Men Flamman hjälper inte karsloken till att betala tjejernas biljetter eller någonting??

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård