Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här har vi spenderat två dagar på shopping, var mkt som behövde fixas o inhandlas. Så att vi fick skattepengar + jämstäldhetsbonus nu satt som en smäck!
    Nu försöker vi komma i ordning inför veckans bilsemester, åker tidigt måndag. Men det går lååångsamt framåt, har vi två små ljuvliga som behöver sitt också. och fortare går det ju inte när det tar 2 h att lägga på kvällen. SUCK!!!

  • lanovia 08

    Det här med läggningen är ett gissel. TAr ofta lång tid, vi har dock märkt att det går lättare de dagar hon inte sovit på dagen. Tyvärr klarar hon inte riktigt en hel dag utan sömn, ibland går det...

    Lilleman har börjat få mer riktigt mat även om jag fortfarande ammar. Hoppas det hjälper på vikten. Just nu skiter han mest hela tiden och det löst, stackarn är helt sönderfrätt i baken. Undrar just om det är små tänder på g...

  • lanovia 08

    Fru E varför måste du ta vagitorier?

  • lanovia 08

    Heloise vad gäller kurator... du verkar ha kommit väldigt långt i dina egna tankar. Kanske hjälper inte kurator? Men jag tänker också att det kan vara nyttigt att gå o prata av sig med någon utomstående, bara få ventilera och landa ordentligt i allt som hänt o händer...??

  • lanovia 08

    Ninnis tack. Nu är vi snart framme i Karlskrona. Vi åkte tidigt imorse mwn har också tatt oss tid att stanna på vägen o titta lite. Barnen är jätteduktiga o accepterar en dag i bilen. Imorgon ska vi träffa Fru Bygg med familj. Me like!

  • lanovia 08

    Fru Sy roligt det låter med evenemanget. Hur känns det att börja jobba igen? Någon särskild anledning till att du byter skolor?

  • lanovia 08

    Blommis söndag stämmer bra. och du vi är vana med dammtussar så låt dem ligga kvar, får oss bara att känna oss mer hemma.

  • lanovia 08

    Fru sy vi åker härifrån imorgon o vidare till Öland. Hade inte en tankr på att du skulle kunnat tatt dig hit. Du får komma till blommis. * blink*

  • lanovia 08

    Fru Sy vad roligt att E börjat gå. Men så jobbigt med era nätter. Förstår att ni inte orkar ta kampen nu verkar smart att göra det när ni båda är lediga.

    Flamman, va tråkigt med din mamma.

    Hvidis, oh förstår verkligen att du är otroligt besviken på din bror. Säger som Flamman hoppas han finner det värt.

  • lanovia 08

    Nu är vi hemma, la till en natt hos svärisarna så kom inte hem förrän idag. Väl hemma hade vi date med en kompis till Ellen vars föräldrar vi verkligen trivs med. Så kanske ska jag säga några kompisar till oss o deras dotter. Blev alltså en extremt körig dag. Men nu är vi på plats en natt imorgon åker vi nog till stugan för att hinna njuta av den lite innan semestern tar slut.

    Vår vecka söderut har varit kanon. Fick några trevliga träffar med Fru Sy och igår träffade jag en väldigt trevlig Blommis med familj. Alltså Blompojken var ju precis en sådan där underbar grabb som han verkar som när du skriver här Blommis.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård