Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ska se om jag hinner läsa ikapp lite, jag o E sitter o tittar på TV. Men vi har köpt en bärbar dator så nu kanske kan läsa o skriva lite medans jag sitter här.


    Tycker annars det är jättesvårt att hinna och orka in hit. Är verkligen fullt sysselsatt hela dagarna med knattarna. Jag älskar det men om oj så mkt energi det tar.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2012-07-05 19:12:08 följande:
    Nyss kräktes han över sig själv, matstolen, golvet och båda hundarna. Hundarna passade dessutom på att "städa" golvet när jag var uppe med A. Örk. Nu är alla rena utom jag. Jag minns faktiskt inte vilken dag jag duschade sist, drt kanske är ett teckenatt det är dags?

    OH så mysigt. Se det från den ljusa sidan du fick mindre att städa. Har det varit tungt de sista dagarna med A?

  • lanovia 08

    Hoppas ni har en mysig dejt tjejer. Ska ni inte ta en utflykt till Götet någon dag?


    Ingis, Fru E och NInnis nu är jag riktigt vilse i pannkakan. Hur långt är ni alla komna? När är BF?

  • lanovia 08

    Ah medan jag läser hittade jag svaret på Fru Es graviditet. V 14 nu. Alltså jag blir fortfarande helt varm av glädje när jag tänker på dig o att ni äntligen äntligen lyckats.

  • lanovia 08

    Ingis glöm inte HELIG GRAAL!! Önskar jag hade kvar de inlägg du o Hvidis skrev när jag var gravid med E o rät nere. ´Barn är genomärliga, men att hon tycker du är tjock är inte ett dugg konstigt tror jag. Hon ser ju att du har en mage, svårt för henne att hålla isär varför magen är stor. Men du är ju gravid och helt underbart fin!


    Maken din önskar jag att det gick att väcka till liv på något vis. Han har ju underbara dig till fru, dags att visa uppskattning mer än någon kväll då o då.


    ingenjörsbruden skrev 2012-07-02 13:05:02 följande:
    Dottra min var skrämmande genomärlig igår när vi åt mat.
    Hon ville så klart ha efterrätten innan hon var klar med maten......o efter 2-3 diskussioner så försöker jag ge mer djup åt argumentet att man ska äta ordenligt mat först o sen efterrätt.....formulerade mig nog inte så jättebra....men ung så här:
    -Man måste äta ordentlig mat innan man äter efterrätt. Man kan inte bara äta efterrätt o godis för då kan man bli tjock....
    Dottern konstaterar följande:
    -Mamma, du tjock, pappa inte tjock....jag inte tjock......

    Jupp....så är det så därför ska vi äta ordentlig mat först.......o sen åt hon sin mat.....men jisses vad det sved OCH svider......

    Sen är ju inte maken riktigt med o kan hjälpa upp dotterns konstaterade faktumet....utan jag får mer känslan av att han håller med henne.....suck men visst är det så .....ja....jag behöver nog inte förklara nämnvärt att mitt självförtroende är rejält i botten kanske....... det var ju inte toppenhögt innan dotterns konstaterande pga rådande fysiska avståndstagande där hemma.......men men.......
    Liten i magen är en livlig krabat som busar o buffar rejält, v 30 i morgon. Har boat o rensat bland busans bebiskläder o tvättat de plagg som går att använda till liten....blev en rejäl skörd av icke-rosa kläder!

    På lördag ska jag på bal tillsammans med vänner, ska blir riktigt kul!
  • lanovia 08

    Hvidis hade det varit min man som började röka hade jag också blivit grymt besviken. Hade också haft svårt att se det som ett beslut för honom själv att ta. Jag förstår verkligen hur du tänker, hoppas han tar sitt förstånd till fånga.


     

  • lanovia 08

    Nu kommer det besök, får fortsäta läs o försöka skriva ner lite tankar jag går o bär på senare.

  • lanovia 08

    Men Herregud o min skapare!! Tittar förvirrat i kalendern o inser det är ju den 7e imorgon!! Den 7e innebär ju om jag inte ä rhelt ute o cyklar o med tanke på Blommis inlägg att imorgon händer det, imorgon är den stora underbara dagen då Heloise ska få träffa lillasyster.


    Ja hur känns det?? Lycka till och tänker på dig!

  • lanovia 08

    Syrinx vilket helt underbart bröllop ni fick, så fint och så otroligt mycket glädje. Blir rörd av att läsa om det. Har titat på bilderna på FB, så otroligt fina ni var.


    Vad tråkigt att provspelningen gick åt skogen. Men som du skriver kommer fler chanser. Det där med ambis är inte lätt.

  • lanovia 08

    Daa för 3 år sedan och för 2 år sedan träffade jag en helt underbar o go norrlandstjej.Sluta oroa dig för vad alla andra tycker. Att investera tid o pengar i att kunna vara med barnen eller väl det bästa man kan göra. Renovera kommer ni hinna.


    Vi har massor att renovera o fräscha upp här, men det går inte med våran föräldrarpenning, men som maken sa här om dagen- det är så vi valt att leva. Ja det är så vi valt att leva även om vi har gräslig trappa som jag hatar eller fula tapeter. Barnen betyder mer.


    Daa skrev 2012-06-28 19:57:29 följande:

    Tack för vänliga ord, ni som inte tycker att jag är konstig, förresten. Hoppas att jag någongång kan hitta en självkänsla som håller för påfrestningar...


     


    Heloise: Egentligen tycker jag att det är bra att maken och jag inte dragits med i renoveringskarusellen. Vårt kanske passiva beslut att inte renovera huset har fört med sig att vi hade en sparad slant att ta från när vi gick back en aning varje månad förra året. Vi sparade fp-dagar som kommit till pass nu. Parvlarna har fått mycket tid med båda sina föräldrar. Det ska de få i fortsättningen också, även när de börjat förskola, för ingen av oss har tänkt jobba heltid förrän ekonomin och lagen kräver det. Jag känner mig säker på att vi investerar rätt, men har ändå svårt att inte oroa mig över vad andra tycker.


Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård