• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag förstår att det är overkligt och dubbla känslor för er. Kram! Gulliga, goa blompojken! Skönt att han orkar äta lite iallafall.

  • Ninnnis

    God fortsättning! Jag har lagt in årets julhälning i mitt galleri till de av er jag inte hade mailadress till. Vi har haft en härligt lugn och skön jul. Mina föräldrar och syster är fortfarande här så nu ska vi gå ut en sväng.

  • Ninnnis

    Idag har jag haft ont i nedre delen av magen och en del sammandragningar, så jag har inte gjort så mycket. Maken skulle ha börjat sätta upp innerväggar i lillebrors rum, men han har varit tvungen att ta hand om Mini istället. Jag har dessutom haft sprängande huvudvärk så det har inte varit någon höjdardag. Jag har inte haft ont i magen på det sättet innan, jag funderar på om det kan vara bebisen som fixerar sig. BM sa vid torsdagens besök att han verkade ha sjunkit ner men var inte fixerad. Är det någon som känner igen magont runt vecka 34? Han rör sig för fullt så jag är egentligen inte orolig men det är inte kul att ha ont när man inte vet riktigt varför.

  • Ninnnis

    Vad skönt att bebisen mår bra, Fru E! Det blir en 2013-kille, det har jag sagt hela tiden Håller med dig om att det är konstigt att de kan möta så olika. Men bra att de har koll, förstås.

  • Ninnnis

    Magontet har minskat och jag tycker det trycker lite neråt ibland så förhoppningsvis var det bara bebisen som sjönk ner eller fixerade sig. Jag är däremot rejält förkyld, huvudet dunkar och näsan är igenkorkad. Jag har sovit ett par timmar på förmiddagen och nu ligger jag i soffan med vovvarna. Mini sover och maken städar ut frysen. Egentligen skulle maken ha satt upp innerväggarna till lillebrors rum den här helgen, men än så länge har han bara hunnit bära in materialet. Det är inte så lätt när han samtidigt måste ta hand om en liten "hjälpreda"

  • Ninnnis

    Oj, jag har visst redan skrivit att maken skulle ha satt upp väggar. Ursäkta en förkyld gravidhjärna... Tur att det är skidor på tv när man nu ändå måste ligga i soffan

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård