• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2012-11-18 07:16:53 följande:
    J mår bättre nu. Räknar med dagis i morgon Han springer runt och leker med en ballong nu. Ska få i honom lite mat, han har blivit lite mager tycker jag.

    e sitter och leker med lera, jag kanske kan gå och lägga mig igen? I wish!
    Stackars J som fick hjärnskakning! Hoppas han mår bra nu igen. Inte så lätt att hålla honom i stillhet, kan jag tro.

    Återigen, heja dig med nya jobbet! Så himla välförtjänt
  • Ninnnis

    Jag är på jobbet nu, flög direkt från lillasyster imorse och har således varit uppe sedan klockan 02.15, med undantag för en liten tupplur på flyget. Jag har haft en härlig helg, så mysigt att bara umgås med henne och sova länge (förutom idag...), äta gott och bara slappa. Men det ska bli bra skönt att pussa på Mini, maken och vovvarna i eftermiddag, jag har ju inte träffat dem på fyra dygn.

    Jag ska även få akupunktur i eftermiddag för andra gången samt besök hos sjukgymnast imorgon. Chansen att jag håller mig vaken under de 2x15 minuterna jag ska ligga ner i ett dunkelt rum i eftermiddag är väl inte så stor...

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2012-11-20 08:41:37 följande:
    Blommis-hejja dina inlägg! Lanovia-inte sluta skriva!! Det enda jag gjorde undet ivf-tiden var att klaga hmmmmmm V34 här ocj när man renoverar för mkt och leker duktig fåran snällt ta sammandragningarna med....
    Var rädd om dig!
  • Ninnnis

    Ingisvännen, härligt med ett inlägg från dig, även om du verkar ha fullt upp av inte enbart positiva saker. Stor kram på dig!

  • Ninnnis

    Et är väl möjligen ingen som har ett sådant här foglossningsbälte? www.nordicare.se/se/bestall/webshop&catid=48&id=46

    Jag köpte ett elastiskt bälte utan gördel och jag tycker inte det har någon vidare effekt, dessutom är det inte speciellt bekvämt. Sjukgymnasten tyckte jag skulle ha ett bälte med gördel istället, men det känns lite surt att behöva köpa till fullpris (ca 700 kr) eftersom jag redan har köpt ett.

  • Ninnnis

    Daa och/eller Flamman, det hade varit super! Jag tror iofs att jag är lite bredare över höfterna än vad du är, Daa. Enligt länken borde jag nog ha large, men det kanske funkar med medium också. Om inte annat kanske jag kan prova och skicka tillbaks det om det är för litet. Vill du sälja det, hyra ut det eller vad känner du? Jag betalar så klart frakten oavsett så att jag kan eventuellt kan prova det.

  • Ninnnis

    Tyvärr har jag inte märkt någon direkt skillnad av akupunkturen än, men BM tyckte vi skulle ge det några gånger till.

  • Ninnnis

    Blommis, det har jag ju glömt svara på. Vi tillhör inte det bolaget längre, men de är en av våra största kunder så vi hade ändå påverkats om det hade blivit konkurs. Vi märker ju av all svängningar i branschen och får lite mindre att göra, men jag hoppas vi klarar oss ändå. Jag tror inte du har missuppfattat vad jag jobbar med

  • Ninnnis

    Och jag är egentligen ganska glad att jag inte jobbar för det bolaget längre, mina fd kollegor (från gamla jobbet) har det ganska tufft nu.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård